Baš ga danas držao u rukama.
Lijepog dizajna, posebno mi se sviđa ona prozirna "traka" sa odličnom oštrinom zaslona 1280x720.
Osjetno teži od moga Galaxy SII.
Kamera od 12 MP je odlična.
Jedina mana što je još n GB-u i to ga čini malo laggavim.
Baš ga danas držao u rukama.
Lijepog dizajna, posebno mi se sviđa ona prozirna "traka" sa odličnom oštrinom zaslona 1280x720.
Osjetno teži od moga Galaxy SII.
Kamera od 12 MP je odlična.
Jedina mana što je još n GB-u i to ga čini malo laggavim.
Čemu otvaranje ove tema kada vec jedna ima?
Čemu otvaranje ove tema kada vec jedna ima?
Ovo je komentar članka na BOL-u a ne klasična tema na forumu.
iSPROBAO sam uređaj i ne sviđa mi se dizajn. . .ko da držim komad plastike u ruci. . .
...Sve ostalo same pohvale,ko što je kolega gore naveo. . .
Primjetio sam da ju (Xperiu) po pitanju glatkoće scrollanja i zumiranja u defaultnom browseru "pere" većina konkurentskih flagship uređaja, pa čak i hardverski značajno inferiorniji smartphonei, tipa Samsung Galaxy S. Da li se situacija popravlja (i koliko) upotrebom nekog drugog browsera?
Ja sam primjetio da je baš obrnuto. Xperia s pere ostale po tom pitanju
Nevidim razliku u Xperia P, U, S u estetskom dijelu pa nezam koji sam držao, ali moram reći da je super. Grafika i touch nikad bolji. Pohvale!
Ocjena: 10/10
A bome se ne bih baš s tobom složio, istina je da renderira stranice brže od svih, ali ono zastajkivanje i neodazivanje ekrana kod scrollanja i zumiranja nisam susreo na konkurentskim višejezgrenim telefonima, pa čak i nekim jednojezgrenima.
Ne znam, nisam još to doživio. Meni radi savršeno glatko
danas sam posto vlasnik navedenog mobitela :D nikad nisam imo sony ni mobitel sa androidom, da li bi mi mogli preporucit neke stranice koje su dobre za navedeni mob da skinem neke aplikacije ili je sasvim svejedno ?
danas sam posto vlasnik navedenog mobitela :D nikad nisam imo sony ni mobitel sa androidom, da li bi mi mogli preporucit neke stranice koje su dobre za navedeni mob da skinem neke aplikacije ili je sasvim svejedno ?
Google play koji ti je aplikacija instalirana na mob-u. Samo se spoji na wi-fi neki i skidaj besplatne do mile volje.
:S ne mogu naci to google play... imam nesto top games ali to me odma prebaci na neku hrv stranicu :S ..imam tri stvari od google-a: google searchm google +, messenger
Još nigdje nisam pročitao u vezi zvučnika i zvuka. Jer imam xperiu x10 a zvučnik je slab. Dali su to popravili(stavili jači zvučnik)? Jer gla planiram kupiti.
razlika je u veličini. S je najveći , a U je najmanji
:S ne mogu naci to google play... imam nesto top games ali to me odma prebaci na neku hrv stranicu :S ..imam tri stvari od google-a: google searchm google +, messenger
Ako ti je na hrvatskom onda ti piše Trg. Play
Još nigdje nisam pročitao u vezi zvučnika i zvuka. Jer imam xperiu x10 a zvučnik je slab. Dali su to popravili(stavili jači zvučnik)? Jer gla planiram kupiti.
Je, dosta je jači, pogotovo ako uključiš xLOUD
Kakva kartica ide u taj mob. mislim na sim karticu ide obična ili ona manja.
Kakva kartica ide u taj mob. mislim na sim karticu ide obična ili ona manja.
(Ona manja) MicroSIM card.
Stvarno dobar mobitel, bila sam u nevjerici, ali u potpunosti me razuvjerio... prvi sony-jev mobitel koji sam nabavila. Svi me zezaju da izgleda kao LCD televizor, a u stvari i jeste. Pravi "zenski" telefon i prvi koji je sony napravio. ;))
Fenomenalan, pregledan, jos kad nadogradim ICS 4, biti ce /\... ;))
Preporucujem ti da skines sebi aptoid, i preko njega skidas sve aplikacije... tj. one koje nisu besplatne. Ima sve sto pozelis.
Već dulje vrijeme me vuče ovaj mob i razmišljam ga uzeti, pogotovo sada kada je krenuo ICS na njih. Jedino me najviše strah da ću imati problema s onim žutim mrljama po ekranu, zbilja mi se ne da novi mobitel odmah nosati na servise i sve. Koliko je stvarno raširen taj problem kod nas, ima li itko kakvih saznanja možda? :/
To je bilo na prvim modelima, mislim da sad toga više nema. Ja sam ga kupio čim je došao u hr pa nemam nikakvih problema.
Evo malo prije sam updateao svoj Sony Xperia S na najnovijs andorid i prije mi je sceen lock bio kada povucem sa desna na lijevo da iskljuci/ukljuci tonove dok je sada da mi otvori kameru da li se to kako moze vratiti?
I dali mi mogu cijeli mobitel vratiti na prijasnju verziju andorida?
Željno sam očekivao trenutak kad mi istekne pretplata da uzmem ovaj telefon, no ostao sam razoračaran. Kao prvo, nema više fizičke 'home' tipke i za buđenje treba stisnuti tipku gore na vrhu. To mi je katastrofa, užas. Druga stvar, osjetno je teži od Arc S koji sad imam te od Galaxy III-a, a po dimenzijama od SGS III nije ništa manji iako ima ekran za 0,5" manji. Jedino što me privlači na njemu je kamera, ostalo je tako tako...
dvoumim se izmedu xperie S i SL. jedina razlika je u procesoru od 1,7ghz u odnosu na 1,5ghz. sto vi preporucujete?
hvala :)
Kolika je trenutna cijena Xperie S ?