Pozz svima na forumu. Evo ja sam novi ovdje i vrlo sam zainteresovan za case modding. Imam neko NO NAME crno kuciste i nimalo mi se ne svidja pa ga zelim malo "dotjerati" (nadam se da ga necu pokvariti). Vidio sam dosta tema na ovom forumu ali i na netu o moddingu ali ovdje u BiH gdje ja zivim vrlo je tesko doci do nekih komponenti za modding ali sam pokusao nesto napraviti.
Znam da ce biti vrlo tesko dobiti nesto ovako dobro ali cu barem pokusati. Procitao sam na forumu temu o bojanju kucista i pokusat cu to nekako izvesti a nabavio sam vecinu stvari potrebnih za modding samo neznam sta da stavim između plexiglasa i lima jer ne zelim cijelo kuciste ofarbati vec sa strane zelim plexi i neke plave neonke.A kablovi ce biti neka posebna prica jer zelim da budu bas nevidljivi u kucistu pa sam ih mislio sjeci i produzavati da bi ih mogao staviti ispod maticne da se nevide,pa koliko bi to bilo pametno? Pa bih bio zahvalan svima ako bi mogli pomoci sta da stavim između plexija i lima i cime da to zalijepim da bude stabilno. a bit ce i koja slicica cijelog postupka ubrzo.