pozz svim ucenicima-mucenicima..Ovako,treba mi mala pomoc,radim prezentaciju o movie makeru.Prvo moram napisati o njemu u opste na 1-2 slajda a zatim u par slajdova opisati funkcije i kako se pravi u njemu video.Tako da mi treba neki sajt(ovi) na kome mogu naci informacije,nesto o movie makeru i neki tutorijal.Hvala unaprijed svima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

sta je prob?

osnovna drugar :) inace nisam se puno susretao ni sa power pointom a pogotovo movie makerom.Pa bih vas zamolio da mi pomognete..Na wikipediji bi trebalo biti uopste ali nema na nasem jeziku..
Ukratko:
Windows movie maker je program koji sluzi za obradu i kompoziciju videomaterijala.
Dolazi kao sastavni dio Windows operativnog sustava od Windowsa XP Service Pack 2.
Program funkcionira tako da se prvo razni mediji ucitaju u library (zvucni, video materijal, slike, animacije i tekst), te se zatim povuku na timeline. Ubacivanje tranzicija i efekata je jednostavno, odabiranjem i povlacenjem.
WMM sprema finalni fajl u WMV (windows media video) formatu.

Jel ima ovdje netko iz trećeg razreda gimnazije i da je pisao probnu maturu iz engleskog?
Zna ko neki proxy koji radi sa Car Net sustavom? Pokusavao sam guglati, ali uvijek mi izbaci ono upozorenje da Car Net blokira tu stranicu zbog tih i tih razloga....

Zna li netko koji fakultet treba završiti da postaneš profesor inf. i fizike u osnovnoj školi?
Koji fakulteti to omogućuju, s koliko i koje razrede trebam prolaziti, koji mi trebaju predmeti na maturi(koja razina) i s koliko se upada?
Za osnovnu ti je dovoljno i 3 godine (prvostupnik) po novom-bolonjskom procesu. Možeš završiti na prirodno-slovnom fakultetu fiziku i kombinirati sa nekim još predmetom (dvopredmetni), a možeš i u školi predavat fiziku i sl. predmete ako si završio i tehnički fakultet.
Za srednju ti treba 5 godina, odnosno 4 po starom sistemu.

Šta si zajebo ? xd
Misle da sam skrekiro lozinku od admin acca (LOL).

Misle da sam skrekiro lozinku od admin acca (LOL).
Ahahah. Kod mene je office 2003 i win xp poludim a k tome još je na hr. jeziku .
Ionak mislim mjenjat skole jer su profesori uzas.

Evo na ovom svom šrotu od računala imam win7 proffesional i office 2010 na engl. jeziku i sve razumjem što mi je potrebno . a u školi ne znam gdje su margine u wordu ili nešto slično . A što se tiće nastavnika i nisu loši , samo nekad dijele ocjene po tome kakve su volje . a njemački mrzim iz dna duše -.- .
red ima srece da dobije najstrozu profu u skoli iz hrv.
Moj frend koji se prebacio prije je imao prosjek 3.5 a sad 4.5.

Također imam među najstrožim nastavnicima razrednicu . Sve u svemu nije ni loša kako se čini na polugodištu smo imali prosjek razreda 4.21
Osnovna dečaci... ako vas to muči onda bumo vidili kaj bude u srednjoj
Osnovna je sprdnja...
Sutra zbog probne mature iz engleskog imam nastavu od 7:30 od 15:25
Također imam među najstrožim nastavnicima razrednicu . Sve u svemu nije ni loša kako se čini na polugodištu smo imali prosjek razreda 4.21
nama je na 1. polugodištu prosjek bio 4.6x(moguće 4.67)
najbolji razred u školi, 2. polugodište će bit skroz drugačija situacija.
btw, gimnazijalci, koliko % u testu iz engleskog vam treba za dvojku, nama 60%, to mi se čini nekak dosta visoko, 91% je za 5
Osnovna je sprdnja...
kad si bio u njoj nije ti bila sprdnja,kad zavrsis maturu, nakon 5 godina reci ces ah matura...sprdnja

51% 2, 90% za 5
51% 2, 90% za 5
a priča ona kako je u svim gimnazijama dvojka 60%... -.-
Kako obozavam ovog svog iz socijologije zapravo... Kad mu pobjegnu s nastave prije ispitivanja, kuca jedinice, boli ga racku , ovi zovu tu neke ravnateljice i pedagogice, a frajera frisko zaboli. A ocjenjivanje mu je objektivno bas kako spada, a ne ko vecina ostalih cici - mici ti si meni slatki ajde evo ti 3/4/5, aktivan si mi na satu i javljas mi se. PA KOG BOLI STA TI SE JAVLJA DA NES KOMENTIRA KAD NE ZNA NISTA O PREDMETU SUNCE TI OKRESNEM SUGAVO?
Ispričat ću vam priču kako samo 3 učenika imaju 5 iz psihologije, a ja sam jedan od njih.
Prije prvog časa, naučim sve s Wikipedia-e o psihologiji, budući da sam je naučio znao sam da će tip s psih. profilom profesora na početku sata pitati Djeco, zna li netko od vas što je to psihologija.
Ispričam mu sve.
Od tog dana znao sam da ću imati pet. Osjećao sam se cool.
Osnovna je sprdnja...
kad si bio u njoj nije ti bila sprdnja,kad zavrsis maturu, nakon 5 godina reci ces ah matura...sprdnja
Kad sam bio u njoj reka san sprdnja.. i bila je. Nisan knjige taka za to, jedino smo u školi imali sat matematike više za ponavljanje i to je to.
Hrvatski osn, Mat viša, Eng viša, Fizika.
Kad sam bio u njoj reka san sprdnja.. i bila je. Nisan knjige taka za to, jedino smo u školi imali sat matematike više za ponavljanje i to je to.
Hrvatski osn, Mat viša, Eng viša, Fizika.
U koju si srednju išao?
Ljudi koliko jedinica treba za panje razreda na kraju? Moja jedna prijateljica ima 3 jedinice na prom polugodištu zakljućene,a niej ih ispravila i to iz najvažnijih predmeta hrv,mat,eng?jel se ide na popravni ili ne? ako se u oba polugodišta ima 1