Sta da probam? Sta si ti ukucao a da ima veze sa IPv6?
EDIT: Sad vidim da si ispravio prvu poruku....
Meni internet leti i bez toga a isto je nekakav ZTE VDSL modem...
Sta da probam? Sta si ti ukucao a da ima veze sa IPv6?
EDIT: Sad vidim da si ispravio prvu poruku....
Meni internet leti i bez toga a isto je nekakav ZTE VDSL modem...
Kod mene isto NIJE radilo dok nisam upisao to što je kolega spomenuo par postova iznad....
Dok nije ništa upisani wifi ne radi kako treba, dok se upiše, sve leti. Pa sad tko lud tko normalan :)
Taj zte je cudna biljka. Kod nekih ljudi huawei telefoni ga sruse skroz. Meni pada veza ako ista vece uploadujem preko onedrive aplikacije a ako idem preko browsera mozes slati sta i koliko hoces pa ti budi pametan. Dok to nisam skuzio jasio sam po korisnickoj sluzbi svaki dan. Mijenjali mi podzemni kabel, modem 2x i sl ;)
Ovaj moj s6 stvarno nekad cudna biljka, nekad se grije nekad ko blesav, ponekad jedva 2h sota, a opet ponekad hladan, i dobijem sot kao na slici ( putovao sam i skoro pa stalno je bio upaljen 3g). Uglavnom svaki dan iste aplikacije koristim. Nisam koristio onaj pacakge disabler, vec rucno iskljucivao appove. Na njemu imam stvarno hrpu gluposti, od igara i apova razno raznih. Jedino mislim da bih sad trebao ocisiti android, pocinje mi u standbay-u cucalt oko 10-15% baterije u 3,4 h.. Ima tko kakav prijedlog za neki app za backup, trebao bih da mi ostanu postavke od bankovne aplikacije i slicno
Ovaj moj s6 stvarno nekad cudna biljka, nekad se grije nekad ko blesav, ponekad jedva 2h sota, a opet ponekad hladan, i dobijem sot kao na slici ( putovao sam i skoro pa stalno je bio upaljen 3g). Uglavnom svaki dan iste aplikacije koristim. Nisam koristio onaj pacakge disabler, vec rucno iskljucivao appove. Na njemu imam stvarno hrpu gluposti, od igara i apova razno raznih. Jedino mislim da bih sad trebao ocisiti android, pocinje mi u standbay-u cucalt oko 10-15% baterije u 3,4 h.. Ima tko kakav prijedlog za neki app za backup, trebao bih da mi ostanu postavke od bankovne aplikacije i slicno
Ovaj moj s6 stvarno nekad cudna biljka, nekad se grije nekad ko blesav, ponekad jedva 2h sota, a opet ponekad hladan, i dobijem sot kao na slici ( putovao sam i skoro pa stalno je bio upaljen 3g). Uglavnom svaki dan iste aplikacije koristim. Nisam koristio onaj pacakge disabler, vec rucno iskljuicivao appove. Na njemu imam stvarno hrpu gluposti, od igara i apova razno raznih. Jedino mislim da bih sad trebao ocisiti android, pocinje mi u standbay-u cucalt oko 10-15% baterije u 3,4 h.. Ima tko kakav prijedlog za neki app za backup, trebao bih da mi ostanu postavke od bankovne aplikacije i slicno
Edit: sry za spam, problemi sa vezom
Imam galaxy s6 i u aplikaciji S Health nema mi ikone za mjerit stres imam samo otkucaj srca i spo2 imali tko ikakav slican problem i kako ga je rijesio pomozite mi molim vas
Imam galaxy s6 i u aplikaciji S Health nema mi ikone za mjerit stres imam samo otkucaj srca i spo2 imali tko ikakav slican problem i kako ga je rijesio pomozite mi molim vas
Udes u app, gore desni kut pod vise, odes na upravljaj stavkama i odaberes sta zelis da ti mjeri
Ne mozes naci jer si pod stresom. Pomoc mozes dobiti kod obliznjeg psihijatra :-)
Meni nece da mjeri nista. Za ZR kaze stavi prst i nista a za spo2 kaze da ne moze mjeriti. Jel to zbog francuza?
je
U francuskoj to ne radi? A stooooooooooo?
zbog regije i ima na xda forumu sam citao
Na poljaku radi? Ili imas link na xda da procitam na kojem romu radi. Niej da meni treba ali ice na prodaju kad tad...
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/help/spo2-sensor-s-health-t3105632
Ko je fleshao nebrandirani rom a da radi HR i spo2 senzor?
Ti nisi.
To znam ;) Ali ko jest da mi preporuci ;)
Cemu zurba. Kad dobijes OTA od svog operatera, njega skines i sve ce ti raditi. Ja sam strpljiv, cekam OTA od t com-a. Tjedan dva ili manje od toga mi ne igra ulogu.
Mog operatera nema na spisku tako da ne znam kada ce doci a i rom od mog operatera je nebrandiran pa mi ne mijenja nista ako stavim poljaka kao sto sam i do sada... Tako da mi pase bilo koji nebrandiran a da radi HR i spo2 senzor
Meni na onom od vodafona sve radi. Sad sam baš probao.
Ima li kakvih vodafonovih gluposti?
Pozdrav ljudi,novi sam ovdje,čitam vas ali se do sada nisam registrirao.
Imam jedan problem pa ako mi netko može odgovoriti...sinoć sam imao burnu noć gdje mi je galaxy s5 ukraden ili izgubljen i sada kada idem na funkciju locate my device mi napiše "The device is offline or network connection is unstable.
Within 1Yr of implementation, the function will be run when the device is connected to the network."
Ima li ikakve šanse da ja saznam gdje je taj mobitel?
sory na offtopicu ali vidim da je ova tema dosta aktivna a treba mi brzi odgovor.
Niti jedne.
Meni izgleda kao nebrandirani ROM. :)
Pozdrav ljudi,novi sam ovdje,čitam vas ali se do sada nisam registrirao.
Imam jedan problem pa ako mi netko može odgovoriti...sinoć sam imao burnu noć gdje mi je galaxy s5 ukraden ili izgubljen i sada kada idem na funkciju locate my device mi napiše "The device is offline or network connection is unstable.
Within 1Yr of implementation, the function will be run when the device is connected to the network."
Ima li ikakve šanse da ja saznam gdje je taj mobitel?
sory na offtopicu ali vidim da je ova tema dosta aktivna a treba mi brzi odgovor.
https://www.google.com/android/devicemanager
Sta ti ovdje kaze?
Niti jedne.
Meni izgleda kao nebrandirani ROM. :)
United Kingdom (Vodafone)ovaj?
http://www.sammobile.com/firmwares/download/65718/G920FXXU3DPB8_G920FVFG3DPB8_VOD/
Da taj.
Napiše mi:
Location service ti je bio iskljucen. I ja sam ga bio iskljucio ali sad sam ga upalio....Meni locira u par metara....