Ali ja bi osobno pričekao par mjeseci jer izlaze OP5, iPhone 8 i još par zanimljivih modela. Onda ako ti se ne bude ništa od tih sviđalo dobiti ćeš S8 po nižoj cijeni a svi startni bugovi će biti ispravljeni.
Samsung Galaxy S8/S8+
- poruka: 3.743
- |
- čitano: 970.501
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali ja bi osobno pričekao par mjeseci jer izlaze OP5, iPhone 8 i još par zanimljivih modela. Onda ako ti se ne bude ništa od tih sviđalo dobiti ćeš S8 po nižoj cijeni a svi startni bugovi će biti ispravljeni.
Ja sam sve bliže osmici, posebice jer je Tele2 uveo flat internet za 84kn mjesečno uz neku od tarifa.
i to te izađe pet i pol tisuća kuna na kraju bez da tih 200 kuna u opciji uređaj možeš iskoristiti za bilo što drugo - jednostavno otplata na rate
ne kužim gdje su nestale normalne ponude na pretplatu, pod normalne mislim kao prije kad bi poprilično smanjili cijenu mobača i tu opciju uređaj uvrstili u pretplatu
zadnji put sam baš u tele2 uzeo s5 mini za 150 kuna odmah i 40 ili 50 kuna mjesečno u opciji uređaj - to je na otplatu oko 1.200 kuna, a cijena uređaja im je bila oko 3.500 kuna, što znači da sam na otplatu platio 1200 + onih 150 kuna odmah = 1350 kuna, a više od 2000 kuna je bio valjda popust što sam potpisao ugovor na 24 mjeseca pretplate
sad gledam i čini mi se da toga više nema s tolikim popustom
Te mjesečne sigurnosne nadogradnje su mi zadnja stavka kod odabira mobitela.
Žena ima Iphone 5s...treča godina...sve nadogradnje dobiva...ništa bitno...i da ih nije dobila osječala bi se dalje sigurno
Kupit Pixel radi nadogradnji a ne s8 jednostavno nema smisla.
Dobro, ti si Samsungov fanboy, ali većina običnih ljudi cijeni sigurnost na mobitelima, kao i kvalitetu softvera, što redovite nadogradnje garantiraju. 7.1 npr. rješava dosta problema s performansama i nekim drugim komponentama sustava. Samsung kasni sa 7.1 već više od pola godine. 7.1.2 dolazi za par dana...
Problem je što Samsung SVE gasi kad izađe novi model ili cca. godinu nakon toga. Ja iPhone 6 privatno koristim već 4. godinu, žena je na iPhoneu 5 već 6. godinu - na najnovijem OS-u i s najnovijim featurima, dokle god ne traže poseban hardver. Telefoni rade bez greške. To Samsung ne može, može samo Nexus/Pixel.
Ma o čem ti trabunjaš? Evo upravo sam provjerio šta vrti S5 (es fakin pet, evo sad će bit tri generacije star mobitel) od žene. Android 6.0.1, security level (patch, ili tako nešto), march 2017. Kolko stariji mobitel i kolko noviji sustav treba biti da smatrao da je podrška OK???
Ma o čem ti trabunjaš? Evo upravo sam provjerio šta vrti S5 (es fakin pet, evo sad će bit tri generacije star mobitel) od žene. Android 6.0.1, security level (patch, ili tako nešto), march 2017. Kolko stariji mobitel i kolko noviji sustav treba biti da smatrao da je podrška OK???
Šta tri generacije... Po njegovoj i ATJLučko matematici, to je već pet godina star mobitel.

Kia vs. BMW za iste pare. Teška odluka...
kako uopce tu moras razmisljat naravno S8
Ako koga zanima, prodajem S8+, dolazi mi do petka nadam se. biti će zapakiran..produljenje na Tmobileu
Kada je znao što je žvakaće guma, oli kaoguma?!
Prvo se nauči čitati sa razumijevanjem, a niti brojanje visokih brojeva nije ti na odmet!
Ako sam kazao da gadget imam od 06. prosinca 2014 godine, HAAAAAAALO 2014 godina, koliko je to točno dana , ako znaš uopće brojiti do 1000?!
U svakom slučaju, malo da i proučiš stručnu terminologiju, kao "fiskalna godina", pa "kalendarska godina", ili je to preteško gradivo za tebe?!
Prvo se nauči čitati sa razumijevanjem, a niti brojanje visokih brojeva nije ti na odmet!
Ako sam kazao da gadget imam od 06. prosinca 2014 godine, HAAAAAAALO 2014 godina, koliko je to točno dana , ako znaš uopće brojiti do 1000?!
U svakom slučaju, malo da i proučiš stručnu terminologiju, kao "fiskalna godina", pa "kalendarska godina", ili je to preteško gradivo za tebe?!
kad prodaješ mob koji si kupio u prosincu 2015. onda sigurno navedeš u oglasu da je korišten kroz tri fiskalne godine.
kad prodaješ mob koji si kupio u prosincu 2015. onda sigurno navedeš u oglasu da je korišten kroz tri fiskalne godine.
Čekaj, kako shvatiti ovo tvoje pitanje, kao provokaciju ili si prirodno tako "bistar" ?!?!
Otkuda ste samo "ISKOPALI" onaj prosinac 2015 da mi je znati?????
Daj se prvo naučite čitati, pa onda čitati sa razumijevanjem, onda možemo razviti daljnju polemiku kolega!

Hmm, zar je uopće bitno? Već je posve jasno: Apple ima podršku za iOS 10 za uređaj star 5 godina u rujnu, što nema ni Nexus kako treba, a kamoli Samsung koji 6 mjeseci od objave nije u stanju izdati Nougat 7.1 za Galaxy 8, a kamoli 7 ili starije. Potpuno je bespredmetna rasprava o softveru kad je tu sve jasno.
sta je ovo ljudi moji, sad ce se starost mobitela brojiti po mjesecevim mijenama, plimama i osekama? po broju menstrucija ljubavnice.. ono , da mozes po potrebi povecat/smanjit broj da se vidi da je tvoj tata jaci od onog drugog tate...
ako je nesto staro 2,5 god, onda nije staro 4 god. zamisli ti to! prosto nevjerojatno..
inace normalno da ce ejpl imati najduzu podrsku za svojih jedan i pol model sa zatvorenim kontroliranim sustavom.. sto je tu cudno.. tako je uvijek bilo, uvijek ce biti, jer ostala ekipa ima po 300 modela godisnje (sto mi ide na k....), i na 300 razlicitih vrsta hardvera, da sam programer tamo negje uzeo bi pistolj i upucao se.. treba ti vojska ljudi koja ce samo voditi brigu koji firmware za koji uredaj za koji regiju za kojeg operatera za koji chipset je instaliran gdje, kada i zasto... i onda jos duplo toliko vojske koja ce nesto apdejtati za nesto od toga.. tako da je to jos i super koliko se sta apdejta ovih dana kad se tako gleda...
a sa druge strane vecina ljudi nema pojma koju verziju os-a uopce ima, da li je 4.4, 5.0, 6.0. bitno im je da radi.. a ne da se zamara da li je dosao 7.1 ili 7.2 ili 7.1.2.1.2.1. koji ispravlja bagove od 7.1.2.1.2.0, a koji od 4.4. za nekog obicnog korisnika nije donio nista novo..
ja spadam u ove koji vole imati zadnji update pa makar taj update donio samo nesto sto nikad ne koristim..
Mislim da sto se toga tice su krivi i proizvodaci sto se daju jebat od operatera koji zavlace s nadogradnjama i jos ih pune svojim sranjima. To je ona stvar koju ljudi vole kad netko ko epl izda nadogradnju dobit cu ju u isto vrijeme ja u hr koji sam dobio mob od ht ko i jurica u indiji koji ga je kupio ko zna kak.
I ak bude neki bug znam da mogu ocekivat ispravak u roku tjedan dana a ne kad ht to odobri.
S druge strane 4s od stare necu nikad updejtat dalje od ios6 na kojem je sada jer to radi kriminal sa novijim verzijama dok na ios6 radi ko urica da me svaki put iznenadi kak brzo to dela za mob iz 2011.
Steta jedino sto imam osjecaj da flagshipovi unazad barem 3 god bi mogli radit kak spada na buducim nadogradnjama da je proizvodacima u interesu im dat podrsku.
ma kako si ovo uspija? daj mi recept!

Nego jeli se u vas crvene ekrani? :D
Nego jeli se u vas crvene ekrani? :D
Da li je netko možda isprobao kakvu zaštitnu foliju ili staklo za S8+ ??
Ja sam uzeo samsungovu zastitnu foliju u sd, kosta 120kn i dobijes dvije, nije potpuno savitljiva nego je malo cvrsca sto mi se svidja, dobra je za novce