Izasao Avast 5!

poruka: 162
|
čitano: 44.789
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Izasao Avast 5!
SZKlemen kaže...

Od svih AV-a dosad, Avast mi se u praksi pokazao najkorisniji jer:

ima boot scan!

Sličnu stvar ima i Avira...Safe start....nije baš Boot scan, ali se Avirini servisi prvi podižu na računalu.

16 godina
SZKlemen kaže...
bur3k kaže...
ja ostajem na aviri, spasila me puno puta, avast me z*j*b* vec tri-cetri puta. pusta mi viruse iako je sve na high, avira je bolja, a i moze obrisat onaj usrani systemvital virus, sto avast nikako nemoze

ima boot scan!

U kombinaciji s Malwarebytes i nekim antispyware programom (Spyware terminator, Superantispyware) radi čuda. Ovo je samo moje mišljenje i osobni stav.Cool

A taj isti boot scan ne radi na x64 sustavima. Još mogu dodati da sam ja osobno imao problem sa deinstalacijom i avasta 4.8 na visti x86 i evo jučer sa avastom 5.0 na win 7 x64 tako da se nije htjeo deinstalirati nikako pa je onda bilo lagano zayebancija sa uklanjanjem. Uglavnom ne znam što mi je bilo da sam micao Aviru sa stroja, napravio scan sa avastom i naravno ništa nije našao, evo sada sam opet na Aviri free i zaista nenemetljiviji AV program po meni ne postoji. I ne smeta mi malo veća razina FP

google is my frend too!!
17 godina
neaktivan
shark kaže...
SZKlemen kaže...
bur3k kaže...
ja ostajem na aviri, spasila me puno puta, avast me z*j*b* vec tri-cetri puta. pusta mi viruse iako je sve na high, avira je bolja, a i moze obrisat onaj usrani systemvital virus, sto avast nikako nemoze

ima boot scan!

U kombinaciji s Malwarebytes i nekim antispyware programom (Spyware terminator, Superantispyware) radi čuda. Ovo je samo moje mišljenje i osobni stav.Cool

A taj isti boot scan ne radi na x64 sustavima. Još mogu dodati da sam ja osobno imao problem sa deinstalacijom i avasta 4.8 na visti x86 i evo jučer sa avastom 5.0 na win 7 x64 tako da se nije htjeo deinstalirati nikako pa je onda bilo lagano zayebancija sa uklanjanjem. Uglavnom ne znam što mi je bilo da sam micao Aviru sa stroja, napravio scan sa avastom i naravno ništa nije našao, evo sada sam opet na Aviri free i zaista nenemetljiviji AV program po meni ne postoji. I ne smeta mi malo veća razina FP

Baš ću nazvati čovjeka da proba boot scan na x64.. jer sam instalirao Avast na win7pro x64 i sve je uredno prošlo..

..a ako avast 5 trebaš deinstalirati, samo pokreneš ponovno instalaciju i on će ti sam ponuditi deinstalaciju...

Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte
16 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Mršti sei ja sam ga isprobala jer sam koristila onaj 4.8 ali ovaj put me razočarao program....namjerno sam ostavila trojanca da vidim jel poboljšan ili nije....i naravno na deep scanu nije našao ništa ,a trojanac čeka .....deinstalirala ga i sad koristim vipre....taj ga je našao u površno skeniranju,a u deep scanu čak i od bs playera neke ludorije....

nikad nije kasno za napravit sranje
16 godina
neaktivan

Možda je FP? Izvadi trojanca iz karantene u novu mapu, uploadaj ga na VirusTotal i pošalji nam rezultate.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
16 godina
neaktivan
blue_jay kaže...

Mršti sei ja sam ga isprobala jer sam koristila onaj 4.8 ali ovaj put me razočarao program....namjerno sam ostavila trojanca da vidim jel poboljšan ili nije....i naravno na deep scanu nije našao ništa ,a trojanac čeka .....deinstalirala ga i sad koristim vipre....taj ga je našao u površno skeniranju,a u deep scanu čak i od bs playera neke ludorije....

Ne može se iz (ne)detekcije jednog trojanca donositi odluka o cijelom proizvodu u globalu.

Za to trebaju deseci tisuća uzoraka i testovi poput av-comparatives.

Što, kad ti Vipre neće naći novog trojanca, opet ćeš mijenjati aplikaciju?

15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Malo i o cijenama, ako nekoga zanima.

Avast! 5 Pro dostupan je u paketima za 1, 3, 5 ili 10 korisnika. Cijena za 1 korisnika na 1 godinu je 214,99 kn + PDV.

Avast! 5 Internet Security dostupan je u paketima za 3, 5 ili 10 korisnika. Cijena za 3 korisnika na 1 godinu je 337,95 kn + PDV.

http://avast.software.hr
17 godina
Izasao Avast 5!

Već par dana ga koristim, dosada nikakvih problema, nakon instalacije mi je pronašao dva trojanca i nakon toga jako dobro pazi na moj komp, redovito se update-a i nenametljiv je. Zasad nastavljam s njim. Namigiva

I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
17 godina
protjeran
Izasao Avast 5!

jel sa novim avastom radi boot time skeniranje na win 7 x64.

kod mene sa verzijom 4.8 ne radi

''how yes no''
17 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Meni ni Avira Free ni NOD32 nisu ništa javili na stranici od 24 sata. Inače sam provao Avast 5 i sučelje mu je puno bolje i pristupačnije nego u prijašnjoj verziji, a po detekciji mi se isto tako čini bolji nakon što sam ga malo testirao.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 18:10 (Razer_Copperhead).
15 godina
neaktivan

Meni jednostavno odličan, sve preporuke!

16 godina
mierda-del-torro kaže...

jel sa novim avastom radi boot time skeniranje na win 7 x64.

kod mene sa verzijom 4.8 ne radi

Ne radi, provjereno.

google is my frend too!!
15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Evo i ja skinuo da probam i skinem internet security trial.Kao i kod svih pise 30 dana,ja instalirao danas i odma pise ostalo 19 dana,Zasto?Izgleda mi nedaju 30 dana dzabaOsmijeh.Koliko sam primjetio svi programi za zastitu imaju problema sa 64bitnim OS,kod jednog neradi ovo,kod drugog ono...nadam se da ce i to rijesiti jer se sve vise koriste 64bitni sistemi,ko god ima 4GB RAM-a ide na x64.

Prvi utisak,lijep na okoOsmijeh,skenirao i nije nasao nista poslije avg,malo mi sumnjivo to ako vecina govori da je avg krs i da propusta dosta,al vidicemo nakon par dana.

Sto se tice cijene nije skupa za 3 racunara internet security 300 i nesto kn,gdje se ima uzeti u hrvatskoj?

16 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

gdje se ima uzeti u hrvatskoj?

Zašto ne kupiš licencu preko Interneta? Odeš na avast!ovu web-stranicu, platiš i aktiviraš svoj trial. Vrlo jednostavno. Samo moraš sačuvati aktivacijski kôd da ga možeš ponovno upisati ako bude trebalo reinstalirati.

(LOL, baš mi se sviđa kad govorim o avast!u u drugom padežu, onda uskličnik ostane usred riječi) Belji se

15 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Sto se tice cijene nije skupa za 3 racunara internet security 300 i nesto kn,gdje se ima uzeti u hrvatskoj?

Preko weba avast.software.hr

Cijena za 3 licence je 338 kn za godinu dana ili 953 kn za 3 godine.

16 godina
Izasao Avast 5!

..peticom pregaziti 4.8 verziju ili prvo deinstalirati staru verziju?

16 godina
neaktivan
tintin kaže...

Samo pokreneš instalaciju petice, ona će sama deinstalirati v4.8.

17 godina
protjeran
andy0101 kaže...
tintin kaže...

Samo pokreneš instalaciju petice, ona će sama deinstalirati v4.8.

hoće li pokupit i licencu od v4.8, ili treba nova

''how yes no''
16 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...

hoće li pokupit i licencu od v4.8, ili treba nova

Hoće, ne treba nova.

16 godina
odjavljen

Solidan je...

Ja nemam potpis!?
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 14:31 (kingmedo).
15 godina
Izasao Avast 5!

Od jučer je Avast nadogradi na verziju Avast 5.0.396....tako da tko nije nadogradio može nadograditi.

17 godina
neaktivan
SZKlemen kaže...

Baš ću nazvati čovjeka da proba boot scan na x64.. jer sam instalirao Avast na win7pro x64 i sve je uredno prošlo..

..ne radi boot scan na x64 sustavima.. ni vista ni 7..... šteta..

Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte
16 godina
TonyM kaže...

Od jučer je Avast nadogradi na verziju Avast 5.0.396....tako da tko nije nadogradio može nadograditi.

..ja sam našao samo link za 5.0.377

15 godina
neaktivan
tintin kaže...
TonyM kaže...

Avast! 5 Pro 38 MB
Avast! 5 IS 43 MB

Linkovi su na verzije 5.0.396

Za postojeće korisnike verzije 4.8 ovo je link na upgrade sa detaljnijim objašnjenjima.

Ili preko weba avast.software.hr možete zapitati bilo što, pa pošaljemo mailom sve detalje.

16 godina
tintin kaže...
TonyM kaže...

..free verzija

16 godina
Izasao Avast 5!

...stavljena nova verzija i super je

...imam pitanjce u vezi PUP opcije..po defaultu je isključena, ostaviti tako ili uključiti (čemu zapravo to služi) ?

16 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Meni se čini kao da mi dosta usporava kompjuter... Nisam siguran, ali da li neko ima sličan problem?

17 godina
Igy.voy kaže...

Meni se čini kao da mi dosta usporava kompjuter... Nisam siguran, ali da li neko ima sličan problem?

Nebi trebao, ja ga ni ne osjetim, čuči u trayu i zasad se pokazao jako dobrim.Osmijeh

I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
16 godina
neaktivan
peraja kaže...
Igy.voy kaže...

Nebi trebao, ja ga ni ne osjetim, čuči u trayu i zasad se pokazao jako dobrim.Osmijeh

Kod mene isto. Smijeh

15 godina
protjeran
Izasao Avast 5!

ma avast je zakon

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 15:48 (lisac).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice