Kad sam bio u njoj reka san sprdnja.. i bila je. Nisan knjige taka za to, jedino smo u školi imali sat matematike više za ponavljanje i to je to.
Hrvatski osn, Mat viša, Eng viša, Fizika.
U koju si srednju išao?
prirodoslovna gimnazija.
Kad sam bio u njoj reka san sprdnja.. i bila je. Nisan knjige taka za to, jedino smo u školi imali sat matematike više za ponavljanje i to je to.
Hrvatski osn, Mat viša, Eng viša, Fizika.
U koju si srednju išao?
prirodoslovna gimnazija.
Po pravilniku, ako imas tri zakljucene negativne ocjene na kraju, padas razred. Tako da mislim ako ne ispravi jedan od ta tri predmeta do kraja, onda ce sigurno pasti razred.
Ljudi koliko jedinica treba za panje razreda na kraju? Moja jedna prijateljica ima 3 jedinice na prom polugodištu zakljućene,a niej ih ispravila i to iz najvažnijih predmeta hrv,mat,eng?jel se ide na popravni ili ne? ako se u oba polugodišta ima 1
Ako ima tri zaključene na kraju godine onda pada. Ne bi bilo loše da i ti malo proučiš hrvatsku gramatiku.
Po pravilniku, ako imas dvije zakljucene negativne ocjene na kraju, padas razred. Tako da mislim ako ne ispravi jedan od ta tri predmeta do kraja, onda ce sigurno pasti razred.
S dvije se ide na popravak, S tri se pada.
Po pravilniku, ako imas dvije zakljucene negativne ocjene na kraju, padas razred. Tako da mislim ako ne ispravi jedan od ta tri predmeta do kraja, onda ce sigurno pasti razred.
S dvije se ide na popravak, S tri se pada.
s 4 se pada, sa 3 asa ides na zalbu + 2 popravna.
Ovisi o profesoru koju ce ljestvicu stavit za koju ocijenu,a onda to ovisi od ispita do ispita jer ako razred lose napise,vecina njih ce smanjit tu ljestvicu.
Ako je namjerno spusti glavu i šuti, mada nije pravedno. Ako nije namjerno žali se.
Očito nisi sve ostavio onakvim kakvim je bilo prije, i onda ti je netko kriv... Što te briga za te budaletine, ništa bolje tebi nebi bilo da njih kažnjavaju za svaku glupost, a da je nepravedno je.
Što se pališ zbog ukora. Htjeo si bit i faca and now you must suffaaaaaa.
ma kakav ukor, to uopće nije funkcionalno po meni.
Općenito, svaka vrsta nekakve "kazne" nije funkcionalna po meni.
Osobno znam da bi bio samo još i gori te lošiji da mi doma nešto zabrane.Zato i nemam takvih problema, riješavam svoje probleme bez poteškoća, u školi sam dobar, ponekad zna biti rječkanja sa profesorima i kraj priče.Naravno, ta rječkanja nikad nisu bezveze izazvana, nego baš uzmimo za primjer sad iz prvog polugodišta; poslao sam pedagoga na sat fizike jer je moje mišljenje bilo da inžinjerka fizike ne tumači dobro.Napominjem, inžinjerka, nije profesor, a niti ne zna raditi s djecom.Također, znanje ne zna prenijeti.
Što se tiče ovih jedinica.@zelenbic, da nisi ti prijateljica? :D
Inače, moj stav i mišljenje je da moraš biti "profesor" da padneš razred.Za dvojku se traži osnova osnove u bilo kojoj školi i to ne možete oporvgnuti.Pogotovo tu mislim na gimnazije.
Razumijem kad jedan turistički tehničar ima problema s engleskim jezikom jer ga mora znati kao Hrvatski itd., ali ovo ostalo nema opravdanja.
Pogotovo Hrvatski.To je najlakši predmet.Treba samo sjesti i naučiti.Isto tako i engleski.Za matematiku se treba potruditi, tu bi jedino i tolerirao jedinicu na kraju, al ta jedinica je plod "nevježbe" i ništa drugog.
Ma svaka jedinica je plod nerada.I zato, radije učite nego da kalkulirate koliko padate.
pozdrav.
ma kakav ukor, to uopće nije funkcionalno po meni.
Općenito, svaka vrsta nekakve "kazne" nije funkcionalna po meni.
Osobno znam da bi bio samo još i gori te lošiji da mi doma nešto zabrane.Zato i nemam takvih problema, riješavam svoje probleme bez poteškoća, u školi sam dobar, ponekad zna biti rječkanja sa profesorima i kraj priče.Naravno, ta rječkanja nikad nisu bezveze izazvana, nego baš uzmimo za primjer sad iz prvog polugodišta; poslao sam pedagoga na sat fizike jer je moje mišljenje bilo da inžinjerka fizike ne tumači dobro.Napominjem, inžinjerka, nije profesor, a niti ne zna raditi s djecom.Također, znanje ne zna prenijeti.
Što se tiče ovih jedinica.@zelenbic, da nisi ti prijateljica? :D
Inače, moj stav i mišljenje je da moraš biti "profesor" da padneš razred.Za dvojku se traži osnova osnove u bilo kojoj školi i to ne možete oporvgnuti.Pogotovo tu mislim na gimnazije.
Razumijem kad jedan turistički tehničar ima problema s engleskim jezikom jer ga mora znati kao Hrvatski itd., ali ovo ostalo nema opravdanja.
Pogotovo Hrvatski.To je najlakši predmet.Treba samo sjesti i naučiti.Isto tako i engleski.Za matematiku se treba potruditi, tu bi jedino i tolerirao jedinicu na kraju, al ta jedinica je plod "nevježbe" i ništa drugog.
Ma svaka jedinica je plod nerada.I zato, radije učite nego da kalkulirate koliko padate.
pozdrav.
i zaključak svega ovoga je da se svaki predmet treba ucit samo sa razlicitim intezitetom,simple :)
Mi može neko objasnit zašto glazbeni postoji u gimnaziji? Nemože se matura pisat iz njega, nemogu na glazbenu akademiju s njim. Da sam želio ić na nešto vezano uz glazbu išao bi u srednju glazbenu.
I još mi glupača da 1 jer nisam učio i još se ljuti kad joj kažem da neću te bedastoće učit, ma puu kuja jedna umrla dabogda, neću joj iz principa učit, pa nek me onda šalje po čašu vode usred sata.
Mi može neko objasnit zašto glazbeni postoji u gimnaziji? Nemože se matura pisat iz njega, nemogu na glazbenu akademiju s njim. Da sam želio ić na nešto vezano uz glazbu išao bi u srednju glazbenu.
I još mi glupača da 1 jer nisam učio i još se ljuti kad joj kažem da neću te bedastoće učit, ma puu kuja jedna umrla dabogda, neću joj iz principa učit, pa nek me onda šalje po čašu vode usred sata.
Zato jer bi na tom satu trebao naucit malo o opcoj kulturi. Nazalost iz prilozenoga se vidi da su mlade generacije sve gore i gore.
Ja dok sam imao glazbeni u školi neki kreteni su slali prigovore ravnatelju zašto ne učimo Milu Kitića i Cecu, lol :P
Opće znanje je overrated...
Pa da znaš nešta o muzici. To se zove Povijest glazbene umjetnosti u mojoj školi.
Neki ljudi misle da je muzika dobra i imaju običaj da je često slušaju. Ti ne moraš ako nećeš.
Glazbena kultura je ,barem po meni ,važan predmet za obrazovanje učenika . Kao što je netko gore rekao ,trebaš znati barem osnove . Ipak te nitko ne sili da učiš
taj ,ili bilo koji drugi predmet. Također mislim da nije dobro od tebe da se žališ na 1 ,a još kažeš da ne želiš učiti.
upućeno forumašu Volvox
Pa da znaš nešta o muzici. To se zove Povijest glazbene umjetnosti u mojoj školi.
Neki ljudi misle da je muzika dobra i imaju običaj da je često slušaju. Ti ne moraš ako nećeš.
Evo ,ja sam jedan od tih koji cijene glazbu ,i kao umjetnost ,i kao školski predmet. Opet kažem,ako ideš u gimnaziju ,trebaš se barem potruditi.Ipak je to tvoj uspjeh.
Po meni bi glazbeni i likovni trebali biti izborni predmeti jedini je problem što onda skoro nitko nebi na njih išao
Rekao bih slićno i za tjelesni ali se dosta učenika i ovako malo kreće pa bi to trebao ostati obavezni predmet.
A ja mislim da mi imamo jedan od ogrih(dosadnijih tjelsnih) stalno radimo neke vježbe i to skroz ženskaste kodao smo na baletu -.-
A da stvar bude bolja decki ih isto rade evo neki dan radimo macji skok ne gredi(to je ona ko uža klupa ak netko nezna) i kak će ovaj jedan kaj ima 1,92 m sa brojem skoro 50 stat na to?
Po meni bi glazbeni i likovni trebali biti izborni predmeti jedini je problem što onda skoro nitko nebi na njih išao
Rekao bih slićno i za tjelesni ali se dosta učenika i ovako malo kreće pa bi to trebao ostati obavezni predmet.
To ja kažem i za muzičko, jako malo ljudi zna povijest muzike, pa bi trebao ostati obavezni predmet.
To ja kažem i za muzičko, jako malo ljudi zna povijest muzike, pa bi trebao ostati obavezni predmet.
Slažem se ,ljudi se trebaju educirati po pitanju umjetnosti ,pa makar samo osnove.
Da, glazbeno bi trebalo biti slušanje. I manje bi trebalo učiti o operi...
Bach ima najmanje 100 skladbi vrijednih za poslušati, od toga 10 znate bez da ste ih i čuli. Jednostavno ogroman opus.