HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 747.139
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
HTC One X

Od kad se to vise ne mice wallpaper kad idemo kroz panele?

Tipka za gasenje je rijesena katastrofalno. Mobitel je velik i kao takav u riflama kad god cucnem on se ugasi jel se tipka naravno pritisne i ebiga. Btw zasto mobitel reagira na tac i kad je u dzepu??? Iphone je reagirao samo na prst a ovaj na sve zivo. Onda kad mi se otkljuca u dzepu zovem sve i svakog

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

Poštovani forumaši, imam već ranije opisani problem s ekranom - žute mrlje posebno vidljive na bijelom backgroundu.

Molim vas tko ima iskustva sa servisom ako je mobitel bio rootan.

Trenutno je gore flashiran zadnji RUU za Europe sa JB, no bootlocker je relocked. Da li mobitel bilježi broj flashiranja rom-ova i recovery-ja? 

Inače, pošto je to full hardwareski kvar, hoće li mi se priznati garancija?

Mob je kupljen u Vipu prije mjesec dana.

Hvala svima unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Vrati na stari software i salji na reklamaciju

Primit ce ti mob i ako je bootloader relocked

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 8:40 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

Zar se i sa novijima događa ta žuta mrlja? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: HTC One X
Kill Frenzy kaže...

Od kad se to vise ne mice wallpaper kad idemo kroz panele?

Tipka za gasenje je rijesena katastrofalno. Mobitel je velik i kao takav u riflama kad god cucnem on se ugasi jel se tipka naravno pritisne i ebiga. Btw zasto mobitel reagira na tac i kad je u dzepu??? Iphone je reagirao samo na prst a ovaj na sve zivo. Onda kad mi se otkljuca u dzepu zovem sve i svakog

Wallpaper se ne miče od zadnjeg update-a.

To za tipku za gašenje se slažem. Mislim, nije mi problem to što je gore, na to sam se naviknuo ali se i meni dogodilo X puta da mi se mob ugasi u džepu što ide na živce. To da ekran reagira na dodir u džepu, mislim da nisam imao s tim problema. Možda ovisi do toga kako stavljaš mob u džep. Ja sam nakon tih gašenja počeo stavljati mob tako da tipka za zaključavanje ostane gore, a ekran naravno prema nozi zbog slučajnih udaraca (teško je bilo riješit se stare navike).

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Vrati na stari software i salji na reklamaciju

Primit ce ti mob i ako je bootloader relocked

To je odlična vijest!

Ne može se staviti na stari software, odnosno ICS, jer se HBOOT update-a na novu verziju i downgrade je nemoguć.

No sad je mobitel unrootan i instaliran je gore RUU sa stock Jelly Beanom, kolko sam vidio sada update dolazi za mobove u hr, frend je dobio na svojega. 

Nadam se da si u pravu, hvala na odgovoru.

Još nešto za ostale s problemom žutih mrlja, na xda developers se može pronači trik koji to rješava - ako se ostavi upaljen ekran na full brightness i prikazu bijele boje cijelu noć trebalo bi se popraviti.

Na mojem se nije, mrlja je ostala potpuno ista. :(

17 godina
HTC One X

kod mene stigao nekakav manji update, nekih 14 mb ali nije pisalo je samo da donosi sistemska poboljšanja a nije pisalo što točno. Jel ima netko više informacija o tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

Hm, ja vidim razliku u odnosu na mojega.

Meni sada trenutno piše

Software number

3.14.401.27

Evo sada sam probao check for updates, i isto mi je došao taj update!

Software number

3.14.401.31 (14,19 mb) - System enhancement

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

jesi ga instalira?

sta dolazi uopce u ovome?

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Update je gotov.

Sada je HBOOT 1.39.0000, prije je bio 1.36.0000.

Ostale promjene nisam primjetio.

15 godina
HTC One X

dali je neko radio test jb stock na antutu? koliko bodova ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 17:08 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Dali su još prisutni problemi kao što se na početku pisalo? Dali znate kad bih mogao kod naših operatera prvenstveno Vip doći One X+ i dali ga se isplati čekati ili uzeti sad One X. Te dali kad se pišu poruke ima one strelice koje su prikazivali po youtube reviewima? Hvala

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

Naručio sam preko ebay-a vanjsku bateriju/case za moj HTC One X, spaja se na one pinove na pozadini mobitela.

http://www.ebay.com/itm/Wholesale-Power-Bank-2200mAh-External-Black-Charger-Backup-Battery-For-HTC-ONE-X-/330832772797?pt=PDA_Accessories&hash=item4d072b7ebd

Darth Vader
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 22:21 (malo zaigrano dijete).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...

Naručio sam preko ebay-a vanjsku bateriju/case za moj HTC One X, spaja se na one pinove na pozadini mobitela.

http://www.ebay.com/itm/Wholesale-Power-Bank-2200mAh-External-Black-Charger-Backup-Battery-For-HTC-ONE-X-/330832772797?pt=PDA_Accessories&hash=item4d072b7ebd

Opisite je kolega kad dode...kolko vam dulje traje itd

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
14 godina
neaktivan
HTC One X

U Vipu se trenutno može kupiti uz preplatu model od 16 gb za pola cijene . Cijena je samo umanjena za 100 kn. Pa me zanima dali je on ograničen na onih 2 gb prostora za aplikacije i dali će dobivati upgradeove kao verzija od 32 gb? Dali ga je isplativo uzeti ili bolje dati više za model od 32 gb?

Dali se bijeli model zaista toliko brzo isprlja? Dali je bolje onda uzeti sivi/crni model?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 12:21 (Aces of Anarchy).

0 0 hvala 0
16 godina
Aces of Anarchy kaže...

Dali se bijeli model zaista toliko brzo isprlja? Dali je bolje onda uzeti sivi/crni model?

Ne, imam bijeloga više od pol godine i ne vidi se ništa na njemu. a i sve se lako obriše.

Tako da, ne, ne isprlja se toliko brzo.

hobi:moj-android.net
13 godina
neaktivan
Aces of Anarchy kaže...

Dali su još prisutni problemi kao što se na početku pisalo? Dali znate kad bih mogao kod naših operatera prvenstveno Vip doći One X+ i dali ga se isplati čekati ili uzeti sad One X. Te dali kad se pišu poruke ima one strelice koje su prikazivali po youtube reviewima? Hvala

Hoce li doci vise taj hox+

13 godina
neaktivan
HTC One X

Dal se isplati cekat hox+ kod operatera ili uzmem obican hox i puknem gore jb 4.1.1?? za 4 dana kupujem mob ,a jucer sam zvao sluzbu za korisnike vipa i rekli su da ga opce nece imat u ponudi:(,pa sam mislio mozda ce doc kod tele 2 ili tmobilea

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Imam problem prilikom instalacije jb na one x, imate sve na slici. Koliko znam potrebno je neki ruu instalirat? Nisam nikada nista rootao tako da se ne kuzim u te pojmove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sLim95 kaže...

Imam problem prilikom instalacije jb na one x, imate sve na slici. Koliko znam potrebno je neki ruu instalirat? Nisam nikada nista rootao tako da se ne kuzim u te pojmove...

RUU se ne instalira preko ClockWorkMod Recovery već samostalno preko PC-a. Vidim da si pokušao instalaciju preko recovery moda ali to ne ide. Ako hoćeš instalirati RUU, moraš prvo zaključati bootloader i maknuti root, tek onda spojiš telefon na PC preko USB kabla i pokreneš RUU te pratiš upute koje ti instaler daje. Tijekom instalacije RUUa bit će potrebno ući u fastboot mod (držiš power tipka+vol -). Eto pa se igraj malo.  

P.S. Zašto pokušavaš instalirati staru verziju RUU-a tj. ICS? Skini si JellyBean pa pukni njega gore.

16 godina
HTC One X

1. kako nisi rootao ako imaš CWM?

2. Ako imaš CWM onda flešaj JB ROM a ne RUU.

hobi:moj-android.net

1 0 hvala 1
14 godina
HTC One X

I mislio sam da nije rootan, covjek je rekao da nije ali izgleda nista od toga. Onda koja je sada procedura jel moram skidati taaj root ili da spojim na komp i instaliravam taj ruu? I kako da maknem root, da bude sve stock? Vjerojatno ima sve na xda al tamo ima milijun tema...E i da samo sam pratio instalaciju nisam.nista sam birao sta cu instalirat...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 0:21 (sLim95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sLim95 kaže...

I mislio sam da nije rootan, covjek je rekao da nije ali izgleda nista od toga. Onda koja je sada procedura jel moram skidati taaj root ili da spojim na komp i instaliravam taj ruu? I kako da maknem root, da bude sve stock? Vjerojatno ima sve na xda al tamo ima milijun tema...E i da samo sam pratio instalaciju nisam.nista sam birao sta cu instalirat...

Napisao sam ti, samo zaključaj bootloader i flešaj RUU, root se gubi flešanjem RUU-a. Aj sad pitaj kak se zaključava bootloader! I da želiš staviti neki custom JB rom opet moraš zaključati bootloader jer se drugačije nemože updejtat HBOOT. 

14 godina
bpodnar kaže...
sLim95 kaže...

Napisao sam ti, samo zaključaj bootloader i flešaj RUU, root se gubi flešanjem RUU-a. Aj sad pitaj kak se zaključava bootloader! I da želiš staviti neki custom JB rom opet moraš zaključati bootloader jer se drugačije nemože updejtat HBOOT. 

Ajde to cu se potruditi naci na internetu :) RUU skinem odavde http://htcruu.com/?dir=Endeavor ? I hvala ti puno na odgovorima, i usput sretan Bozic :) 

14 godina
neaktivan

Usput, sretan Božić svima! :)

14 godina
HTC One X

Zakljucao sam bootloader i nakon toga sam isao instalirat ruu pokrenuo ono kao administraor sve lijepo krenula instalacija i onda se prekinulo i kao nesto u stilu da instaliram pravi ruu. Ja sam odabaro ruu s ove stranice http://htcruu.com/?dir=Endeavor i to ovaj predzadnji na preporuku forumasa no ocito da on ne ide na moj mob. Imate dole u slikama informacije o softveru pa jel mi mozete reci koji onda trebam skinuti? Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 19:46 (sLim95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovaj i onda ako želiš imati zadnju verziju JellyBean instaliraj ovaj  

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 21:40 (bpodnar).
14 godina
bpodnar kaže...

Ovaj i onda ako želiš imati zadnju verziju JellyBean instaliraj ovaj  

Hvala, instalirao ovaj prvi mob se restartao sve dobro i nakon toga kad pokusam uci u fastboot mode (power + vol -) mob ne zeli uci u fastboot, jedno tri puta sasvijetle one dole tipke i onda se upali. U cemu je problem?

14 godina
neaktivan
Drži dulje dok ne uđe u fastboot
14 godina
bpodnar kaže...
Drži dulje dok ne uđe u fastboot

Ma drzim al mob se upali, al nema veze instalirao sam jb sinoc i bez toga, tako da hvala ti puno na pomoci.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice