Glavno da nisi izgubio kontakte.
Sve super, kontakti su tu, reset uspio :)
Hvala :)
EDIT: imam problem s aktivacijom gmaila, unosim tocne podatke, ali cijelo vrijeme mi stoji Attention required.
Sto da napravim, kako da sredim mail?
I nakon reseta mi fali Xbox Live, od kud da ga instaliram?
Sve super, kontakti su tu, reset uspio :)
EDIT: imam problem s aktivacijom gmaila, unosim tocne podatke, ali cijelo vrijeme mi stoji Attention required.
Sto da napravim, kako da sredim mail?
I nakon reseta mi fali Xbox Live, od kud da ga instaliram?
Bump :)
Bez brige "Attention required" će ti nakon 5min nestati i biti će sve ok (vjerujem da si riješio u međuvremenu )
Ako imaš hrvatski market onda ti ni neće biti xbox live a ako imaš strani onda će ti se pojaviti nakon nekog vremena, to može biti jedan dan ili deset dana Isto vrijedi za Nokia Colection itd...
vidim svi mobiteli su na t-mobileu, jel se da to otkljucat?
vidim svi mobiteli su na t-mobileu, jel se da to otkljucat?
Naravno.
moj je kao na t mobileu pa imam tele 2 karticu unutra
kako ide ta procedura, jel nesto komplicirano ili?
Svaki put dobijem poruku o neuspjehu slanja poruke. Kako da to rijesim?
P.S. Veli da je poruka odbijena od strane primateljske domene (Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain)
Hvala =)
Malo gledaj po postavkama.
I googlao sam, nemogu nac :/
Meni se to događalo kada sam upisao krivu mail adresu ili kada ta adresa nije bila više aktivna... mislm da je bilo riječ o nekim t-com adresama.... A za ostale je sve ok, hotmail, gmail, net.hr....
I googlao sam, nemogu nac :/
Probaj sa drugim računom (ne nužno Gmail).
Jel imaju te Lumije iz t-mobilea onaj njihov logo dolje ili su "čiste"?
I rijesio sam problem s gmailom, a sad me zanima jel postoji kakva opcija da google prestane preobrazavat stranice?
Nisam baš shvatio pitanje.
Danas probam Sherat video s youtuba na facebook te ne radi , tj pošalje neki nepodržani link koji se na fesu ne može otvorit (error obrazloženje: uključena je ona fejs https zašticena veza...blabla)
jel tko probao sherat na fejs?
jeste skužili recimo dok dođe sms i mobitel je u džepu ili na stolu sa screen off i kad se uzme u ruke ekran se sam upali koristan feature :D
Odlično, a jel software na neki način brandiran i ak da jel se može to riješit?

Znači, čisti WP s Nokijinim dodacima, Drive i te stvari. Fantastično!
osim sto su zakljucane
osim sto su zakljucane
a kod za otključavanje dobijem za 45kn sa stranice u gore navedenom YT videu
3 lumie kupljenej u t mobileu su mi prošle kroz ruke i niti jedna nije bila zaključana.
Procurili Windows Phone 8 screenshotovi: http://mob.hr/procurili-windows-phone-8-screenshotovi/
Hoće li i Lumia 710 dobiti update na Win 8? Meni stiže ovaj tjedan pa vam se javim s dojmovima.
Sve lumije će dobiti Apollo (prije toga Tango) samo vrlo vjerojatno ne pune verzije zbog jednojezgrenog proca i relativno malo rama. Ali sve bitno će dobiti...
20.6. je predstavljanje WP8 a izlazak se predviđa za jesen....
Sve lumije će dobiti Apollo (prije toga Tango) samo vrlo vjerojatno ne pune verzije zbog jednojezgrenog proca i relativno malo rama. Ali sve bitno će dobiti...
20.6. je predstavljanje WP8 a izlazak se predviđa za jesen....
Jesi ziher za ovo, kolko ja znam za sad su sve samo špekulacije, ak znaš nešto više o tome slobodno linkaj.
Naravno nemam ništa konkretno jer ne radim za microsoft i nokiu, ali prema izjavama njihovih čelnika u posljednje vrijeme, daje se naslutiti da će stvari ići u tom smjeru. Bilo je nekoliko „slučajno“ pobjeglih fotki WP8 na Lumiama, a nedavno je jedan vodeći Nokijac na izravno pitanje „da li će lumie dobiti Apollo“ rekao da će u budućnosti Lumie dobiti još puno nadogradnji. Po meni i po nekim „stručnim“ Nokia blogovima, će se tu raditi o softy verzijama WP8 iz razloga što za ove lumije zbog nepostojanja prednje kamere nije potrebna duboka integracija Skypea, isto tako zbog „slabih“ procesora ne bude u njima bila podrška za full hd video…
Evo jedan naš domaći copy/paste http://nokiamob.wordpress.com/2012/06/06/glasine-sadasnji-wp-uredaji-ce-dobiti-verziju-wp7-7-a-ne-wp8-zvanu-apollo/
Većina bitnih stvari će doći sa Tangom, a kod Apolla bi volio ne znam možda još jedan početni zaslon, mogućnost izrade foldera, landscape mode kroz cijeli os, mijenjanje veličine hub pločica… A što se tiče samog grafičkog sučelja, da li će uspjeti u potpunosti preslikati ga sa WP8 tableta to ćemo još vidjeti….
mijenjanje veličine hub pločica…
To se neće dogoditi, Microsoft je to izjavio na početku WP7 ere. One su fiksne.