E sada sam popi**o. Hoću ponovo probati i idem skinuti Comodo Firewll sa službenih stranica sa IE i ne može skinut taj program. Preko Firefoxa sve O.K. Skida bez problema. Neki vrag ne štima s tim browserom kod mene. Idem sada nanovo instalirat friške Winse, to sam i tako skoro mislio učiniti. A onda ponovo Comoda-a instalirat na friško pa ću onda vidjet što će se desiti. Javiti ću sutra. Ispričavam se svima koje ovakvi postovi zamaraju, al sada sam zapeo za ovaj proizvod i moram se uvjeriti što je posrijedi. Neki vrag u browseru ili neki nerazumljivi bug u firewallu u što čisto sumnjam.
Avg i Norton
- poruka: 36
- |
- čitano: 9.589
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
stvarno ste malweri svi skupa...niko nece da javi..alo magarce evo nas na ovom topicu.
ja mislio ovdje neki luzer pita jeli norton bolji od avg-a,pa nisam ni palio.
gle ovo ,upisem "comodo cis block ie" i prvo mi izbaci ovo gdje odgovara lik sa yubitoa
lool
http://forums.comodo.com/firewall-help-cis/unable-to-access-internet-explorer-due-to-comodo-internet-security-premium-t57695.0.html
i on je moderator ???
btw evo mene kako dobijam licencu na cesti...krajnji desno u shorcu ;)
E sada sam popi**o. Hoću ponovo probati i idem skinuti Comodo Firewll sa službenih stranica sa IE i ne može skinut taj program. Preko Firefoxa sve O.K. Skida bez problema. Neki vrag ne štima s tim browserom kod mene. Idem sada nanovo instalirat friške Winse, to sam i tako skoro mislio učiniti. A onda ponovo Comoda-a instalirat na friško pa ću onda vidjet što će se desiti. Javiti ću sutra. Ispričavam se svima koje ovakvi postovi zamaraju, al sada sam zapeo za ovaj proizvod i moram se uvjeriti što je posrijedi. Neki vrag u browseru ili neki nerazumljivi bug u firewallu u što čisto sumnjam.
A da probas napravit Restore Defaults u IE?
Dobro jutro. Evo opet mene.
Dakle:
- Reinstalirao Windowse, instalirao updateve i sve programe koje koristim. Na famozni IE stavio RoboForma i WOT-a.
- Instalirao Comodo-a ( instalacija tekla indentično kao i kod prethodnih pokušaja ) i nakon restarta..... Bingo! Sve uredno radi, pa čak i ovaj IE. Comodo konfigurirao u Proactive Security, module Firewall i Defense +/Sandbox u Safe Mode, napravio još neka sitna podešenja, Windowsi prepoznali Comodo Firewall u Security Centru i sve je O.K.
- Kod pokretanja postojećih programa za neke upozorio i "zapitao", ja odobrio, on zapamtio i opet dalje sve odlično radi. Pop-upovi su jasni, pregledni i jednostavni. Potrošnja memorije za mene neshvatljivo mala, dodatnog opterećenja sustava nema, brzina surfanja ista, pinganje dobro, čini mi se da postoji mala zadrška ali gotovo neprimjetna kod pokretanja nekih programa koji traže "izlaz van ".
ZAKLJUČAK: COMODO 5 ( u ovom slučaju samo s instaliranim Firewallom i Defense +/Sandbox ) nema nikakvih bugova prema browseru Internet Explorer. Zašto je bilo problema?. Tko će ga znati, možda je stvarno bilo nešto loše od dodataka u njemu, neke krive postavke, možda sam imao i neku gamad na kompu,a bio sam siguran da nemam. Uglavnom ovom reinstalacijom Winsa je problem otklonjen. Ne želim reći da sad svi ako slučajno budu imali sličnih problema kao ja i onaj user na comodo forumu trebaju odmah reinstalirati Windose, bilo bi glupo i preglupo.Ja sam ih svakako trebao osvježiti. Možda sam mogao pokušati prvo i onako kako je predložio djigibao. No sada nema veze.
Ovime postom opet ne želim sada nikoga nagovarati, ali ni odgovarati od korištenja ovog programa. To će stvatko morati odlučiti sam. Da ovo nisam napravio i dodatno provjerio bio bih sumnjičav,a ovako sam sada zadovoljan. Imam friške Windowse, čini se odličan Firewall, HIPS ( to ću još vidjeti ) i solidan AV ( Nod 32 ). Za sada će ova kombinacija ostati malo duže na kompu. Jedino što ja nisam više "friški", neće biti neke velike vajde danas od mene na poslu. I za kraj malo slikica.

@blackfoot: A kaj je najbolje, uz NOD32, imaš uključen i Comodo cloud antivirus (CIMA/CAMAS behavior analysis....http://camas.comodo.com/).
Ako NOD32 nešto propusti, možda ga Comodov AV uhvati.