Kome je ponedeljak spojen sa utorkom? meni nije -.-
http://www.bug.hr/forum/topic/skola-osnovna-srednja-faks/ah-ta-skola/26142.aspx?page=397&jumpto=3876337&sort=asc&view=flat
Kome je ponedeljak spojen sa utorkom? meni nije -.-
http://www.bug.hr/forum/topic/skola-osnovna-srednja-faks/ah-ta-skola/26142.aspx?page=397&jumpto=3876337&sort=asc&view=flat
Evo,ljudi,bez obzira što je danas bila škola,meni je bilo zakon!
Imali smo dane kruha,a mi smo bili, naravno, "žrtve" koje su morale razvozit stolove,tako da nismo imali nastavu. Malo sam i ojačao
A tek što je u busu bilo milina . Nema pola autobusa,svi našli prijevoz jer nam je cijeloukupan program završio oko 11h,a autobus do moga mjesta ne postoji (osim za školu,naravno
).
Sve u svemu,znam da ću sutra,kada u crkvi zazvoni 6 sati,spavati mirno i spokojno
Kako slatko
Kako slatko
Šta,jel kolači ili...?
Ovo ima samo u mojoj školi...
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/cistacice-u-donjem-rublju-cistile-prozore-skole---307452.html
Jel se ti nikad nisi kladio s prijateljima?
Ma igrala žena strip poker sa domarom ;)
Svi ste vi ili bar dosta vas radili pjesmu od Petra Preradovica Rodu o Jeziku. Pa da li mi neko moze neko dati link od interpretacije. Moze i u PP. Hvala
Radimo sad trenutno tj. zavrsili Romatizam, te Romatizam u EXYU knjizevnosti, pa cemi Rodu o Jeziku biti na pismenoj.
Ovaj profesor Bosanskog mi inace legenda covjek, samo puno prica, prica nam lik o svom zivotu, pocnemo raditi gradivo i na kraju zavrsimo pricajuci o paljenju vatre ili necem desteom.
Svi ste vi ili bar dosta vas radili pjesmu od Petra Preradovica Rodu o Jeziku. Pa da li mi neko moze neko dati link od interpretacije. Moze i u PP. Hvala
Radimo sad trenutno tj. zavrsili Romatizam, te Romatizam u EXYU knjizevnosti, pa cemi Rodu o Jeziku biti na pismenoj.
Ovaj profesor Bosanskog mi inace legenda covjek, samo puno prica, prica nam lik o svom zivotu, pocnemo raditi gradivo i na kraju zavrsimo pricajuci o paljenju vatre ili necem desteom.
http://sjedi5.hr/content/462-poezija-petar-preradovic-lektire-
Zanima me da li bih morao ponovno vaditi liječnički kad bih se iz automehaničara prebacio u bravare .1 sam godina.Hvala :)
Zanima me da li bih morao ponovno vaditi liječnički kad bih se iz automehaničara prebacio u bravare .1 sam godina.Hvala :)
ako je ista škola ne. Ako nije ista onda ih moraš pitati. Ali kad se ispišeš vrate ti sve papire uključujuči potvrdu za lječnički tak da ne vjerujem da trebaš još jednu.
Ima li u temi Splitskih miocana? haha
Pozdrav ljudi.
Jel ima kod vas u školi da profesori psuju. Meni danas profesor reko:"U jebote... Pa kako to da već imaš jedinicu?"
Pozdrav ljudi.
Jel ima kod vas u školi da profesori psuju. Meni danas profesor reko:"U jebote... Pa kako to da već imaš jedinicu?"
ako je to psovka sto je tek kad ti profesor boga opsuje
Pozdrav ljudi.
U mojoj skoli psuju samo tako,ali ne u mom smjeru hehe.Kod nas kresaju Boga i Gospu,puše u školi,ma svasta,ali to je mila majka cega je prije sve bilo.Starije generacije pricaju da je bilo i batinanja i profesora koji hodaju s palicom kroz skolu.A evo kako se kod nas pise test
Imate li vi e-dnevnike?
Nažalost.
Takodjer i u mojoj skoli ima profesora koji psuju, neki samo one obicne psovke (jebiga, zajebavati i sl.).
Ima jedan sto je meni predavao, pa s obzirom da sam ja gimnazija nije posvoa nista krupno, no u zanatskim smjerovima nema sta ne govori. Sve sto mozete cuti na ulici.
Nažalost.
Možeš li malo opisati zašto nažalost?
Nažalost.
Loše je što npr za svaki izostanak ti se šalje roditeljima mail,ima loš algoritam pa stalno iste učenike otvaraju itd.
Nažalost.
Loše je što npr za svaki izostanak ti se šalje roditeljima mail,ima loš algoritam pa stalno iste učenike otvaraju itd.
još da moji znaju mozillu otvorit....
Nažalost.
Ja sam prvi u imeniku pa me nikada ne otvaraju, mene strah samo toga da bi me moglo početi otvarati :D Srećom, kod nas će 2 razreda dobiti iduće godine(moj razred ne), a svi ostali za 2 god., kada mi završimo
Nažalost.
Mi ga imamo dvije godine već. Ove se ne mogu požaliti na njega, nije me nijedanput "nasumično odabrao"
Nažalost.
Samo iz perspektive učenika - "random" algoritam je drek. Roditelji ti mogu znati za ocjene prije nego ti, što je problematično za neke situacije u kojima se trebaš objasnit, ako si već u takvoj situaciji sa starcima. Ista stvar s izostancima. Nema "fejk datuma" odgovaranja. Datum mora ići uz ocjenu, naravno. Biti odgovoran za upisivanje izostanaka (redar) je koma, jer pola profesora ne zapisuje jer im se ne nosi laptop/tablet na sat, pa ti ispadneš kriv. Kod svakog predmeta ti piše prosjek, tako da sada većina profesora čisti prosjek uglavnom uzima u obzir prilikom zaključivanja kad im je već pred nosom. Iz mog iskustva, to nije dobro. Kada se zaključivalo onako odokativno na x.3, x.4 prosjeke bi uvijek imao višu ocjenu...ovako ti ne daju na x.45...
Vjerojatno ima toga još, ali se ne mogu sjetiti...zašto čitava stvar nije odveć dobra postoji puno više razloga od samo učeničke perspektive, ali to je druga tema. Ipak, ima i nekih pozitivnih stvari, tipa datumi svih testova na jednom mjestu...
I mi smo imali to, ali smo i dalje imali i obični dnevnik. U teoriji, to je trebalo funkcionisati tako da profesori poslije časova ručno unose ocijene i izostanke u taj e-dnevnik. Naravno, niko od njih nije to je*o ni 2%, a i ocjene koje su meni bile unešene, uglavnom su bile loše. Sva sreća pa mi starci nisu ni gledali to. Jedino sam ga ja koristio kad sam htio da vidim sve ocjene koje imam iz nekog predmeta, ali ni za to nije bio dobar. Uglavnom meni je taj e-dnevnik sr*nje, jer dovodi do izumiranja umjetnosti muljanja roditelja...
Šta se još roditeljima za ocjene morate opravdavat? Pa ne idu oni u školi čovječe, moje već od 2. razreda boli briga, shvatili su da nema previše koristi, a samo se nerviramo i ja i oni :D
Šta profesori umjesto dnevnika nose tablete na sat?! Bože moj pa da se to u moju školu uvede to bi bio opći kaos, svi profesori 60+, neznaju koristit ni mobitele, kamoli tablete.
shvatili su da nema previše koristi, a samo se nerviramo i ja i oni :D
E pa većina to roditelja ne može ili ne žele shvatiti...
A za ovo šta koriste profesori, barem kod nas u MIOC-u profesori biraju što žele, mogu imat tablete, laptopte il jednostavno preko računala u učionicama ili kabinetu.
Planiram upisati geofiziku na PMF-u u Zagrebu pa me zanima kakva je situacija sa pronalaskom posla nakon završetka? Dali se može raditi na institutima tipa Ruđer Bošković, DHMZ, itd... Ima koga tko je završio ili studira taj program na forumu? :D
Mislim da se to ne može studirat na forumu, ispravite me ako griješim.