To je sve ok...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitanje oko garancije. Ako uzmem S7E vani (teritorij EU) vrijedi li grancija i kod nas ili ako nešto bude moram slati u državu u kojoj je kupljen?
Da li je netko kupovao ovdje? Malo mi je sumnjivo.
http://dobraideja.com.hr/proizvod/samsung-galaxy-s7-sm-g930f-crna-32-gb/
Pa ni stranicu nisu preveli....
I dalje nisu popravili ono sto me smeta kod always on, a to je da uvijek stoji staticno na istom mjestu.
Ne svidja mi se to nikako u kombinaciji s amoledom, tako da i dalje izbjegavam koristit.
Nadam se nekom skorasnjem updateu po pitanju toga.
Pa druze od kud tebi da stoji staticno? Svako odredjeno vrijeme se pomjeri, kod mene je uvijek na drugoj poziciji.
A novosti su novi satovi, mogucnost stavljanja slike koju odaberes iz galerije na AOD te mogucnost podesavanja boja i sl.
EDIT: Samo kako ja znam od prvog update-a se ne mice vise kao prije u intervalima, nego je to sad minimalno, pixel po pixel u odredjenom vremenu tako da sigurno nece doci do Burn-in zbog AOD a i da dodje to garancija pokriva. A dodatno kada god otkljucas tel ili ubacis u djep/torbu pa se aod ugasi, cim se ponovo upali biti ce na novoj poziciji.
koliko zapravo AOD trosi baterije, koliko % vise kroz dan potrosi? na obicnom s7
ako je vjerovati gsmareni, doslovno se prepolovi baterija... bilo bi dobro cuti od nekog tko to i mobitel zbilja koriste, a ne da pogase pola opcija i odreknu se koristiti pola aplikacija.
Ja na svom Edge nisam apsolutno nista ugasio, sve je popaljeno od prvog dana, AOD, WIFI, Mobilni podaci, GPS znaci apsolutno sve sto telefon nudi i zadovoljan sam opet baterijom. Bude mi SOT od 3-6 sati (kako kad) a mobitel obicno izdrzi od ujutro 6-7h do u mrak kad krenem spavati.
meni se svakih 30 sekundi ili 1 min pomakne...
Probao par puta, par razlicitih izgleda, jos uvijek isti.
Radilo je uredno nakon otpakiranja uredjaja iz kutije, ali cim sam stavio prvi update, sat stoji na istom mjestu.
Ne znam dal je ovo samo kod mene onda ili ima jos netko s ovom situacijom ??
Meni se isto miće po ekranu tj nije statično.
Koliko vidim samo ti imaš taj problem.
Da ali ide preko paypala plaćanje
Zaista mi nije jasno ovo sa always on opcijom i zasto se meni ne mice sa istog mjesta.
Do displaya sigurno nije, jer sam ovisno o ukljucivanju opcije, vidio da moze stajat na razlicitim pozicijama.
Sve ostalo sto Samsung nudi su vecinom jeftiniji uredaji (y) :)

kako ne evo u sancta domenici spuštaju dodatno cijenu moba
a jako su ga spustili...

Sve ostalo sto Samsung nudi su vecinom jeftiniji uredaji (y) :)
A vjerujem da će ubrzati i dolazak Nougata. :)
N dolazi kroz mjesec max na s7 liniju ;-)
joj davno sam to radio ali mislim da imas aplikaciju za to...
prvi put kad sam ugasio brzo punjenje, procijenjeno vrijeme punjenja je bilo 5-6 sati,
nakon tvorničkog reseta mobitela, i ugašenog brzog punjenja, procijenjeno vrijeme je par sati, kako to?
je li brzo punjenje zapravo ugašeno ili ne?
Htio sam si instalirati Samsung Pay ali mi kaže da uređaj nije kompatibilan, imam S7 Edge. Nije mi jasno u čemu je stvar. Znam da je podržan S7 i S7 Edge između ostalih.
Zna li netko više o ovome?
Puno hvala!
Htio sam si instalirati Samsung Pay ali mi kaže da uređaj nije kompatibilan, imam S7 Edge. Nije mi jasno u čemu je stvar. Znam da je podržan S7 i S7 Edge između ostalih.
Zna li netko više o ovome?
Puno hvala!
Jel bio rootan uredjaj?
Skini s PlayStore-a neki knox checker i pogledaj jel trippan.
Meni su vremenom svi kabeli pocrkali... Punjenje radi ali konekcija sa PC ne radi i kupim set 5 kablova od aukey i taan dodju ja kupim Nexus 6p a on ne koristi micorUSB ;)
Moj brzi punjac je krepao kad smo imali problem sa strujom kad sam ovog ljeta radio na moru, sto je dovelo do toga da se punjac poceo se uzasno pregrijavat.
Cak mi frend rekao da su neke iskre isle dok je na punjacu mobitel sav poblesavio iako je punjac i dalje punio.
Poslao ga ovaj mjesec na servis,iako je jamstvo za dodatnu opremu 6 mjeseci i isteklo je 15.10...
No evo, bili su brzi., danas sam podigao novi punjac i to sa puno duzim kabelom :) ja zadovoljan, bar ne moram dati blizu 200kn za novi brzi punjac.
a bas to ne zelim,pa da mi rikne mob zbog neoriginalnih punjaca...tako je bilo kad sam ga donio na servis a djelatnica se cudi kao punjac saljem na seris,nije znala da se i to moze,pa je zvala seficu da provjeri.Jos mi nudila neke punjace po 50kn,rekoh ne!Nisam iskesiro velike pare na mob da bih ga sjeb.. nekim jeftinim punjacem,pa zelim prvo da vidim hocu li od servisa uspiti ista dobiti i uspio sam.
Anker i Aukey su kvalitetom daleko ispred prilicno loseg i skripavog originalnog Samsungovog punjaca.
kakav je to zadnji update došao na vip, a na tcom i tele2 još nije? kaj je točno bolje ili promijenjeno?
Postoji li način da se riješimo reklama na Chrome browseru bez root poduhvata? :)