Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 970.481
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Pitanje za one koji su prešli sa S7E. Koliko gledam po dimenzijama S8+ je veći od S7E, osjeti li se ta razlika drastično? Dimenzije S7E mi pašu nekako taman ali se eto dvoumim između S8 i S8+ radi dimenzija. Dakle na temelju dimenzija što bi bila preporuka?

13 S8+
8 S8
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Zna li netko hoce li i kada bi otprilike trebao/mogao doci S8 Active (s fizickim tipkama) i hoce li raditi s europskim SIM karticama?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
S8 će ti biti pre mali, a razlika između edge i s8 plus je gotovo neprimjetna. Preporuka - plus
12 godina

Sto mislite koliko bi mogla pasti cijena S8 ice kroz mjesec ipo dana?.
Vidim da se sada nadje novi u oglasu po 4000/4100

Planiram si uzeti osmicu kad budem isao sa sezone, ono novog zapakiranog, tamo negdje oko 16.9, nadam se da bude ispod 4000milje, pa da onda taman S7 prodam, imam ga vec 16mjeseci ...

Samsung Galaxy S7 32GB black onyx
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2017 14:48 (mp3david).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ima li tko da koristi "samsung bottle" bluetooth zvučnik, zanima me da li cijena na Njušci 250-300 kn opravdava kvalitetu zvuka

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Planiram si uzeti samsung s view flip cover. Trenutno imam rhinoshield, ali uzeo bih si i flip cover da mogu mijenjati ovisno o potrebi.

Nasao sam na amazonu (link). Trenutno je 35$, ali zna biti na akciji i za 25$. Jel netko koristio mozda taj flip cover? 

I jos da pitam iako nije tema. Na to ce mi carina uredno opaliti pdv? Jer pretpostavljam je iz US s obzirom da je cijena u dolarima. Razmisljam jos i o ovom novom wireless punjacu, na amazonu je cca 50$, ali to ce mozda pricekati jos.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozdrqv imam osjecaj da mi se baterija brzo prazni neki kazu mogu po dva dana s8+ ja uz koristenje mogu max 6h kad sam uvijek na njemu..i kako se pravilno puni

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Tornjo kaže...
Pozdrqv imam osjecaj da mi se baterija brzo prazni neki kazu mogu po dva dana s8+ ja uz koristenje mogu max 6h kad sam uvijek na njemu..i kako se pravilno puni

To pricaju oni koji telefon ne koriste vec samo ganjaju benchmarke i SOTove da se mogu kur...i na forumu.... Nemam S8 ali niti jedan flagship ti nece izdrzati 2 dana imalo intenzivnijeg koristenja. Dan max.. A ako ga ne koristis intenzivno sta ce ti flagship?

9 godina
neaktivan
Kako misliš zašto? Pa da kad dođeš negdje svi vide moji mob imaš i dive se. To naravno vrijedi samo za iPhone i Samsung, sve ostalo većini moraš objašnjavati koji je mob.

2 0 hvala 0
9 godina
Ko se divi gluposti od 5000 kn? Postoje takvi?
9 godina
neaktivan
Svatko onaj kojeg zanima sve što je u trendu i jedino iz tog razloga i kupuje sve, da bi bio u korak među istima kao što je i on.

0 0 hvala 0
9 godina
U takvom filmu mogu biti eventualno djeca u osnovnoj skoli koja raspolažu sa 20 kn džeparca dnevno.

7 godina
neaktivan
Da li se dobiva garancija na burn in I da li samo zamijene display ili daju novi mobitel?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da li netko zna gdje u Zagrebu se može staviti kaljeno staklo na s8?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Smart oprema šoping centar prečko (Slavenskog ulica), dijagonalno preko puta Antunovića. Ako netko može oni mogu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oni uopće nemaju staklo za s8. U areni također ona dva štanda što inače imaju. Našao sam jedino u tmobileu i košta 200 kn i ne postavljaju ga oni. U Samsungu imaju folije ali ih ne postavljaju. Servis u draskovicevoj ima folije i oni ih jedino postavljaju.
14 godina
neaktivan
stipoo kaže...
Oni uopće nemaju staklo za s8. U areni također ona dva štanda što inače imaju. Našao sam jedino u tmobileu i košta 200 kn i ne postavljaju ga oni. U Samsungu imaju folije ali ih ne postavljaju. Servis u draskovicevoj ima folije i oni ih jedino postavljaju.

Ocito s razlogom. Kad bi postojala pouzdana opcija i ja bih odmah stavio staklo na njega, ali da dam 200kn za staklo u koje ocito ne vjeruju ni oni, nisam lud.

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Npr SmartOprema (precko i importane) je skroz povukla i stakla i obicnu plasticnu zastitu za ekran. Sada cekaju da im dodje nesta novoga pa ce mi javiti.

Sve revenzije koje gledam su negativne...nakon tj dva ode sve papa...osim onog Doom stakla kaj kosta 50$ 

0 0 hvala 0
10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Jel valja koje kaljeno staklo koje ima na gizzmo.hr za S8+ model ?

Edit : Zasto ne mogu rucno zabraniti svakoj aplikaciji posebno da ne moze koristiti mobilni internet kao na iPhone-u.. ovdje na S8+ mogu samo malo ograniciti pozadinsku potrosnju aplikacije

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.8.2017 23:18 (Croshadow1234).

0 0 hvala 0
16 godina
mp3david kaže...

Sto mislite koliko bi mogla pasti cijena S8 ice kroz mjesec ipo dana?.
Vidim da se sada nadje novi u oglasu po 4000/4100

Planiram si uzeti osmicu kad budem isao sa sezone, ono novog zapakiranog, tamo negdje oko 16.9, nadam se da bude ispod 4000milje, pa da onda taman S7 prodam, imam ga vec 16mjeseci ...

Teško ispod 3800 za običan.

9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Kakvo je trenutno stanje sa S8,vidim da je bilo problema sa stutterom i lagom,jel se poboljsalo stanje sa zadnjim apdejtima i da li je malo bolje optimizirano.Zelim da ga kupim ali zbog navedenog problema iphone 7 mi ostaje jedina opcija.Hvala unaprijed!

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kukara kaže...

Kakvo je trenutno stanje sa S8,vidim da je bilo problema sa stutterom i lagom,jel se poboljsalo stanje sa zadnjim apdejtima i da li je malo bolje optimizirano.Zelim da ga kupim ali zbog navedenog problema iphone 7 mi ostaje jedina opcija.Hvala unaprijed!

O čemu ti to. Kakav lag...nema laga. Zamarate se glupostima. Ja ga imam 3 tjedna i radi kao vurica.

9 godina
odjavljen
R36 kaže...
Kukara kaže...

O čemu ti to. Kakav lag...nema laga. Zamarate se glupostima. Ja ga imam 3 tjedna i radi kao vurica.

Ma to ti je ekipa koja vidi lag sa kilometar vidi subpiksele na QHD ekranu od 5" i sl.....

16 godina
Kukara kaže...

iPhone 7 je najgori iPhone za kupit nakon dugo godina. Pogotovo sada pred izlazak Pro verzije.

Trenutno ti imam iP7 Plus te S8 Plus (uz Nexus 6P). S8+ je bitno bitno bitno isplativiji telefon i miljama napredniji.

Ako ga želiš minimalizirat, nećeš naći brži telefon. Stvarno izvrsno iskustvo. Ekran čudo, malo je sklizav (jer je Plus) i ergonomija mi nije najbolja, ali zato kamera, ekran, baterija (nije baš nešto, 5:30h SOT, ali bitno bolja od iP 7 Plus)...jako jako dobro.

Sve pohvale. Dosta je bolji quality control u odnosu na S7 Edge. Sa S7E sam mijenjao triputa ekran zbog burn-ina.

10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 15:01 (Croshadow1234).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Tako sam i mislio,znaci definitvno se vise isplati(trenutno) uzeti s8 nego iphone
13 godina
neaktivan
Torent kaže...
R36 kaže...
Kukara kaže...

Ma to ti je ekipa koja vidi lag sa kilometar vidi subpiksele na QHD ekranu od 5" i sl.....

Slažem se...

Ima S8 oko tri tjedna. U tih tri tjedna nisam ni jedamput pogledao Sot, stavljen je da radi na visokim performansama, ekran je stavljen na QHD, AOD je upaljen.Kamera u Auto modu zakon. Uopće ne pazim na bateriju. Mob koristim full i ne zamaram se. Po meni je mob bez mana.

Onda tu dođem i pročitam o nekim lagovima i sl sranjima. Ne znam jel oni kupe mob i traže mane ili kupe mob da ga koriste.

9 godina
odjavljen

Ja tako radim oduvijek ;)

MA to ti je ekipa koja gleda reviewe po youtube kojima je posao da traze mane i da ih izmislja ako ih nema pa onda ovdje prosipaju pamet jer eto andorid laga....

17 godina
Evo da se i ja bacim u klub S8. Stigel danas. Mob je klasa za sebe.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice