Avira 9 - iskustva

poruka: 143
|
čitano: 52.225
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Avira 9 - iskustva

Autoupdate radi ko švajcarska urica al mi tu i tamo na živce ode taj prozor.

I ljudi na ovim forumima previše paranoični postaju,dva dana mu ne apdejta i već flejm na 5 strana. Ako se i nije moglo dva dana updejtat,ja to nisam zamjetio uopce.

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

e ljudi dok napravim scan pise mi da imam preko 3000 warnings (upozorenja) što to točno znači..?

al nema niti jedan virus..i ostale stvari pise 0

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
16 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

e ljudi dok napravim scan pise mi da imam preko 3000 warnings (upozorenja) što to točno znači..?

Najcesce znaci da nije neki fajl uspilo skenirat, ako to to brine, skeniraj komp sa necim drugim, npr. malwarebytesom i sve ce bit u redu.

Play hard, go pro!
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...
kc-kb kaže...

Najcesce znaci da nije neki fajl uspilo skenirat, ako to to brine, skeniraj komp sa necim drugim, npr. malwarebytesom i sve ce bit u redu.

jesam upravo njime al ničega nema...

hvala

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
15 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

...to je samo upozorenje a ako nemaš od virusa ništa onda ne briniNamigiva.....avira če ako bude potrebno tebe upozoriti......pusti brigu Aviri...Smijeh

15 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

Nakon dugogodisnjeg koristenja kasperskog,evo danas instalirao aviru premium security suite,pa mozel par savjeta kako sta postavit,sta ugasit...citao sam prethodne stranice i vidio da neke stvari nisupotrebne(barem neki tako tvrde)?

Mršti seumanjuje mi brzinu downloada sa 260 na 220kb/s sa rapidsharea,dali se ovo moze kako izbjec odnosno nastimati da neradi ovo,ako ne ode avira isti dan

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 2:57 (Quilombo23).
15 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

Neko,pomoc?

16 godina
Quilombo23 kaže...

Neko,pomoc?

instaliraj i zaboravi

17 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Nakon dugogodisnjeg koristenja kasperskog,evo danas instalirao aviru premium security suite,pa mozel par savjeta kako sta postavit,sta ugasit...citao sam prethodne stranice i vidio da neke stvari nisupotrebne(barem neki tako tvrde)?

Mršti seumanjuje mi brzinu downloada sa 260 na 220kb/s sa rapidsharea,dali se ovo moze kako izbjec odnosno nastimati da neradi ovo,ako ne ode avira isti dan

Isključi WebGuard.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 15:57 (Razer_Copperhead).
17 godina
Avira 9 - iskustva

Jeste li primjetili malo veći update za Aviru?

Evo došao kući i upalio net kad vidim 41 nova definicija odjednom "teška" 20 Mb.

Inače Avira je free verzija i svakodnevno se updejta.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

Avira je od cetvrtka promijenila update semu

Vise informacija ovdje  i ovdje

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 9:56 (Nautilus).
15 godina
neaktivan
Nautilus kaže...

Vise informacija ovdje  i ovdje

..to če biti jako dobro od Avire što če konačno update iči jako dobro,jer u zadnje vrijeme stime je bilo problema!!!!!

Sve pohvale za Aviru!!!!!!!!!Smijeh

16 godina
Nautilus kaže...

Vise informacija ovdje i ovdje

ja sam baš danas updejto na taj način

u start - run upisat sve ovo: "C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\update.exe" /DM="0" "/NOMESSAGEBOX /receivetimeout=180"

i update je odmah krenuo. nakon oko 25 minuta sve se skinulo (zbog moje spore veze) i sad je up-to date.

i koliko sam skužio, na ovaj način se mora samo prvi puta, a onda kasnije se može na uobičajen način... jesam dobro skužio?

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 13:55 (jurluk).
16 godina
Avira 9 - iskustva

vec duze vrijeme muku mucim sa sporim torrentom,nakon deinsatalacije avire torrent pooletio ,prije sa oko 30 kb/s na 350 kb/s

ali sada nemam nikakvu antivirusnu zastitu,koji antivirusni program instalirati ,a da negusi torrent download ?

imam win 7 x64

15 godina
neaktivan
zzz kaže...

vec duze vrijeme muku mucim sa sporim torrentom,nakon deinsatalacije avire torrent pooletio ,prije sa oko 30 kb/s na 350 kb/s

ali sada nemam nikakvu antivirusnu zastitu,koji antivirusni program instalirati ,a da negusi torrent download ?

imam win 7 x64

Kao sto su i mene savjetovali,iskljuci web guard,mada to nekad negusi ali nekad gusi download.Uzmi kaspersky 2010 internet security i ja se najvjerovatnije vracam na Kasperskog

17 godina
neaktivan
zzz kaže...

imam win 7 x64

Instaliraj avast u kombinaciji sa comodom firewall ili zone alarmom.

www.hip-hopunity.com posjetite moju stranicu za sve rap vjesti. Ako netko želi dodavati vijesti na stranicu i biti moderator neka se javi na pp.
17 godina
Quilombo23 kaže...
zzz kaže...

imam win 7 x64

Kao sto su i mene savjetovali,iskljuci web guard,mada to nekad negusi ali nekad gusi download.Uzmi kaspersky 2010 internet security i ja se najvjerovatnije vracam na Kasperskog

Svaki Web Guard tj antivirus koj ga ima gusi internet samo ovisi kako koji neki manje neki vise. Jos ak ima neke interakcije s necim drugim onda gusi itekako no zato je tu WOT koji je zapravo Web Guard i to odlican i on ne gusi nista nit usporava pa bi ga trebali svi imat na kompu svakak tj ubacenog u Firefox ili IE. U toku instalacije Avire Premium ili Avire Premium Security Suite se moze maknut kvacica s Web Guard i onda nema s tim vise problema.Cool

15 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva
Zašto mi je kod Avire Premium trial kišobran zatvoren? Apdejta mi normalno i javlja da sam u potpunosti zaštićen.
15 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

Sutra bi, prema najavama s foruma, trebala izaći Avira 10.

16 godina
odjavljen
Avira 9 - iskustva

NapokonCool

Ja nemam potpis!?
17 godina
neaktivan
papuk kaže...
Zašto mi je kod Avire Premium trial kišobran zatvoren? Apdejta mi normalno i javlja da sam u potpunosti zaštićen.

Pokušaj je izbrisati s Avira AntiVir Removal Tool i zatim je ponovno instaliraj.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
17 godina
neaktivan
Avira 9 - iskustva

Izišla je nova Avira 10.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
17 godina
protjeran

Thx;) Idem sad probat jer sam morao reinstalirat Winze juče! Imao sam problema sa Nero 9 reloaded i mis sam da su Winzi7 u pitanju, a ono dost je bilo napraviti u Properties-Compatibility-Run in Windows Vista SP2 mode pa bi radio. Inače ovo je drugi puta sam Winze nove reinstaliravat morao. Prije zbog MF2 jer nis mogao igrat, a ono opet bilo do Advanced graphics settingze koje sam podešavao manual, a treba stavit na AUTOxD

loss of interest question wonder ways of fear they pull me under
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice