Nisu istih dimenzija tako da ne odgovara.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za sve one koji skidaju firmware i instaliravaju ga preko Odina. A skidaju preko stranice Sammobile.com evo ovdje jedan programcic koji duplo brze skine firmware i ima za sve modele.
SamFirm aplikacija je obustavljena ali i dalje radi svoj zadatak trazi i skida firmware
Slično pitanje od kolege gore hhh... Mene zanima za edge, čitao sam da staklo ne drži dobro zbog rubova. Sad dali da uzmem foliju ili ima neko dobro staklo ?
Slično pitanje od kolege gore hhh... Mene zanima za edge, čitao sam da staklo ne drži dobro zbog rubova. Sad dali da uzmem foliju ili ima neko dobro staklo ?
Ima ono Zagg od 50ak eura staklo ali ja hocu nesto normalnije hahaha.. Znaci da nisu mogli napraviti dobro staklo za ravni s7 ne ide mi u glavu...
jel ima netko za prodaju ili na poklon obicnu s7 prozirnu silikonsku masku, cim tanju moguce. Danas sam kupio s7, a necu ga izgrebati...
jel ima netko za prodaju ili na poklon obicnu s7 prozirnu silikonsku masku, cim tanju moguce. Danas sam kupio s7, a necu ga izgrebati...
Maskice su ti oko 50kn kod nas a na ebay 1-2$ obicne..
Na kraju sam uzeo preko njuške obicnu prozirnu za 20kn... znam da je $1 na ebayu, ali jbg ovo je cijena kad ti se neda čekati dva do 3 tjedna...
Ono kad po uređaju proliješ pivo, pa ga lagano samo staviš na pranje
jel ima neki skup sabranih mudrosti kak da baterija duže drži na S7? Nemam problema za sad, nego da odmah otklonim glavne uzroke battery drain-a. Lokaciju i društvene mreže hoću imati uključene tak da to možemo zaobići, isključio sam takoder i always on display, neki drugi savjet?
Nemoj s njim u more, nemaš jamstvo za slanu vodu.
Prošli tjedan je iznenada počeo žestoko trošiti bateriju, s prijašnjih oko 28 sati rada je palo na 12-13 sati. Prvi dan sam pomislio da sam ostavio upaljenu igru ili nešto, kada se drugi dan nastavilo zabrinuo sam se.
Pod potrošačima baterije su se isticali amdroid sustav i OS. Treći dan sam razmišljao o odlasku na servis i onda sam se sjetio da sam bio instalirao Antutu benchmark, isprobao ga i odmah izbrisao ali je program zatražio skidanje Antutu 3d bencha. Provjerio sam, taj dodatak nije bio izbrisan i nakon što sam ga uklonio sve se vratilo na staro :)
Dakle, provjerite što ste instalirali ali i izbrisali ako upadnete u slične probleme.
Ima li netko iskustva?
Ima li netko iskustva?
Skroz lako... Jedino kaj si onda bacio 100kn xD
Vidim vip pustio nadogradnju za s7 edge nadam se da ce i tele 2 uskoro...
od t-coma jos nista
Na wifiu dobivam oko 4,5-5h sota dok na mobilnim podatcima oko 3,5-4... Jel to neka normala ili moze i bolje? Obicni s7

Eventualno ustedom baterije dobijem 20-30minuta vise.

Na wifiu dobivam oko 4,5-5h sota dok na mobilnim podatcima oko 3,5-4... Jel to neka normala ili moze i bolje? Obicni s7
To je normalno jer procesor vise radi kada pokusava da izvuce sto bolju konekciju sa tvoje mreze, jos pogotovo ukoliko je slab signal tad ubi bateriju.
može neka preporuka za screen protector i masku za s7 edge?
Za masku svakako Rinke ili Spigen

jel ovo ok, orginal, prava?
LINK fusion
ili ova air
ili frame
jel to štiti od prašine i smeća koja se zavuče između maske i mobitela pa grebe
ima li možda nekih naljepnica prozirnih koje se stave po rubovima i zadnjoj strani i tipki možda pa da se zaštiti od mogućeg grebanja od smeća koje se zavuče?
što bi još za ekran poreporulili?
i je li moguce naci u hr ili bar vani neku zastitu za ekran koja ne stvara probleme i nije preosjetljiva na ogrebotine tj dugotrajna je
i je li moguce naci u hr ili bar vani neku zastitu za ekran koja ne stvara probleme i nije preosjetljiva na ogrebotine tj dugotrajna je
ja sam uvijek uzimao kaljeno staklo od nillkina, imas ih po 9 dolara preko aliexpressa i nikad nisam imao problema s njima.