Probat ću samo da ne oštetim još dodatno neke kontakte unutra, iako port mi uopće nije zmazan jer jako jako pazim na mob i čistoću svakodnevno tako da je mob praktički nov i u izvornom stanju, sad sam dodatno išo provjerit port, al ne vidim skoro niš unutra jer kažem jako pazim na mob i ispuhujem port i ostalo da nema ni trunke ničeg na sebi. Tako sam i na S7 pazio (kod starog je nakon mene i isto redovno pazim), pa još uvijek radi ko i prvi dan i nema problema sa punjenjem, ali tam je microusb pa je manji problem zbog tog ja mislim.
EDIT: Buraz, haha, imaš bačvu pive od mene, đabe to kad čistim da bude sve tip top, a u portu na dnu se kompresirala prašina iz traperica i trenirke u kojima držim mob i koju nemreš puhanjem u port izbaciti, naravno da kabel ne sjeda skroz do kraja porta jer su sprešane mucice unutra i sad sam svjetlio unutra sa drugim mobom i uzo iglu za šivanje sa malo istrošenim vrhom igle te je sad port 100% očišćen do metala i punjač sjeda onako kao je sjedao prvi dan da se osjeti čvrstina spoja.
Evo i slika kao dokaz šta je sve bilo sprešano pri dnu.
Hvala!!