Isplati li se prijeći na noviju verziju AV-a?

poruka: 6
|
čitano: 1.180
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam legalno kupljen Trend Micro Internet Security 2009 na dvije godine. Naime, danas odem na njihove stranice i vidim da su izdali novu verziju 2010. Isplati li se sada odmah prijeći na tu noviju verziju ili da još malo ostanem na ovoj i tek onda da prijeđem na novu?

Unaprijed hvala

P.S. Ako je tema nepotrebna ili je već dupla, molim modernetore da ju obrišu

17 godina
neaktivan
RE: Isplati li se prijeći na noviju verziju AV-a?

Ostani na staroj dok je god budu podržavali! A to će se sa vremenom desiti.

16 godina

Podrška za ovu verziju jos traje, zar ne? Dakle, ako nema nekih presudnih novih mogućnosti jednostavno ostani na ovoj verziji dokle god podrška traje.

16 godina

Ok, onda ću ostat na ovoj. Inače, prije sam imao verziju isto legalno kupljenu 2005, ali tek nakon 3 godine mi je došao mail da odmah prijeđem na verziju 2008 jer za ovu više nema podrške, itako sam i napravio. I čim sam skenirao, pronašla je 25 virusa a ona stara niti jedan. I nakon 5 mjeseci dođe mail za još noviju, verziju 2009 pa sam opet stavio tu noviju. Ali za ovu nije došao mail pa pitam. Hvala na odgovorima

17 godina
neaktivan

Jel se plaća prijelaz na verziju 2010, ili se i na nju odnosi licenca od 2 godine koju si kupio sa verzijom 2009?

Jer ako se ne plaća onda prijeđi na noviju verziju, a ako se plaća, a podrška za 2009 postoji onda nemaš potrebe prelaziti.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 14:33 (Joka).
16 godina

Ne plaća se ništa, on ima prilikom instalacije odabir 2 mogućnosti: 1. Install free trail i 2. enter product code

Ja od verzije 2005 nisam morao mijenjat šifru, samo se ode na njihove stranice i produlji.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice