Autoupdate radi ko švajcarska urica al mi tu i tamo na živce ode taj prozor.
I ljudi na ovim forumima previše paranoični postaju,dva dana mu ne apdejta i već flejm na 5 strana. Ako se i nije moglo dva dana updejtat,ja to nisam zamjetio uopce.
Autoupdate radi ko švajcarska urica al mi tu i tamo na živce ode taj prozor.
I ljudi na ovim forumima previše paranoični postaju,dva dana mu ne apdejta i već flejm na 5 strana. Ako se i nije moglo dva dana updejtat,ja to nisam zamjetio uopce.
e ljudi dok napravim scan pise mi da imam preko 3000 warnings (upozorenja) što to točno znači..?
al nema niti jedan virus..i ostale stvari pise 0
e ljudi dok napravim scan pise mi da imam preko 3000 warnings (upozorenja) što to točno znači..?
Najcesce znaci da nije neki fajl uspilo skenirat, ako to to brine, skeniraj komp sa necim drugim, npr. malwarebytesom i sve ce bit u redu.
Najcesce znaci da nije neki fajl uspilo skenirat, ako to to brine, skeniraj komp sa necim drugim, npr. malwarebytesom i sve ce bit u redu.
jesam upravo njime al ničega nema...
hvala
...to je samo upozorenje a ako nemaš od virusa ništa onda ne brini.....avira če ako bude potrebno tebe upozoriti......pusti brigu Aviri...
Nakon dugogodisnjeg koristenja kasperskog,evo danas instalirao aviru premium security suite,pa mozel par savjeta kako sta postavit,sta ugasit...citao sam prethodne stranice i vidio da neke stvari nisupotrebne(barem neki tako tvrde)?
umanjuje mi brzinu downloada sa 260 na 220kb/s sa rapidsharea,dali se ovo moze kako izbjec odnosno nastimati da neradi ovo,ako ne ode avira isti dan
Neko,pomoc?
Neko,pomoc?
instaliraj i zaboravi
Nakon dugogodisnjeg koristenja kasperskog,evo danas instalirao aviru premium security suite,pa mozel par savjeta kako sta postavit,sta ugasit...citao sam prethodne stranice i vidio da neke stvari nisupotrebne(barem neki tako tvrde)?
umanjuje mi brzinu downloada sa 260 na 220kb/s sa rapidsharea,dali se ovo moze kako izbjec odnosno nastimati da neradi ovo,ako ne ode avira isti dan
Isključi WebGuard.
Jeste li primjetili malo veći update za Aviru?
Evo došao kući i upalio net kad vidim 41 nova definicija odjednom "teška" 20 Mb.
Inače Avira je free verzija i svakodnevno se updejta.
ja sam baš danas updejto na taj način
u start - run upisat sve ovo: "C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\update.exe" /DM="0" "/NOMESSAGEBOX /receivetimeout=180"
i update je odmah krenuo. nakon oko 25 minuta sve se skinulo (zbog moje spore veze) i sad je up-to date.
i koliko sam skužio, na ovaj način se mora samo prvi puta, a onda kasnije se može na uobičajen način... jesam dobro skužio?
vec duze vrijeme muku mucim sa sporim torrentom,nakon deinsatalacije avire torrent pooletio ,prije sa oko 30 kb/s na 350 kb/s
ali sada nemam nikakvu antivirusnu zastitu,koji antivirusni program instalirati ,a da negusi torrent download ?
imam win 7 x64
vec duze vrijeme muku mucim sa sporim torrentom,nakon deinsatalacije avire torrent pooletio ,prije sa oko 30 kb/s na 350 kb/s
ali sada nemam nikakvu antivirusnu zastitu,koji antivirusni program instalirati ,a da negusi torrent download ?
imam win 7 x64
Kao sto su i mene savjetovali,iskljuci web guard,mada to nekad negusi ali nekad gusi download.Uzmi kaspersky 2010 internet security i ja se najvjerovatnije vracam na Kasperskog
imam win 7 x64
Instaliraj avast u kombinaciji sa comodom firewall ili zone alarmom.
imam win 7 x64
Kao sto su i mene savjetovali,iskljuci web guard,mada to nekad negusi ali nekad gusi download.Uzmi kaspersky 2010 internet security i ja se najvjerovatnije vracam na Kasperskog
Svaki Web Guard tj antivirus koj ga ima gusi internet samo ovisi kako koji neki manje neki vise. Jos ak ima neke interakcije s necim drugim onda gusi itekako no zato je tu WOT koji je zapravo Web Guard i to odlican i on ne gusi nista nit usporava pa bi ga trebali svi imat na kompu svakak tj ubacenog u Firefox ili IE. U toku instalacije Avire Premium ili Avire Premium Security Suite se moze maknut kvacica s Web Guard i onda nema s tim vise problema.
Sutra bi, prema najavama s foruma, trebala izaći Avira 10.
Napokon
Pokušaj je izbrisati s Avira AntiVir Removal Tool i zatim je ponovno instaliraj.
Izišla je nova Avira 10.
Thx;) Idem sad probat jer sam morao reinstalirat Winze juče! Imao sam problema sa Nero 9 reloaded i mis sam da su Winzi7 u pitanju, a ono dost je bilo napraviti u Properties-Compatibility-Run in Windows Vista SP2 mode pa bi radio. Inače ovo je drugi puta sam Winze nove reinstaliravat morao. Prije zbog MF2 jer nis mogao igrat, a ono opet bilo do Advanced graphics settingze koje sam podešavao manual, a treba stavit na AUTOxD