Avira 9 - iskustva
- poruka: 143
- |
- čitano: 52.263
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Što se tiče Avire mogu reći da sam ugodno iznenađen sa njenom brzinom i efikasnošću u odnosu na AVG i Avast.
Ukratko za mene najbolji free Anitivirus...
Da li netko ima problema za updatenjem? Već dva dana ne mogu napraviti update.
Potpuno ista stvar se i meni dešava. Ima li tko kakav savjet ?
Ma može se napraviti update samo mora se malo duže čekati. Ne znam zbog čega je ali i meni se dešava već nekih 10-15 dana.
A ništa... Najbolje je pričekati i vjerojatno će se problem riješiti sam od sebe. Inače, meni se Avira posljednji put aktualizirala sinoć oko 20:30h i od tada neće nikako!
A ništa... Najbolje je pričekati i vjerojatno će se problem riješiti sam od sebe. Inače, meni se Avira posljednji put aktualizirala sinoć oko 20:30h i od tada neće nikako!
Imam premium verziju, i sve mi je u redu.
Prošlo je 10 min i ništa.....pokušat ću ponovo....možda će sutra ili kad....
meni je sa updateom na free verziji već 3-4 dana sve ok
. . .
zanima me nešto drugo. razmišljam o kupnji premium licence. a pošto ja često reinstaliram os, hoće li to izgledati kao da tu licencu koristim na više računala? ako prvo koristim licencu npr na trenutnom xp-u, pa reinstaliram xp pa onda i tamo koristim.
Licenca ko licenca - njoj je bitno da je inst na samo jednom kompu. Uvijek možeš poslat mail i pitat oko detalja (da nebi bilo da se key i validacija vežu na product key ili product ID od trenutno inst windowsa. Ovako neš:
Dear sir/madam
i have question related to Avira Premium Licence. I have currently installed Windows XP with Avira Premium. I will reinstall my OS soon. Do i have to do something with the activated Avira (i mean, will the Avira product key/activation ID i had been given work on my new Windows installation)?
Yours faithfully,
Jurluk
meni je sa updateom na free verziji već 3-4 dana sve ok
. . .
zanima me nešto drugo. razmišljam o kupnji premium licence. a pošto ja često reinstaliram os, hoće li to izgledati kao da tu licencu koristim na više računala? ako prvo koristim licencu npr na trenutnom xp-u, pa reinstaliram xp pa onda i tamo koristim.
Ako mislis kupovat premium ODMAH si naruci jer ova ponuda vrijedi samo jos danas.
http://www.avira.com/en/company/free_antivirus_is_turning_10.html
provo sam puno antivirusa ali avira je 100% najbolji vjeruj mi umene je komercialna inačica ali i besplatna je predobra
10/10
Sve najbolje o njoj.
AVIRA i ništa drugo. Već godinu dana mi radi i nikakvih problema, a u međuvremenu sam isprobavao sve i svašta i vratio se na Aviru jer je besplatna a radi bolje od mnogih koji se plaćaju i ne usporava računalo.
i ja imam AVIRU instaliranu,super mi je
Pozz, da li netko ima problema sa update-om Avire free, meni vec par dana neće?
pokusaj u kasnim vecernjim satima
Za svaki slučaj:
otvoriš aviru>update>manual update i navigiraš do .rara.
A znam za taj manulani update, tako sam i radio do sada, ali me živcira to što tako onda moram svaki put kad mi nece automatski skinit update, evo i sada sam pokrenio update ostavio 20 minuta ali nije uspio
A znam za taj manulani update, tako sam i radio do sada, ali me živcira to što tako onda moram svaki put kad mi nece automatski skinit update, evo i sada sam pokrenio update ostavio 20 minuta ali nije uspio
Evo testiro sam Aviru i ne kontam šta više kukate oko updatea?
Automatic Update savršeno funkcionira, skoro svaki dan ili dva dođe, skine i instalira novi update i sama ti izbaci obavijest i to je to.
Evo testiro sam Aviru i ne kontam šta više kukate oko updatea?
Automatic Update savršeno funkcionira, skoro svaki dan ili dva dođe, skine i instalira novi update i sama ti izbaci obavijest i to je to.
Update se treba raditi svaki dan,a ne svaka 2 ili više dana....
Ja isto vec para dana ne mogu napraviti update Avire. Danas sam ostavio manual update cijelo popodne i nije uspjelo. Pa sam je maknio i instalirao Microsoft Security Essentials da isprobam i to cudo.
izbace se nekoliko puta dnevno update za aviru.
sad su par dana bili serveri zaguseni. ako netko ima problema i ne moze cekat update moze napraviti rucno.
link: http://www.avira.com/en/support/vdf_update.html
treba kliknuti na "Download IVDF (Unicode)" i nakon toga pokrenuti manual update (slika).
mislim da za premium bude nekoliko puta dnevno, a za personal samo jednom
Dok ne rijese auto update na moje racunalo avira nece rasirit kisobran.
mislim da za premium bude nekoliko puta dnevno, a za personal samo jednom
Avira u nekom prosjeku dnevno napravi 4-5 updatea antimalware definicija.
Free verzija po defaultu dolazi s jednim dnevnim updateom, ali se kroz opciju Jobs može odrediti proizvoljan broj i termini downloada updatea.
Free verzija po defaultu dolazi s jednim dnevnim updateom, ali se kroz opciju Jobs može odrediti proizvoljan broj i termini downloada updatea.
da, ali pošto je free verziji omogućeno da skine samo jedan update dnevno, on će skinuti taj jedan, a kod drugih nadogradnji u istom danu, nadogradnja će krenut, ali neće skinuti ništa, a premium hoće
da, ali pošto je free verziji omogućeno da skine samo jedan update dnevno, on će skinuti taj jedan, a kod drugih nadogradnji u istom danu, nadogradnja će krenut, ali neće skinuti ništa, a premium hoće
Alo ljudovi,UPDATE na FREE nije moguc niti u jednom danu na autoupdate-u (u vecine).Ne kapirate problematiku ili ne citate free usere.