Nokia Lumia 710

poruka: 806
|
čitano: 229.473
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia Lumia 710".
15 godina
neaktivan
Re: Nokia Lumia 710

Kako ne? AMOLED, 200 mAh više, malo je kompaktniji i bolji su materijali što opet dovodi do boljeg izgleda. 
I sam sam se čudio što sam to tako dobro upeco, čak ni poštarinu ne moram platit :D Samo treba vrebat po njuskalu i nađe se :) 

13 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Nikada nisam požalio što sam kupio Windows Phone 7.5, no ako se ovo ostvari, ozbiljno ću posumnjati u Windows Phone 7.5 tj. 7.8 platformu... Njušim prelazak na Windows Phone 8 ili Black Berry 10 {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Pa jeebem im mater.

Ili su drfljasti i nemarni ili nam spremaju nesto zaista odlicno.

Nadam se da ce se iskupiti za kasnjenje

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokia Lumia 710

Dobit cemo nove tiles

- 20 novih tema ( isto kao i WP 8 )
- IE security upgrade

- MP3 file to ringtone

- Customize lock screen with Bing wallpapers instead of a single photo.

Nadam se da ce jos dosta tog stavit, ali sam skeptican posto su svinje jer su se usredotocili na WP 8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Da daju malo bolji IE, ili, ako imaju srca, podrsku za Operu Mobile. Za njom patim od Symbiana.

I nadam se da ce u IE stavit bar omatanje teksta i geste. To fali. Da zatvorim tab treba mi 10 sekundi..

I prilicno sam siguran da ce Lumije dobiti vise. Ipak je to Nokia, ona je uvijek opskrbljivala korisnika svime, a i sada to radi, tako da ocekujem da cemo dobiti dosta toga.

I bilo bi dobro da omoguce internet konekciju pod lock screenom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokia Lumia 710

Sve se meni cini da smo mi koji smo kupili "stare" lumie da smo beta testeri da poboljsaju i ubace u nove a nama ce dat par 'zgodnih' fičrsa i bok.

Najtrazenije su bile Nokia Maps offline mode, i odjednom pazi! Ne mogu na WP 7 stavit radi xy razloga, ali ce doci na WP 8 i nove Lumie, blah...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

i ta "beta" im je super ispala, zer ne?

nego kad cete vise prestat jadikovat za 7.8, nema nikakvih znacajnih poboljsanja, ovo sto sad imate na 7.5 to je to, esencija i sustav kakav je i kakav ce ostat. ako zelite vise customizacije koristite custom romove , opera je jadna na wp, bolji je ie. evo ja imam 7.8 vec mjesec dana.

15 godina
Koi 7.8 imas....kolko znam imaju custom hibridi 7.8 a to nie pravljeno od stock 7.8.....
Opali HVALA ↓↓↓
16 godina
jocommb kaže...
Koi 7.8 imas....kolko znam imaju custom hibridi 7.8 a to nie pravljeno od stock 7.8.....

Rataplan V2.0 - WP 7.8

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1937317

hibrid je naravno ali ima sve ono sto ce biti u official 7.8 i još dodatnih gluposti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 17:53 (bik).
14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Imam problem s konekcijom na internet.

Ako je na WiFi-u sve je u redu.

Mobitel mi stalno pokazuje da je spojen na 3G i signal je cesto pun, ali mu trebaju bar dvije minute da otvori najobicniju web stranicu, ako ju uopce otvori.

Kako da to sredim?

Pomagajte, hitno je, cijeli dan nisam doma, a cesto imam nesto za pogledat na internetu.

Do prije 2-3 tjedna, sve je uredno radilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Probaj soft reset, baterija van na 2 minute. Ako vec nisi probao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Dojmovi nakon par dana korištenja:

Baterija je jako slaba, traje 16 sati uz normalno korištenje.

Ima dosta prostora između stakla displeja i okvira ondje lako ulazi prljavština, kako vi to rješavate (osim ako je moj mob jedini defektni).
Svi govore o nekoj fluidnosti, ali meni često zašteka i postane neresponzivan, čak mi zna izbaciti iz aplikacije, najčešće internet kada otvaram neku sliku.

E, sad, imam jedan problem, kada koristim Zune, često se on sam ruši, a i zna mi cijeli komp zablokirati i slika se izobliči.
Kada restartiram računalo, piše mi da je došlo do pokušaja pisanja u read only memory. Nakon toga ga nekoliko puta restartam i na svakom paljenju mi ponudi "start wins normally" i "start windows repair". Ako odem na prvo, ispiše taj ROM error, a ako odem na repair onda ili vječno stoji "Windows is loading files" ili mi uspije popravljat (to se dogodi tek nakon više pokušaja).

I jos nesto, jel wifi isključen kad je mob zaključan?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 18:56 (m0jA bAkA).

0 0 hvala 0
16 godina
m0jA bAkA kaže...

Dojmovi nakon par dana korištenja:

Baterija je jako slaba, traje 16 sati uz normalno korištenje.

Ima dosta prostora između stakla displeja i okvira ondje lako ulazi prljavština, kako vi to rješavate (osim ako je moj mob jedini defektni).
Svi govore o nekoj fluidnosti, ali meni često zašteka i postane neresponzivan, čak mi zna izbaciti iz aplikacije, najčešće internet kada otvaram neku sliku.

E, sad, imam jedan problem, kada koristim Zune, često se on sam ruši, a i zna mi cijeli komp zablokirati i slika se izobliči.
Kada restartiram računalo, piše mi da je došlo do pokušaja pisanja u read only memory. Nakon toga ga nekoliko puta restartam i na svakom paljenju mi ponudi "start wins normally" i "start windows repair". Ako odem na prvo, ispiše taj ROM error, a ako odem na repair onda ili vječno stoji "Windows is loading files" ili mi uspije popravljat (to se dogodi tek nakon više pokušaja).

Kako si došao do zaključka da traje 16h ?

Imao sam par lumia i nikad mi se nije nakupila nikakva prljavština između stakla.

Sve lumie koje sam imao/radio na njima su superfluidne i nema nikakvih znakova štekanja,nikakvo izbacivanje, bavim se i koristim Lumie vec 8mj, prijatlji koji ju imaju djele isto mišljenje znaci kod tebe nešto nije u redu, gdje si je kupio, koji software imas? resetiraj 

i sa kompom imas zescih problema.. ocito je problem User.

15 godina
neaktivan

Pa nakon 16 sati je skoro na 0%.

Jednostavno ima mali razmak između stakla i plastike sa strane.

Kupio sam ga preko njuške. Nekad zašteka, a izbacio me je jednom iz skypea (prije izbacivanja se bio zaključavao i nije se dao otključat-to mi je glavni razlog za isticanje neresponzivnosti) i par puta iz IE, najčešće kada sam na facebooku pokušao otvoriti sliku.

Resetirao sam ju čim je stigla. Za komp znam da je do njega, samo sam htio pitat znati li što je.  

14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Ovo je cudno sta se tebi dogadja.

Probaj hard reset, tipkama. Progooglaj kako.

Anyway, meni je internet u redu. Zvao tehnicku podrsku, lik rekao da ce poslat zahtjev da se provjeri sve. Ja preko noci ostavio upaljen mobitel bez SIM-a i sad radi k'o beba {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nokia Lumia 710

napokon dobre vijesti, Windows 7.8 je dosegao RTM, znaci samo cekamo isporuke na nase zvijeri.

LINK

Respect the Raise...!

2 0 hvala 3
13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Evo, ako smo imalo sumnjali {#} Nokia i M$ će ipak podržati WP 7 još 18 mjeseci... Tako da iako još nismo dobili 7.8 sada zamo da će ih biti još...

http://nokiamob.wordpress.com/2012/11/18/interna-prezentacija-iz-nokije-otkriva-trajanje-podrske-za-wp7-platformu/

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 10:07 (Gasttozz).

0 0 hvala 0
13 godina
Nokia Lumia 710

bako, evo ti odgovora zbog cega si je dobil za 800kn s postarinom... ja jedva kupil za som kuna s primopredajom
nikakva zastekavanja, freezanja ni slicno... zune takoder radi bez greske sam mi je malo kompliciran, moram se priviknut

mob je bomba za te novce 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 710

Friški sam vlasnik Lumie 710 i primjećujem kad s nekim razgovaram da je dolazni glas kao iz bačve.

Probao sam pojačat zvuk na 10/10 ali ništa se ne mjenja.

Je li ima ko takvih iskustava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nokia Lumia 710

mislim da svi imaju iskustva sa tim, ali ja nisam primjetio kao da je iz bacve, ja bih rekao da je samo jako tih zvucnik...

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
d666sermek kaže...

bako, evo ti odgovora zbog cega si je dobil za 800kn s postarinom... ja jedva kupil za som kuna s primopredajom
nikakva zastekavanja, freezanja ni slicno... zune takoder radi bez greske sam mi je malo kompliciran, moram se priviknut

mob je bomba za te novce 

Začudo, prestalo je i trzat i izbacivat me i radi savršeno, baterija uredno traje 24 h (kontam da sam malo previše bio zaokupljen novim mobitelom onda). A Zune nije do mobitela nego do mog kompa. Čak i da ga uključim bez uštekanog moba, Zune zajebava, to je do mog kompa. Jedino me malo živcira taj razmak između stakla i plastike. Nije velik, jedva se vidi i to pod određenim kutom.

16 godina
Nokia Lumia 710

Moj najdrazi custom rom je dobio update 

RainbowMod 2.0 for Lumia 710

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1654415

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nokia Lumia 710

ima netko neki tutorial koji prikazuje SVE sto mi treba da flasham na customrom i sto prije toga moram napravit (vidio sam neki downgrade na qualcomm)? hvala

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
16 godina

EVO NABRZINU:

Kao prvo treba ovo napraviti do tocke B prije toga imat sve drivere na kompu za mob.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1721355

Onda skinit ovaj downlader s kojim ces ubacit rom i naravno skinit novi rom (preporuka Rainbow 2)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1908029

Kad usnimiš rom izvaditi usb kabal i ako nece upaliti uzaditi bateriju i ponovo ubaciti.

Kad pokreneš novi rom preskoci sve korake konfiguracije računa i uređaja ugasi ga i napravi Hard reset moba, nakon toga upalit i sve uredno postavit.

NAPOMENA: Ako te pita za FORMAT na PC-u obavezno CANCEL! I NE ODGOVARAM AKO NETKO BRICKA MOB RADITE NA VLASTITU ODGOVORNOST!

Windows live račun ce vam biti blokiran i trazit ce activation key za koji cete morat zvat službu za korisnike Microsofta !

Ne odgovaram na privatne poruke pišite tu u temi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 19:06 (bik).
14 godina
Nokia Lumia 710

meni stalno baca error, imam Win 8 i svaki put mi kaze NSS stopped working...

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
16 godina
definho kaže...

meni stalno baca error, imam Win 8 i svaki put mi kaze NSS stopped working...

Probaj novi NSS

http://www.genieprojects.co.uk/files/NssPro_0.52.zip

14 godina
Nokia Lumia 710

i dalje isto, ne znam u cemu je problem, u compatibility modu je isto, moram malo pronjuskat...

EDIT: ima li koji drugi nacin flasha bootloadera, sa NSSom ne ide, ni na laptopu ni na mom kompu, a oba su Win 8?

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 12:21 (definho).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bik kaže...

EVO NABRZINU:

Kao prvo treba ovo napraviti do tocke B prije toga imat sve drivere na kompu za mob.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1721355

Onda skinit ovaj downlader s kojim ces ubacit rom i naravno skinit novi rom (preporuka Rainbow 2)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1908029

Daj mi reci koliko je rizicno ovo radit ako znam sta radim i ako pratim svaki korak kako treba?

Da li i onda postoji rizik?

16 godina

Kolega rizik postoji i da umreš od zatajenja srca kad slijedeci put odeš obavit veliku nuždu..

Meni je bilo teze rootat htc legend ili iphone 3gs nego ovo, ovo je maciji kašalj

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice