Tor-mišljenje

poruka: 8
|
čitano: 7.471
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Tor

Pozdrav, zanima me što mislite o ovom programčiću, radi se anonimnom surfanju, imaju neki dodaci OperaTor. Navodno je užasno spor, ima li neko iskustva s njime, i u biti što je sve potrebno instalirati, iskonfigurirati...i da li radi na mozilli.

15 godina
neaktivan
Tor-mišljenje

Da tocno je da je uzasno spor i naravno da radi i na mozili jer je u biti za nju i napravljen, a ako se dobro sjecam trebas instalirati: vidali-u bundle, privoxy i tor, ali to sve dobijes u jednoj instalaciji kad skines program sa njihove sluzbene stranice................

Provjereno mjenja ip adresu...........

The quieter you become, the more you are able to hear / where there is a shell , there is a way...
15 godina
neaktivan
RE: Tor-mišljenje

a može li se na neki način to sve skupša ubrzati, da ne radi tako sporo

15 godina
neaktivan
Tor-mišljenje

NE........

The quieter you become, the more you are able to hear / where there is a shell , there is a way...
15 godina
neaktivan

Molio bih i druge da se uključe jer postoje neke fore na netu kako to ubrzati, zvuči dostra komplicirano, pa ako netko zna, nek podijeli s drugima

16 godina
neaktivan
Tor-mišljenje

Najjača fora na netu je imati para, pa kupiti proxy u Nizozemskoj ili negdje pa brzo surfati anonimno. Ovako nema nekog full-super-brzog-free rješenja, takvog tipa.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
15 godina
neaktivan

ok, al mene zanima TOR, hvale ga, al govore da je to sporo za krepat od čekanja da ti se otvori stranica. pa me zanima, ako ga tko koristio, da javi što je uopće TOR, kako ga ubrzati ako je tako spor što kažu i slično. ili da predlože nešto drugo osim tora

15 godina
neaktivan
Tor-mišljenje

Pa ja sam ga koristio i TOR je program za skrivanje identiteta tj. ip-adrese, a drugo ti nemam sta preporucit jer su svi drugi komercijalni ili imaju neki ludi triali koji traju svega pola sata..............

The quieter you become, the more you are able to hear / where there is a shell , there is a way R.I.P...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice