LG Optimus 4X

poruka: 1.296
|
čitano: 277.261
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus 4X".
13 godina
odjavljen
LG Optimus 4X

Ako nekog bude zanimalo isprobao sam ovaj rom--- namelessRom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2625676

stvarno jako dobar rom,,brzina fluidnost sve 5, sd kartica radi normalno, power button isto radi dobro bez duplog stiskanja. Kernel je baziran na linuxu 3.1.10 tako da baterija nije nesto impresivna, cpu je clockan na pravih 1,5 ghz.

Jos cu isprobati iodak kernel pa cu vidit kakvo ce stanje bit.

Snimanje i dalje ne radi kao ni photosphera.

Vidim da je CM izbacio official cm11 nightly novu verziju izbacenu 26.1.2014. Jel netko probao? http://download.cyanogenmod.org/?device=p880

EDIT: Ovdje imate fix dupli pritisak power tipke za svaki cm11 rom  http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49787151&postcount=520&nocache=1&z=808311391156166 .. taj fix vec postoji u gore navedenom romu iako evo sad vec malo duzeg koristenja zna ponekad kad je u deep sleepu zastekat pa se opet mora duplo stisnit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 23:34 (Robilad).

1 0 hvala 2
13 godina
LG Optimus 4X

preporucate namelss rom ili cm 11? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

ja sam stalno na unofficial cm11, ostale romove nisam probavao

battlelog: dev0lver
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: LG Optimus 4X
mrbean kaže...

preporucate namelss rom ili cm 11? :)

Cyanfox mi je bolji. Stavis iodaka i da vidis sto je brzina. I video snimanje radi. Skini camera ics sa playa i disable orginal kameru i sve radi

13 godina
LG Optimus 4X

Bio sam na cyanfoxu prije ali me se nije nesto dojmio jer nema bas puno mogucnosti personalizacije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Bio sam na cyanfoxu prije ali me se nije nesto dojmio jer nema bas puno mogucnosti personalizacije :D

ma kakve personalizacije. bitno mi je da je brz, ima skoro pola gige free rama, i evo sada 3.05 h screena on i sve sa  upalitim wifiem i datom. i underclockan mi je na 1000 i nema laga

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 22:43 (Gigimon).
15 godina

na fresh installu svaki ima više od po gige rama free. Ali stavi fb, fb messenger, whatsapp, i jos par stvari pa se to spusti na 350-300.

15 godina
neaktivan
BlackEagle kaže...

na fresh installu svaki ima više od po gige rama free. Ali stavi fb, fb messenger, whatsapp, i jos par stvari pa se to spusti na 350-300.

Ima i kad je pun aplikacija . oko 300-400 i radi video na kameri samo u postavkama kamere treba staviti na bilo koju drugu kvalitetu osim cif ili qcif. I upaliti face, mesinger i jos oko pwt aplikacija u slobodno oko 470 mb

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 21:27 (Gigimon).
13 godina
LG Optimus 4X

Koristim CM 11 uz stock kernel i predobro mi radi, fluidan, flasho sam volume key wake up tako da nemam problema sa double tapom na power key, kamera radi i stvarno sam zadovoljan :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

Može neko molim vas ukratko opisat kako da stavim tay Cyan rom. Molim vas

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
opisano je u ovoj temi dosta puta
ukratko: root, unlock bootloader, flash custom recovery, flash rom po zelji.
sve tutorijale za navedeno nadjes na xda
15 godina
LG Optimus 4X

Je li postupak ovakav za Cyanfox i na 4x-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

Ima li neka dobra duša da bi samnom to napravila preko skypea i teamviewera? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

Ne moze ti nitko otkljucati bootloader,formatirati mobitel,wipeati cache itd. na "daljinu",trebas pazljivo pratiti korake i resetirati mobitel,ulaziti u recovery,imas mali milijun tutoriala na youtubeu,googlaj how to unlock bootloader,how to install recovery etc. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
doky01akablava kaže...

Ne moze ti nitko otkljucati bootloader,formatirati mobitel,wipeati cache itd. na "daljinu",trebas pazljivo pratiti korake i resetirati mobitel,ulaziti u recovery,imas mali milijun tutoriala na youtubeu,googlaj how to unlock bootloader,how to install recovery etc. 

Kad ne kužim baš ništa. Pokušavo sam.

Ovaj CM ima za 4X a kad probam stavit piše da uređaj nije podržan

15 godina
nul-3 kaže...

Kad ne kužim baš ništa. Pokušavo sam.

Ovaj CM ima za 4X a kad probam stavit piše da uređaj nije podržan

imaš root ?? nemaš ?? imaš bootloader otključan ?? nemaš ??
zato ni ne možeš to instalirat

bez roota i otključanog bootloadera nema ni prčkanja po mobu

{#}

battlelog: dev0lver
15 godina
LG Optimus 4X

Jeli itko uspio na cm 11 da ima ok google? Pokušavao sam sve(jezik mob na engleski, voice language na engleski ali bez uspjeha). Onaj mikrofon na homescreenu je proziran a mislim da bi trebao biti bijeli(tj ispunjen). Neznam je li to do hrvatske ili do nekog appa ali ako neko ima ok google neka kaze da znam.

0 0 hvala 1
15 godina
LG Optimus 4X

Ovim postom se javno zahvaljujem BlackEagle-u, koji mi je pomogao staviti CM11 na mob. Stvarno veliko hvala, ugodno je čovjek objasnio, stavili smo to uz male poteškoce zbog mog nerazmišljanja :S.

+1 za njega.

HVALA

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

zamolio bih nekog ko ima amazon accaunt da na amazon.uk i .de provjeri za bateriju onite 4800mah dal imaju dostavu kod nas i kolko kosta ako imaju.upisati u trazilicu p880 onite i naci ce odma bateriju.

nemam amazon accaunt pa da ga ne otvaram samo zbog provjere.

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Prodajem svoj http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-optimus-p880-4x-hd-oglas-10649884 kupujem jači XD Pa ako je netko zainteresiran...

0 1 hvala 0
15 godina
Ilesik kaže...

Prodajem svoj http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-optimus-p880-4x-hd-oglas-10649884 kupujem jači XD Pa ako je netko zainteresiran...

1700kn O.o

13 godina
odjavljen
nul-3 kaže...
Ilesik kaže...

1700kn O.o

Mozda flappy bird ima instaliran {#}

13 godina
odjavljen

iodak je napravio update svog kernela 9.95 gdje je izmedju ostalog I fix za double tap power button, tako da sad prakticki sve radi na official cm11 romu. baterija je isto tako dobrog trajanja. Dobijem oko 2 i pol sata screen on.

EDIT:Evo 70 posto osvjetljenje ekrana, sve upaljeno (wifi, gps, sync, 3g mreza) mob sam  "forsirao", surfanje cca 40 min, igranje zynga pokera online cca sat vremena, igranje badland igre nekih 15 min..

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 21:33 (Robilad).
16 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Pozdrav ljudi..naime trenutno imam cm 10.1.2  i citajuci malo dobio sam zelju prec na cm 11..tu dolazi do problema jer recimo nakon odprilike 20% flashanja roma pojavi mi se 'status 7' error...jeli itko imao ovaj problem, i kako ga rijesiti?...fala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
imas staru verziju custom recoveria. flashaj najnoviju verziju cwm i onda instaliraj rom bez problema evo tu skini recovery
https://www.clockworkmod.com/rommanager
16 godina
neaktivan
Robilad kaže...
imas staru verziju custom recoveria. flashaj najnoviju verziju cwm i onda instaliraj rom bez problema evo tu skini recovery

vjerojatno je to razlog...samo što sad otkad sam probo mjenjat verzije roma, jednostavno više ne mogu ić na google play, automatski nemogu skinuti niti jednu aplikaciju tipa rom manager...uspio sam je skinuti na alternativne naćine preko apk manie,ali kada ju instaliram cjelo vrjeme se pri ulasku crash-a..mislim da je to povezano sa tim sto nemogu koristit google play...probo sam flashnut rucno novu verziju custom recoveria, ali nece tj. izbaci neki abort :S....eto najviše volim kad od jednog problema dobjem 383209748 drugih -.-''...ostao sam bez ideje sta da vise radim pa se iz tog razloga obracam vama :/ 

13 godina
odjavljen
debs kaže...
Robilad kaže...

vjerojatno je to razlog...samo što sad otkad sam probo mjenjat verzije roma, jednostavno više ne mogu ić na google play, automatski nemogu skinuti niti jednu aplikaciju tipa rom manager...uspio sam je skinuti na alternativne naćine preko apk manie,ali kada ju instaliram cjelo vrjeme se pri ulasku crash-a..mislim da je to povezano sa tim sto nemogu koristit google play...probo sam flashnut rucno novu verziju custom recoveria, ali nece tj. izbaci neki abort :S....eto najviše volim kad od jednog problema dobjem 383209748 drugih -.-''...ostao sam bez ideje sta da vise radim pa se iz tog razloga obracam vama :/ 

iz ovoga sto si napisao nista nemogu zakljuciti: jesi li radio factory reset/wipe data kad si mjenjao drugi rom? Kako si tocno flashao novu verziju recoverya, koji error ti izbaci?

16 godina
neaktivan
Robilad kaže...
debs kaže...
Robilad kaže...

iz ovoga sto si napisao nista nemogu zakljuciti: jesi li radio factory reset/wipe data kad si mjenjao drugi rom? Kako si tocno flashao novu verziju recoverya, koji error ti izbaci?

priznajem nespretno sam sve objasnio :)...uglavnom napravio sam factory reset/wipe data, a što se tiče flashanja costom recoverya to sam radio na sljedeći način:

-power button+volume down-dok ne uđe u ClockworkMod Recovery (moja verzija je 6.0.3.1)

-zatim na choose zip from external sdcard

-jednostavno nađem verziju koju sam htio instalirat tj. ovu koju si mi ti dao u linku 

i onda jednostavno krene :

--Installing: /external_sd/recovery-clockwork-6.0.4.5-p880.img.zip

Finding update package...

Opening update package...

Verifying update package...

E:signature verification failed

Installing update..

Installation aborted.

Eto tu sve stane i neznam kaj da radim :(..

13 godina
odjavljen
debs kaže...
Robilad kaže...
debs kaže...
Robilad kaže...

priznajem nespretno sam sve objasnio :)...uglavnom napravio sam factory reset/wipe data, a što se tiče flashanja costom recoverya to sam radio na sljedeći način:

-power button+volume down-dok ne uđe u ClockworkMod Recovery (moja verzija je 6.0.3.1)

-zatim na choose zip from external sdcard

-jednostavno nađem verziju koju sam htio instalirat tj. ovu koju si mi ti dao u linku 

i onda jednostavno krene :

--Installing: /external_sd/recovery-clockwork-6.0.4.5-p880.img.zip

Finding update package...

Opening update package...

Verifying update package...

E:signature verification failed

Installing update..

Installation aborted.

Eto tu sve stane i neznam kaj da radim :(..

Evo ovako se flasha custom recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2298420

16 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Ne znam kako da ti se zahvalim na pomoći...uspio sam sve složit i kitkat je gore :D....što se tiče kernela postoji li neka posebna metoda kako se flesha ili jednostavno preko clockworka?...posto zelim stavit onaj iodak 9.95 koji i ti imaš...uglavnom još jednom VELIKO HVALA ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 0:55 (debs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice