HTC Tattoo

poruka: 22
|
čitano: 12.161
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Tattoo".
17 godina
neaktivan
HTC Tattoo

Nasao sam ovaj telefon za relativno male pare pa me zanima da li ga neko ima ili ga je imao? 
Kakva su iskustva sa pustanjem klipova na youtube-u, kucanje poruka (da li je trenutni odziv tastature ili postoji mali lag), baterija, osecaj u ruci?
Hvala

At the end of the day it's all about her - Lew Ashby www.nethitchhiker.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HTC Tattoo

evo ja imam htc tattoo i sto se tice youtube videi radi ok,nekada zna malo zastati,ali nisam siguran jeli to do moba jer se to i na kompu zna desavati. mobitel je za svaku pohvalu i to sto ima android je odlicno. imao sam omniu i x1 i nemogu se mjeriti sa ovim mobom niti u bilo kojem pogledu. ima hrpa programa za skinuti (badava su) stoga nemozes promasiti kupnjom tattoo-a.

15 godina
neaktivan

e,,oprosti sta smetam al daj mi reci kako si sredio da mozes na net,,ja kada hocu uvijek mi da opciju settings:(...i di skidas te programe za tattoo,,aj mi molim te odg,,thx :)

15 godina
neaktivan

hej! Pitanje? Nabavio si htc tatoo,ali malo me muči trajanje baterije!! Izdrži jedva jedan dan,sa 10 min razgovora!! Ne znam da li je to normalno ili mi je bat.u banani!!Sramim se

17 godina
neaktivan

Da, nešto ti nije u redu. Meni traje 3 dana s tim da mi se mailovi syncaju svakih pola sata.

16 godina
neaktivan
HTC Tattoo

ja sam mislio nabaviti taj mob ali zanima me da li su sve aplikacija za android kompatibilne s njim, tj da li može pokrenuti sve aplikacije koje može i npr. HTC Legend?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Tattoo

zar nitko nezna????

pa kakvi ste vi to geekovi, ako nitko niš nezna?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
max1919 kaže...

ja sam mislio nabaviti taj mob ali zanima me da li su sve aplikacija za android kompatibilne s njim, tj da li može pokrenuti sve aplikacije koje može i npr. HTC Legend?

Ja imam Tattoo i uređaj je odličan,sve aplikacije na marketu su kompatibilne s Tattoom tako da nećeš imati problema,čak i pokreće gameboy igre preko emulatora,brzo učitava youtube,ugodan je za surfanje i još dosta toga..

Zarađujmo lovu zajedno: http://gagabux.com/register.php/lcztatu.html
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 15:26 (zgsolja).
16 godina
neaktivan
HTC Tattoo

OK, puno hvala, gdje si ga ti nabavio?

Preko vipa, oglasnika, u nekoj trgovini ili...   i koliko si ga platio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
max1919 kaže...

OK, puno hvala, gdje si ga ti nabavio?

Preko vipa, oglasnika, u nekoj trgovini ili...   i koliko si ga platio

Nabavio sam ga preko vipa na pretplatu..Za cijenu se raspitaj..

Zarađujmo lovu zajedno: http://gagabux.com/register.php/lcztatu.html
17 godina
neaktivan
HTC Tattoo

Molim vas za mali savjet. Ja imam priliku zamjeniti odnosno prodati Nokiu E71 staru godinu dana i za istu lovu produžiti u VIP-u pretplatu i dobiti Tattoo. Da li je to po vama dobra odluka ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 13:22 (Largo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Largo kaže...

Molim vas za mali savjet. Ja imam priliku zamjeniti odnosno prodati Nokiu E71 staru godinu dana i za istu lovu produžiti u VIP-u pretplatu i dobiti Tattoo. Da li je to po vama dobra odluka ?

Ja bih zamjnio... Jer meni licno ne treba poslovni mobitel kakav je e71. Tatoo ima Android i sigurno ces biti prezadovoljan. Na tebi je da odlucis.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
HTC Tattoo

Ja bi mijenjao.

Ali sada imam nedoumice da li kupiti tattoo ili LG GT540, ništa budem otišao u VIP ili negdje pa isprobao. jel ima tko preporuke ili upozorenja u vezi navedenih mobova.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ja sam bio jučer u VIP-u i isprobao malo Tattoo i čini mi se odličnim. Naravno, npr. Desire ili HD2 su puno moćniji od njega ali sve ovisi šta kome treba i koliko love misli ispljunuti za mobitel. Meni je bitno da ima push mail za Gmail račun, GPS i da otvara Office dokumente a to Tattoo radi odlično. Jedino sam čuo da baterija nije baš neka al jebiga..... :-)

16 godina
neaktivan
Largo kaže...

Ja sam bio jučer u VIP-u i isprobao malo Tattoo i čini mi se odličnim. Naravno, npr. Desire ili HD2 su puno moćniji od njega ali sve ovisi šta kome treba i koliko love misli ispljunuti za mobitel. Meni je bitno da ima push mail za Gmail račun, GPS i da otvara Office dokumente a to Tattoo radi odlično. Jedino sam čuo da baterija nije baš neka al jebiga..... :-)

da, to za bateriju kažu mnogi da kratko traje, ali meni to nije najvažnija stvar na svijetu.

15 godina
neaktivan
HTC Tattoo

Meni baterija drži bez problema 4 dana uz satt vremena surfanja na dan,što preko gprs-a,što preko wifi,usput,mob je odličan al ga prodajem ili mjenjam za nešto skuplje uz moju doplatu ili več kako.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Tattoo

Planiram ga kupit, iznenadila me cijena u vipu od svega 1500kn (na bonove), al me zanimalo jel se moze jos negdije kupiti da ga nemoram otkljucavati?

Ljudi traže zlatnu pticu, ja nekoga s ožiljkom na licu, neku kao ja.. teško ranjena..
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 21:05 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTC Tattoo

Moja preporuka svima koji namjeravaju kupiti ovaj mob NEMOJTE. Ja sam ga imao i jedino što će te sigurno dobiti uz njega je gubljenje živaca. Na prvi pogled čini se stvarno odličan, ali to je obično smeće koje će vam svako malo blokati pa ćete ga nakon mjesec dana vrlo vjerojatno stući čekićem...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Tattoo

Stari mi je kupio ovaj mob. iako sam mu govorio da to ne uzima jer se jedva snalazi na dummy mobitelima... I sad imam jedno pitanje, ako mi mozete pomoci:

Upaljena je za poruke ona normalna tipkovnica u stilu kao na starim mobitelima, i svaki put kad izadem/udem moram sam ugasiti T9 rjecnik, sto je jako iritantno.

U postavkama ima samo opcija za gasenje T9 (pise nesto u stilu: disable prediction) kada je ukljucena QWERTY tipkovnica, nista za phone style.

Moze se ugasiti?

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HTC Tattoo

da li je netko uspio update-at ovaj mob na neki noviji android od 1.6?

16 godina
neaktivan
Re: HTC Tattoo

Nemam taj uređaj, ali bi se trebao moći na njemu vrtiti neka Android verzija viša od 1.6 tako da ga rootaš i staviš custom ROM.

Pogledaj link.

14 godina
neaktivan
HTC Tattoo

Htio bih vas nešto pitati u vezi htc tattooa. On mi se smoćio i sada vibrira i što s njim treba napraviti. Kad ga upalim ne radim u touch screen. Molim vas, napišite mi odgovor.

dino
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 13:19 (dinoslav4).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice