Sony Xperia S

poruka: 30
|
čitano: 14.085
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Xperia S".
14 godina
Sony Xperia S

Baš ga danas držao u rukama.
Lijepog dizajna, posebno mi se sviđa ona prozirna "traka" sa odličnom oštrinom zaslona 1280x720.

Osjetno teži od moga Galaxy SII.

Kamera od 12 MP je odlična.
Jedina mana što je još n GB-u i to ga čini malo laggavim. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 12:34 (sudy_freak).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
[Recenzija] Mitch: Sony Xperia S
Koristio mobitel od 11.4 do 13.4.

1. Najbolji GB uređaj. Definitivno.
2. Ekran fenomenalan. iP ni blizu (imao pa znam) kao ni One X
3. Kamera fascinantna, ali ima šuma kod videa po noći.
4. UI spor, navikao se na brzinu SGS2 sa Hydrogenom i Apexom. Nadam se da će ICS srediti neke stvari, ali sučelje je dosta oštro (elementi visoke rezolucije) i kvalitetno. Brži od Timescape i Sense. Od TW još ne.
5. Mobitel vrti .73 firmware. Ubrzava neke stvari što se tiče cachea. Baterija solidna - ali ekran bi svakako trebao trošiti manje jer je LED.
6. Zna zablokirat pod opterećenjem što me začudilo, možda je do softvera, ali i na stocku je bilo isto.
7. Procesor se ponašao kao i na One X-u, Android ne osjeti mogućnost quad-corea, u igrama ne trza, grafika odlična. Smještam ga između Tegre 3 i Samsungovog dual-core Exynosa.

Zaključno :
Nema dvojbe da je ovo trenutno jedan od dva najboljih Android uređaja na tržištu kod nas.

Dakle, po meni je redoslijed sljedeći :
1. Motorola Droid RAZR Maxx
2. Xperia S
3. HTC One X
4. Meizu MX
5. SGS2
6. HTC Amaze 4G

Isprobao svaki, Meizu najkraće, ali je stvarno fantastičan. U obzir sam uzeo bateriju, ekran, development za njega i brzinu na stocku. Ali ponavljam da je ovo po meni.

Nema dvojbe da uzmete njega pored bilo kojeg drugog kod nas ako se pruži prilika s novcima. Cijena za bonove je 3400 kn - fenomenalno.

Usporedba s One X - Sense 4 je odličan, transparentnost i elegancija je tu, ali resursi i dalje lete. Performanse tu negdje, malo u stranu One X-a, ali očekuje se poboljšanje za Xperiu kad dođe ICS, kamera bolja na Xperii. Zvuk fantastičan na oba uređaja, zvučnici dobro smješteni, beats mod za Xperiu je također tu. Ekran je bolji na suncu kod xperie, optimalna veličina za mene, One X pre velik.

Ocjena : 10/10 - zasluženo, čeka se ICS.
ukupna ocjena

8 1 hvala 5
14 godina
Sony Xperia S

Čemu otvaranje ove tema kada vec jedna ima?

Moj PC  
2 10 hvala 0
16 godina
Re: Sony Xperia S
pa ovu temu nisam ja otvorio, odnosno prakticki jesam ali....samo sam postao pod uredaj u digitalije od portala
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Tomy Lee kaže...

Čemu otvaranje ove tema kada vec jedna ima?

Ovo je komentar članka na BOL-u a ne klasična tema na forumu.

13 godina
neaktivan
Re: [Recenzija] Mitch: Sony Xperia S

iSPROBAO sam uređaj i ne sviđa mi se dizajn. . .ko da držim komad plastike u ruci. . .

...Sve ostalo same pohvale,ko što je kolega gore naveo. . .


13 godina
neaktivan
Sony Xperia S
http://www.novimilenij.net

0 0 hvala 0
16 godina
Najavljen ICS upgrade za kraj ovog (svibanj) mjeseca ili za početak lipnja.
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Primjetio sam da ju (Xperiu) po pitanju glatkoće scrollanja i zumiranja u defaultnom browseru "pere" većina konkurentskih flagship uređaja, pa čak i hardverski značajno inferiorniji smartphonei, tipa Samsung Galaxy S. Da li se situacija popravlja (i koliko) upotrebom nekog drugog browsera?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 12:23 (Pajco).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ja sam primjetio da je baš obrnuto. Xperia s pere ostale po tom pitanju

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 17:04 (dejo6).
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Nevidim razliku u Xperia P, U, S u estetskom dijelu pa nezam koji sam držao, ali moram reći da je super. Grafika i touch nikad bolji. Pohvale!

Ocjena: 10/10

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A bome se ne bih baš s tobom složio, istina je da renderira stranice brže od svih, ali ono zastajkivanje i neodazivanje ekrana kod scrollanja i zumiranja nisam susreo na konkurentskim višejezgrenim telefonima, pa čak i nekim jednojezgrenima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 23:53 (Pajco).
16 godina

Ne znam, nisam još to doživio. Meni radi savršeno glatko

16 godina
Ja nisam to dozivio, dapace slazem se sa dejom
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

danas sam posto vlasnik navedenog mobitela :D nikad nisam imo sony ni mobitel sa androidom, da li bi mi mogli preporucit neke stranice koje su dobre za navedeni mob  da skinem neke aplikacije ili je sasvim svejedno ?

0 0 hvala 0
17 godina
Imsovcanin kaže...

danas sam posto vlasnik navedenog mobitela :D nikad nisam imo sony ni mobitel sa androidom, da li bi mi mogli preporucit neke stranice koje su dobre za navedeni mob  da skinem neke aplikacije ili je sasvim svejedno ?

Google play koji ti je aplikacija instalirana na mob-u. Samo se spoji na wi-fi neki i skidaj besplatne do mile volje.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

:S ne mogu naci to google play... imam nesto top games ali to me odma prebaci na neku hrv stranicu :S ..imam tri stvari od google-a: google searchm google +, messenger

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Još nigdje nisam pročitao u vezi zvučnika i zvuka. Jer imam xperiu x10 a zvučnik je slab. Dali su to popravili(stavili jači zvučnik)? Jer gla planiram kupiti.

dvico 6500a,rx-v465.toshiba lcd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

razlika je u veličini.  S je najveći , a U je najmanji

16 godina
Imsovcanin kaže...

:S ne mogu naci to google play... imam nesto top games ali to me odma prebaci na neku hrv stranicu :S ..imam tri stvari od google-a: google searchm google +, messenger

Ako ti je na hrvatskom onda ti piše Trg. Play

peka kaže...

Još nigdje nisam pročitao u vezi zvučnika i zvuka. Jer imam xperiu x10 a zvučnik je slab. Dali su to popravili(stavili jači zvučnik)? Jer gla planiram kupiti.

Je, dosta je jači, pogotovo ako uključiš xLOUD

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Kakva kartica ide u taj mob. mislim na sim karticu ide obična ili ona manja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
peka kaže...

Kakva kartica ide u taj mob. mislim na sim karticu ide obična ili ona manja.

(Ona manja) MicroSIM card.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Stvarno dobar mobitel, bila sam u nevjerici, ali u potpunosti me razuvjerio... prvi sony-jev mobitel koji sam nabavila. Svi me zezaju da izgleda kao LCD televizor, a u stvari i jeste. Pravi "zenski" telefon i prvi koji je sony napravio. ;))

Fenomenalan, pregledan, jos kad nadogradim ICS 4, biti ce /\... ;))

Chupa
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 11:58 (Aclys).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

Preporucujem ti da skines sebi aptoid, i preko njega skidas sve aplikacije... tj. one koje nisu besplatne. Ima sve sto pozelis.

Chupa
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Već dulje vrijeme me vuče ovaj mob i razmišljam ga uzeti, pogotovo sada kada je krenuo ICS na njih. Jedino me najviše strah da ću imati problema s onim žutim mrljama po ekranu, zbilja mi se ne da novi mobitel odmah nosati na servise i sve. Koliko je stvarno raširen taj problem kod nas, ima li itko kakvih saznanja možda? :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

To je bilo na prvim modelima, mislim da sad toga više nema. Ja sam ga kupio čim je došao u hr pa nemam nikakvih problema.

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Evo malo prije sam updateao svoj Sony Xperia S na najnovijs andorid i prije mi je sceen lock bio kada povucem sa desna na lijevo da iskljuci/ukljuci tonove dok je sada da mi otvori kameru da li se to kako moze vratiti?

I dali mi mogu cijeli mobitel vratiti na prijasnju verziju andorida?

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

Željno sam očekivao trenutak kad mi istekne pretplata da uzmem ovaj telefon, no ostao sam razoračaran. Kao prvo, nema više fizičke 'home' tipke i za buđenje treba stisnuti tipku gore na vrhu. To mi je katastrofa, užas. Druga stvar, osjetno je teži od Arc S koji sad imam te od Galaxy III-a, a po dimenzijama od SGS III nije ništa manji iako ima ekran za 0,5" manji. Jedino što me privlači na njemu je kamera, ostalo je tako tako...

There's no business like showbusiness
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

dvoumim se izmedu xperie S i SL. jedina razlika je u procesoru od 1,7ghz u odnosu na 1,5ghz. sto vi preporucujete?

hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Kolika je trenutna cijena Xperie S ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: