Popravak zvučnika

poruka: 7
|
čitano: 3.564
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Popravak zvučnika

Pozdrav ekipa, imam ne jedne nego dvoje zvučnike koji nisu u funkciji :S

Jedni su 2.1 od MS Industriala i 5.1 od Creativa. Na ovom 2.1 sustav mi se precvikala žica za Audio signal (zeleni đek koji ide u zvučni output), a kod ovih 5.1 ne radi mi onaj kabel za rihtanje jačine zvuka i subwoofera (ono sranje s potenciometrima). E sad me zanima dal mi može neko dat upute kak da ja to popravim :S žal mi je zvučnike bacit ili kupovat nove ak  treba 2 žice zamjenit ak me shvaćate...://

P.S. slike i detaljniji podaci kad dođem doma

''Anything that can go wrong will go wrong." ©Edward Aloysius Murphy, Jr.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Popravak zvučnika

ova MS ako je problem samo u zici treba kupit novi mini jack i zalemit ga ponovo gore na zicu, imas svega 3 zice: L, R i -

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Popravak zvučnika

Ako je stvar u žicama - lemilicu u ruke i lemi

Stari letač...
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: Popravak zvučnika

Evo primil sma se posla jčr i to sam nekak sklepo(samo sam žice spojili, zavrtil jednu za drugu, fizički prstima :D :P) i to radi, e sad vas molim za savjet kak to izolirat i fiksirat jer to su slabi tj labavi spojevi(tak da se može opet normalno koristit, a ne da pazim dal budem pomaknul žicu slučajno pol cm lijevo-desno...).

''Anything that can go wrong will go wrong'' - ©Edward Aloysius Murphy, Jr.
16 godina
moderator
Zero Chance kaže...

Evo primil sma se posla jčr i to sam nekak sklepo(samo sam žice spojili, zavrtil jednu za drugu, fizički prstima :D :P) i to radi, e sad vas molim za savjet kak to izolirat i fiksirat jer to su slabi tj labavi spojevi(tak da se može opet normalno koristit, a ne da pazim dal budem pomaknul žicu slučajno pol cm lijevo-desno...).

zalemi spojeve i izoliraj izolir trakom...

love to see blue lights in my rear-view mirror, they can only dream of catching me :)
17 godina
XXX-Man kaže...

hmmm...budem probo, al ima 8 vrlo sitnih žičica na ovom od Creativea...jer to je onaj kabel kaj služi za kontrolu zvuka itd.

''Anything that can go wrong will go wrong'' - ©Edward Aloysius Murphy, Jr.
16 godina
moderator
Zero Chance kaže...
XXX-Man kaže...

hmmm...budem probo, al ima 8 vrlo sitnih žičica na ovom od Creativea...jer to je onaj kabel kaj služi za kontrolu zvuka itd.

ako si vješt s lemilicom neće ti biti problem zalemit...preporučio bih ti ako imaš gdje da nabaviš termo bužir...to je onaj koji se stisne kad ga zagriješ...

love to see blue lights in my rear-view mirror, they can only dream of catching me :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice