Avira 9 - iskustva

poruka: 143
|
čitano: 52.263
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Avira 9 - iskustva
ja sam sad također na personal verziji i nemam nikakvih problema sa updateom
Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

jurluk

molim te javi kako da nabavim kluč od 6 mjeseci za avira premium security suite . Ako se ne smije na forumu molim na pm

17 godina
Avira 9 - iskustva

Što se tiče Avire mogu reći da sam ugodno iznenađen sa njenom brzinom i efikasnošću u odnosu na AVG i Avast.

Ukratko za mene najbolji free Anitivirus...

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." Muhammad Ali
16 godina
MegaMass 2000 kaže...

Da li netko ima problema za updatenjem? Već dva dana ne mogu napraviti update.

Potpuno ista stvar se i meni dešava. Ima li tko kakav savjet ?

17 godina
OneSpy kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Ma može se napraviti update samo mora se malo duže čekati. Ne znam zbog čega je ali i meni se dešava već nekih 10-15 dana.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
17 godina
OneSpy kaže...
MegaMass 2000 kaže...

A ništa... Najbolje je pričekati i vjerojatno će se problem riješiti sam od sebe. Inače, meni se Avira posljednji put aktualizirala sinoć oko 20:30h i od tada neće nikako!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
OneSpy kaže...
MegaMass 2000 kaže...

A ništa... Najbolje je pričekati i vjerojatno će se problem riješiti sam od sebe. Inače, meni se Avira posljednji put aktualizirala sinoć oko 20:30h i od tada neće nikako!

Imam premium verziju, i sve mi je u redu.

16 godina
Avira 9 - iskustva

Prošlo je 10 min i ništa.....pokušat ću ponovo....možda će sutra ili kad....

16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

meni je sa updateom na free verziji već 3-4 dana sve ok

. . .

zanima me nešto drugo. razmišljam o kupnji premium licence. a pošto ja često reinstaliram os, hoće li to izgledati kao da tu licencu koristim na više računala? ako prvo koristim licencu npr na trenutnom xp-u, pa reinstaliram xp pa onda i tamo koristim. Neodlučan

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
16 godina
odjavljen

Licenca ko licenca - njoj je bitno da je inst na samo jednom kompu. Uvijek možeš poslat mail i pitat oko detalja (da nebi bilo da se key i validacija vežu na product key ili product ID od trenutno inst windowsa. Ovako neš:

Dear sir/madam

i have question related to Avira Premium Licence. I have currently installed Windows XP with Avira Premium. I will reinstall my OS soon. Do i have to do something with the activated Avira (i mean, will the Avira product key/activation ID i had been given work on my new Windows installation)?

Yours faithfully,

Jurluk

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

meni je sa updateom na free verziji već 3-4 dana sve ok

. . .

zanima me nešto drugo. razmišljam o kupnji premium licence. a pošto ja često reinstaliram os, hoće li to izgledati kao da tu licencu koristim na više računala? ako prvo koristim licencu npr na trenutnom xp-u, pa reinstaliram xp pa onda i tamo koristim. Neodlučan

Ako mislis kupovat   premium ODMAH si naruci jer ova ponuda vrijedi samo jos danas.

http://www.avira.com/en/company/free_antivirus_is_turning_10.html

15 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

provo sam puno antivirusa ali avira je 100% najbolji vjeruj mi umene je komercialna inačica ali i besplatna je predobraBogatašCoolNevinašce

IVAN
16 godina
Avira 9 - iskustva

Belji se10/10Belji se

17 godina
Avira 9 - iskustva

Sve najbolje o njoj.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan

AVIRA i ništa drugo. Već godinu dana mi radi i nikakvih problema, a u međuvremenu sam isprobavao sve i svašta i vratio se na Aviru jer je besplatna a radi bolje od mnogih koji se plaćaju i ne usporava računalo.

15 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

i ja imam AVIRU instaliranu,super mi je

16 godina
Avira 9 - iskustva

Pozz, da li netko ima problema sa update-om Avire free, meni vec par dana neće?

snajpanje nije kempanje!!! | google is my frend too!
16 godina
shark kaže...

pokusaj u kasnim vecernjim satima

16 godina
neaktivan
shark kaže...

Za svaki slučaj:

Update Sep.30

otvoriš aviru>update>manual update i navigiraš do .rara.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
Avira 9 - iskustva

A znam za taj manulani update, tako sam i radio do sada, ali me živcira to što tako onda moram svaki put kad mi nece automatski skinit update, evo i sada sam pokrenio update ostavio 20 minuta ali nije uspio

snajpanje nije kempanje!!! | google is my frend too!
17 godina
shark kaže...

A znam za taj manulani update, tako sam i radio do sada, ali me živcira to što tako onda moram svaki put kad mi nece automatski skinit update, evo i sada sam pokrenio update ostavio 20 minuta ali nije uspio

Evo testiro sam Aviru i ne kontam šta više kukate oko updatea?

Automatic Update savršeno funkcionira, skoro svaki dan ili dva dođe, skine i instalira novi update i sama ti izbaci obavijest i to je to.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
shark kaže...

Evo testiro sam Aviru i ne kontam šta više kukate oko updatea?

Automatic Update savršeno funkcionira, skoro svaki dan ili dva dođe, skine i instalira novi update i sama ti izbaci obavijest i to je to.

Update se treba raditi svaki dan,a ne svaka 2 ili više dana....

17 godina

Ja isto vec para dana ne mogu napraviti update Avire. Danas sam ostavio manual update cijelo popodne i nije uspjelo. Pa sam je maknio i instalirao Microsoft Security Essentials da isprobam i to cudo.  

17 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

izbace se nekoliko puta dnevno update za aviru.

sad su par dana bili serveri zaguseni. ako netko ima problema i ne moze cekat update moze napraviti rucno.

link: http://www.avira.com/en/support/vdf_update.html

treba kliknuti na "Download IVDF (Unicode)" i nakon toga pokrenuti manual update (slika).

Najbolje su vinske mušice...
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2009 21:00 (r420r).
16 godina
neaktivan
r420r kaže...

mislim da za premium bude nekoliko puta dnevno, a za personal samo jednom http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 0:28 (jurluk).
16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

Dok ne rijese auto update na moje racunalo avira nece rasirit kisobran.

Ne moze to bez kabla
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
r420r kaže...

mislim da za premium bude nekoliko puta dnevno, a za personal samo jednom http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

Avira u nekom prosjeku dnevno napravi 4-5 updatea antimalware definicija.

Free verzija po defaultu dolazi s jednim dnevnim updateom, ali se kroz opciju Jobs može odrediti proizvoljan broj i termini downloada updatea.

16 godina
neaktivan
siketa kaže...

Free verzija po defaultu dolazi s jednim dnevnim updateom, ali se kroz opciju Jobs može odrediti proizvoljan broj i termini downloada updatea.

da, ali pošto je free verziji omogućeno da skine samo jedan update dnevno, on će skinuti taj jedan, a kod drugih nadogradnji u istom danu, nadogradnja će krenut, ali neće skinuti ništa, a premium hoće

16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
siketa kaže...

da, ali pošto je free verziji omogućeno da skine samo jedan update dnevno, on će skinuti taj jedan, a kod drugih nadogradnji u istom danu, nadogradnja će krenut, ali neće skinuti ništa, a premium hoće

Alo ljudovi,UPDATE na FREE nije moguc niti u jednom danu na autoupdate-u (u vecine).Ne kapirate problematiku ili ne citate free usere.

Ne moze to bez kabla
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice