jel ovaj plugin ima za aimp player ??????sry ako smaram
LED Lightshow preko LPT-a
- poruka: 328
- |
- čitano: 166.886
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
jel ovaj plugin ima za aimp player ??????sry ako smaram
ne, to je za winamp...
Stigle mi LED-ice... Pretpostavljao sam da su jake, ali tako jake.... nisam opce slutio... To je jednostavno brutalno koja je to snaga... Moral budem napravit hladjenje za njih i isprobal budem to za lightshow (naravno) :)
Napravi video da vidim kako to izgleda, jel može LPT usporučiti toliku snagu za LED-icu s 1W, malo mi je sumnjivo? Planiram ja LED-ice od 10 000-18 000 mcd za burazov motorič da stavim. I gledao sam također te POWER LED-s ali Duracell baterija od 9V ne bi izdurala dugo s tim LED-icama (brzo bi se ispraznila), jedino da imam akumulator.
Stigle mi LED-ice... Pretpostavljao sam da su jake, ali tako jake.... nisam opce slutio... To je jednostavno brutalno koja je to snaga... Moral budem napravit hladjenje za njih i isprobal budem to za lightshow (naravno) :)
Napravi video da vidim kako to izgleda, jel može LPT usporučiti toliku snagu za LED-icu s 1W, malo mi je sumnjivo? Planiram ja LED-ice od 10 000-18 000 mcd za burazov motorič da stavim. I gledao sam također te POWER LED-s ali Duracell baterija od 9V ne bi izdurala dugo s tim LED-icama (brzo bi se ispraznila), jedino da imam akumulator.
Moram prije po LPT konektor skoknut, uglavnom imam i obicne 5mm od 30 000 mCd iliti 30 Cd (bijele). Napravit cu cim prije - samo da napomenem, ove od 1W svjetle sirokopojasno - 120 stupnjeva.
Gotovo sam siguran da sam u ovoj temi vidio nekog da je postao link do 32 kanalnog lighsthowa samo sto ga sad ne mogu pronac da sam Bogu brat... Prelistao sam temu 2 puta, ali ne vidim... Nadam se da ce netko pomoc...
Evo ga, 32 kanalni led light show
Nisam odmah gledal specifikacije LPT porta da ga iskoristim za ovu LED diodu (cije su specifikacije)... Jucer sam isprobao samo jednu diodu na LPT i naravno premalo struje :D. Posto ja sad budem radil 32 kanalni LPT lightshow, trebam shemu koju mi je kolega forumas linkao u postu iznad. Hvala mu jos jednom, a ako vas zanima, ja sam napravio shemu za prvih 8 kanala, ostalih 24 pridodate po shemi linkanoj u gornjem postu :). Naravno treba dodatno napajanje :)
pozdrav ljudi...mene zanima dal bi mi netko mogao dati shemu u dikolitez-u kak je to napravljeno...imam program al neznam radit u njemu....ako ko zna i može bio bih zahvalan....eh i ako ko ima shemu za VU-metar 3 ili 4 kanalni koji se spaja na 3.5 mm konektor...ako je moguće..
pozdrav ljudi...mene zanima dal bi mi netko mogao dati shemu u dikolitez-u kak je to napravljeno...imam program al neznam radit u njemu....ako ko zna i može bio bih zahvalan....eh i ako ko ima shemu za VU-metar 3 ili 4 kanalni koji se spaja na 3.5 mm konektor...ako je moguće..
evo ga, postavke pojedine led-ice za klasičan, 8 kanalni led lightshow
Ako je file nedostupan, probajte ponovo za koju minutu ili kad se već sjetite, jer malo je nedostupan, pa je malo dostupan.
evo ga, postavke pojedine led-ice za klasičan, 8 kanalni led lightshow
The file you are trying to access is temporarily unavailable.
isto
Nije loše.
Ali možeš li snimiti ili uslikati uz upaljeno svjetlo, tak da vidimo što to je, jer sad koliko mi se čini vidim staklenu ili plastičnu flašu okrenutu naopako sa LED-icama unutra koje svijetle u ritmu muzike?
Ali dobra ideja i dobro izgleda
to je kutija za diskove pregradjena sa 2 letvice 0.3 mm i preko njih Aluminijumska folija
evo slike gde je ugradjeno sve je stvar maste http://www.recyclethis.co.uk/wp-content/uploads/2006/07/cd_spindle250.jpg
Jel tko probao radit s SMD LED-icama ?
da ja sa onim 1208 model ili tako nešto pa sam ih spržija
da ja sa onim 1208 model ili tako nešto pa sam ih spržija
Kolke su dimenzije ?
e ljudi ovako sada sam se napravio kako treba i sad ustekam i kako dalje?
imam win 7 i winamp
probao sam instalirati winamp 2 verziju i nece pise mi kad pokrenem plug in exuced illegal operation,please reboot i rebotam i nece i dalje,
probao sam preko neko user porta ali kad stisnem start pise da fale driveri a kopirao sam sve u mapu
probao sam sad i najnoviji winmp i nece pise isto.
sto mogu jos uciniti?
imam win 7 i winamp
probao sam instalirati winamp 2 verziju i nece pise mi kad pokrenem plug in exuced illegal operation,please reboot i rebotam i nece i dalje,
probao sam preko neko user porta ali kad stisnem start pise da fale driveri a kopirao sam sve u mapu
sto mogu jos uciniti?
Nabavi BUG 142 i tamo je opisano koje programcice da koristis i kako ih konfigurirati.
imam win 7 i winamp
sto mogu jos uciniti?
Nabavi BUG 142 i tamo je opisano koje programcice da koristis i kako ih konfigurirati.
a di da to sad nabavim?
jel ima neko u pdf ili moze netko detaljno objasniti?
EDIT,explorer se gubi....
neka netko kaze kako treba to sloziti da proradi jer nece.
Batista koji si ti plugin koristio ili kako vec?
daj shemu