Pozdrav, zanima me što mislite o ovom programčiću, radi se anonimnom surfanju, imaju neki dodaci OperaTor. Navodno je užasno spor, ima li neko iskustva s njime, i u biti što je sve potrebno instalirati, iskonfigurirati...i da li radi na mozilli.
Tor-mišljenje
- poruka: 8
- |
- čitano: 7.473
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da tocno je da je uzasno spor i naravno da radi i na mozili jer je u biti za nju i napravljen, a ako se dobro sjecam trebas instalirati: vidali-u bundle, privoxy i tor, ali to sve dobijes u jednoj instalaciji kad skines program sa njihove sluzbene stranice................
Provjereno mjenja ip adresu...........
a može li se na neki način to sve skupša ubrzati, da ne radi tako sporo
NE........
Molio bih i druge da se uključe jer postoje neke fore na netu kako to ubrzati, zvuči dostra komplicirano, pa ako netko zna, nek podijeli s drugima
Najjača fora na netu je imati para, pa kupiti proxy u Nizozemskoj ili negdje pa brzo surfati anonimno. Ovako nema nekog full-super-brzog-free rješenja, takvog tipa.
ok, al mene zanima TOR, hvale ga, al govore da je to sporo za krepat od čekanja da ti se otvori stranica. pa me zanima, ako ga tko koristio, da javi što je uopće TOR, kako ga ubrzati ako je tako spor što kažu i slično. ili da predlože nešto drugo osim tora
Pa ja sam ga koristio i TOR je program za skrivanje identiteta tj. ip-adrese, a drugo ti nemam sta preporucit jer su svi drugi komercijalni ili imaju neki ludi triali koji traju svega pola sata..............