Nokia Lumia 710

poruka: 806
|
čitano: 231.046
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia Lumia 710".
13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Da možeš otići u bilo koji T -mobile centar, zadržavaš svoj broj i plaćaš oko 30kn (ovisi o operateru neki i ne naplate)... U pravilu karticu dobiješ odmah i aktiviraju ti je kroz 48h a u pravilu u nekih 24h....

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 15:57 (Gasttozz).

0 0 hvala 1
15 godina
Re: Nokia Lumia 710
Kako ste vi zadovoljni s Lumiom 710? Mislim, do sad sam imao Android koji nije toliko ispeglan OS, cujem da Windowsi lete na ovom telefonu. Je li brz? Posto imam Gmail, mogu li namijestiti da mi se automatski sinkronizira na Gmail? Kako idu igre na tom telefonu-Angry Birds itd?
13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Gmail radi savršeno, i da, možeš namjestiti da ti se sinkronizira 15min, 30min, 1h, manually ili da ti stalno bude pripravan. Ja ovo zadnje koristim jer ne jede previše bateriju a mailovi ti dolaze prakitčki odmah... Što se tiče igara, nema ih naravno kao kod konkurencije ali svakim danom više. Mana je što se neke igre nalaze na xbox liveu kao npr. neke ljute ptice i fruit ninja a xbox live još nije kod nas dostupan tako da od toga ništa... Naravno alternativa je da pri aktivaciji mobitela namjestiš da ti market bude UK onda je ok {#} Ali onda ti vjerojatno ne bude dostupne neke aplikacije iz hrvatskog market i obrnuto...

Što se tiče same fluidnosti/brzine svaki WP radi savršeno pa tako i IE broswer... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 18:18 (Gasttozz).

1 0 hvala 1
13 godina
Kule_zg kaže...

Da li netko zna mozda koja je ovo aplikacija za vrijeme?

Vidi sliku...

Ta aplikacija je specifična za Samsung.

13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Zove se Now i koliko sam uspio shvatiti to je aplikacija od samsunga i dolazi samo sa samsung wp mobitelima... 

0 0 hvala 0
15 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 18:55 (kratos091).
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Ekipa, ako Bog da, sutra ću uzeti crnu Lumiu 710. Sad me zanima, pošto sam imao Desirea i običnu sim karticu od T-mobilea, a za ovaj telefon treba micro sim kartica, gdje ju uzeti? Mogu li doći do T-centra i zamijeniti karticu, a da mi ostane isti broj? Naplaćuje li se to ili?

Mozes, ako ce ti naplatit onda je to max. 20kn

15 godina
Nokia Lumia 710

Zna li netko ima li negdje kod nas za kupiti kožnu futrolu za ovu Nokiju, dakle Lumiu 710? Gledao sam na Njuškalu, a tamo imaju samo silikonske. Mene zanima baš kožna futrola jer mi ta najbolje leži. Općenito, čime ste vi zaštitili svoj mobilni?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Zna li netko ima li negdje kod nas za kupiti kožnu futrolu za ovu Nokiju, dakle Lumiu 710? Gledao sam na Njuškalu, a tamo imaju samo silikonske. Mene zanima baš kožna futrola jer mi ta najbolje leži. Općenito, čime ste vi zaštitili svoj mobilni?

najbolje i najjeftinije ebay

ionako je na njuskalu sve otamo

silikonska nije losa, pokrije sve rubove i ne klizi

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Windows Phone 7 market dosegnuo brojku od 100 000 aplikacija {#} 

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/06/06/100-000-windows-phone-aplikacija/

5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Evo da javim da je lumija 710 od jučer u mojim rukama :D i svoje oduševljenje izrazim jednom riječi - fenomenalno. Bio sam na X6 dosad, pa se još malo privikavam, ali sam zasad super zadovoljan :D
Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
17 godina
neaktivan
Imam pitanje - pošto sam registrirao live acc na UK, kako mogu kupovati aplikacije? Zašto ne podržavaju paypal gamad -.-'
Imam tekući u raiffeisen banci, visa electron karticu...da li to prolazi? Ako da, kaj sa ostalim podacima za upis tamo, recimo broj telefona mi je označen kao required field..
Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Probaj pitati na ovoj temi http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-omnia-7-rasprava/98681.aspx tu ima zaista svega...

Nego vidim da je Microsoft pustio na naš market Fruit Ninja, tako da stvari se polagano pokreću, možda i ne bude trebao xbox live što se tiče igara...

0 0 hvala 1
13 godina
Nokia Lumia 710

Zanima me koliko vas je rezalo SIM karticu u microSIM i kakva su iskustva, pošto moj operater ne nudi microSIM.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam rezao, iskustva dobra bez problema. Imaš puno tutoriala po netu pa pogledaj. {#}

16 godina

ja, super jednostavno, ne treba to sad biti u micrometar tocno, imaš na netu hrpu turtorijala kako izrezat, prije rezanja fino oznacis gdje rezat,  reži oštrim nožem ili dobrim škarama.

13 godina

Tražio sam, našao sam par sa jasnim objašnjenjima, pa vidit ćemo, hvala!

13 godina
Nokia Lumia 710

Kupio sam ovaj mob. prije mjeces dana u T-mobilu, u extra total S tarifi, racun me je dosao 102kn, a trebao je 70 kn, 50 kn za tarifu popust 50%, aktivacija neograničena priča 20 kn. Baš sam pazio kolko trošim nije mi jasno kako onda račun dođe 100 kn umjesto 70. Zanima me kolko ste vi platili koji ste u istoj tarifi. Jos vidim na računu neka radijska frekvencija 10 kn.  Pozz..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goran022 kaže...

Kupio sam ovaj mob. prije mjeces dana u T-mobilu, u extra total S tarifi, racun me je dosao 102kn, a trebao je 70 kn, 50 kn za tarifu popust 50%, aktivacija neograničena priča 20 kn. Baš sam pazio kolko trošim nije mi jasno kako onda račun dođe 100 kn umjesto 70. Zanima me kolko ste vi platili koji ste u istoj tarifi. Jos vidim na računu neka radijska frekvencija 10 kn.  Pozz..

radijska frekvencija je standardna stvar kod preplate

nisi vidio da placas uspostavu poziva 0.29kn

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710
Pozdrav, danas kupio lumijicu i odusevljen sam :D. Imam pitanje, na marketplace sam se prijavio kao maloljetnik, i sada nemogu skidati stvari, kako da to promjenim? Hvala :)
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Napravi reset mobitela settings/about/reset your phone. I nakon toga (možeš i prije) izradi novi live id account....

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 23:45 (Gasttozz).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Sta sve gubim? Nov sam s WP

Zasad nemam nista instalirano, sve je kako dodje iz tmobilea, sta gubim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
chutac kaže...

Ništa, koliko ja znam

15 godina
neaktivan
royalhero kaže...
chutac kaže...

Ništa, koliko ja znam

A kontakti na simu?

13 godina

Pa na SIM-u su, nisu na telefonskoj memoriji?

15 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Pa na SIM-u su, nisu na telefonskoj memoriji?

Da, ali ipak xD

znaci, u biti ne gubim nista prakticki?

13 godina

Pa ako ti je nov mobitel, nemaš niti jednu instaliranu aplikaciju, sve je na "defaultu", šta bi imao izgubiti, nikada nisam radio takav reset, pa ne znam.

15 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Pa ako ti je nov mobitel, nemaš niti jednu instaliranu aplikaciju, sve je na "defaultu", šta bi imao izgubiti, nikada nisam radio takav reset, pa ne znam.

pa da, ali me kopkaju kontakti

moram napravit novi live account, a za to trebam napravit hard reset, ali bas nemam neku zelju :S

15 godina

Pa izvadi SIM i onda napravi reset.

13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Dobar jutar {#} Ja sam imao novu simicu u mobitelu tako da sam prilikom upisivanja kontakata mogao ih samo vezati uz svoj live account a ne u sim karticu jer mi tu mogućnost nije ni ponudilo. ( A kopiranje na sim karticu će biti moguće kada dođe Tango nadogradnja).

Tako da kada sam napravio reset nisam izgubio kontakte, već su mi oni ostali na mojem live accountu... Izgubio sam sve aplikacije, no kako ja nisam mijenjao live account (reseto sam iz drugih razloga) one aplikacije koje sam kupio, mogao sam ih normalno free instalirati, jer se moja kupovina vezala za moj live account pa je prepoznao... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 10:12 (Gasttozz).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice