Kako napraviti NOTEPAL-dodatni kuleri za laptop?

poruka: 4
|
čitano: 4.992
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako napraviti NOTEPAL (dodatni kuleri za laptop)?

Je li iko to pokusavo,ima li iko ikakvu ideju,naravno da radi na USB napajanje!?

Pertla
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako napraviti NOTEPAL (dodatni kuleri za lapt

zar niko to nije pokusavo ??? 

Pertla
16 godina
neaktivan

Najbolje bi ti bilo da kompresorom ispušeš ugrađen hladnjak (eventualno da zamijeniš termalnu pastu ako, ali samo ako imaš jako puno iskustva s tim).

Ako hoćeš overklokirati grafilu ili proc, ne bi ti se isplatilo jer su povećanja petformansi minimalna, a stabilnost sistema upitna.

Bdw, koj laptop imaš i zašto bi ti to trebalo?

double facepalm
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 13:42 (Katana).
16 godina
neaktivan

HP 6820s,poprilicno se grije,u prosjeku je oko 64"C, imao sam windows 7 rc,sinoc sam formatiro i nabacio windows 7 x32 rtm,puno se manje grije,ali je opet previse.kuler nije ociscen odkad je laptop kupljen (blizu dvije godine) mislim da bi i samo ciscenje kulera moglo pomoc.ne razumjem sta znaci "kompresorom ipuhat hladnjak" ne da nisam to radio,nego nikad nisam cuo za tako nesto.

Takodje sinoc sam oprobo stavit windows 7 x64 i kada kliknem install now izbaci mi: "A required CD/DVD drive device driver missing.If you have a driver floppy disk,cd,dvd,or usb flesh drive,please insert it now......" to je nesto oko sata drajvera,googlo sam al nisam nish uspio naci,pa sam posumnjo da se ne grije opcenito radi drajvera,znam da sata drajveri nemaju veze sa tim,al sada nisam siguran ni u ostale drajvere ... znas li slucajno kako mogu izaci na kraj sa ovim errorom koji izbaci pri instalaciji w7 64 ?

a za dodatne kulere me opcenito zanima,da li bi se mogli napravit i kako ... :) thx

Pertla
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice