HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 747.006
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
14 godina
HTC One X

Za sve one kojima treba dodatna oprema, neka samo pogledaju i neka odaberu i naruče, živjeli {#} !

LINK; http://www.htcaccessorystore.com/uk/p_htc_phone.aspx?i=229814

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC One X
cod2playahhh kaže...

ima li itko od vas OtterBox za HOX?

BUMP ?

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Za sve one kojima treba dodatna oprema, neka samo pogledaju i neka odaberu i naruče, živjeli {#} !

To su nebulozne cijene. Pa ko još daje 200kn za nekakvu kožnu torbicu ili 100kn za obični microUSB kabal? 

14 godina
bpodnar kaže...
ATJLučko kaže...

To su nebulozne cijene. Pa ko još daje 200kn za nekakvu kožnu torbicu ili 100kn za obični microUSB kabal? 

to ti je original ne neki kineski(nekazem da ima prevelike razlike) ali ima ljudi i ja bi rade dao 200 kn za maskicu koja ce mi uvijek biti udobna nego da si kuit vise onih kineskih po 30 kn

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
bpodnar kaže...
ATJLučko kaže...

to ti je original ne neki kineski(nekazem da ima prevelike razlike) ali ima ljudi i ja bi rade dao 200 kn za maskicu koja ce mi uvijek biti udobna nego da si kuit vise onih kineskih po 30 kn

Ok za nekakvu kvalitetnu masku ili case ali za komad kože na kojem piše HTC mislim da se ne isplati dati 200 kn, a da ne govorim za pišljivi microUSB kabel kojeg imaš ko dreka po našim dućanima, a ebay da ne spominjem gdje kupiš kabal za 1$ sa dostavom (imam ih par komada i svi rade perfektno). Ima i Spigen-ovih caseova koji koštaju oko 120kn i jako su kvalitetni.

14 godina
odjavljen
HTC One X

Pitanjce jedno, koji bi bio najbolji ROM za moj One X, po mogucnosti 4.1?

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chromadef kaže...

Ovisi kakav hoćeš.

S tweakovima, bez njih, što bliže stocku, ili AOSP...?

4.1 nemaš sa Sensom.

hobi:moj-android.net
14 godina
odjavljen
nsoul kaže...
chromadef kaže...

Ovisi kakav hoćeš.

S tweakovima, bez njih, što bliže stocku, ili AOSP...?

4.1 nemaš sa Sensom.

Evo stavio sam si Cyanogenmod 10 alpha i sve radi normalno, odlicno cak. Jako mi se svida 4.1, mislim da cu si ga i ostaviti zasad.

Katawa Shoujo - GOTY 2012
16 godina
Dajte pomoc, neznam vise jesam li to na HOXu moga ili nisam. Naime, gdje mogu vidit slike na mapama gdje je koja slikana?? Zakleo bi se da je na Places bilo, ali sam zaboravio:) A mozda i ne moze ...
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
HTC One X
Jel itko zna jel moguce zamijeniti plasticnu masku mobitela, a da se ne pokidaju nekakve void naljepnice sto mogu vidjeti u servisu?

Nije da mi se ostetio, nego me zanima u slucaju da pozelim imati bijeli model...vidio sam da nije problem zamijeniti..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sardax kaže...
Dajte pomoc, neznam vise jesam li to na HOXu moga ili nisam. Naime, gdje mogu vidit slike na mapama gdje je koja slikana?? Zakleo bi se da je na Places bilo, ali sam zaboravio:) A mozda i ne moze ...

odabereš pojedinu sliku, "more", "show on map".

Za sve slike neznam, to je ajfon imao.

14 godina
HTC One X

Ovako stoje stvari, ako mi se ne bude onako na prvu kada 19 ovog mjeseca kada predstave nove ( Android ) mobove u HTC brendu, dopao izgled HOX+ moba, bez obzira na rezoluciju, koja može biti identična ili nešto veća, imam namjeru iza 19 ovog mjeseca uzeti novi običan, ali isključivo bijeli HOX, ali imam i jedan mali/veliki problem, u T Com ne drže bijeloga, zašto, ne znam, makar sam bio provjerio i u Zagrebu, u trgovini u Savskoj, nisu mi mogli pomoć!

Sada ja dajem ponudu, ja ću u T Com dućanu kupiti na ugovor bilo koj mob, koji se odabere, u zamjenu za isti odnosno bijeli HOX, bilo iz VIP ili TELE2 dućana, pa ako ima dobrovoljaca, molim neka mi se javi u PP!

Ako postoji problem/trošak oko otključavanja moba na oba dva, svatko plaća svoje troškove, a ako postoji samo kod bijelog HOX moba, troškove ja preuzimam na sebe! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

D

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 18:13 (B1tch).
16 godina
HTC One X

zašto se kod slanja mms-a font u porukama promjeni tj bude puno manji i daleko je veći raspon štelanja veličine fonta.nakon što poruke ugasim preko taskmanagera i ponovo ih pokrenem font se vrati u prvobitno normalno stanje i raspon je manji tj normalan kao i prije.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

zašto se kod slanja mms-a font u porukama promjeni tj bude puno manji i daleko je veći raspon štelanja veličine fonta.nakon što poruke ugasim preko taskmanagera i ponovo ih pokrenem font se vrati u prvobitno normalno stanje i raspon je manji tj normalan kao i prije.

Pisalo je već...

koristi pinch zoom tj prstima razvuci na željenu veličinu i takva će ti ostati stalno.

14 godina
HTC One X

Uskoro stiže JB ta s3 valjda ce onda brzo i za hox {#}

ima li netko problema sa ovom aplikacijom?

Meni su sci leveli mracni a auti imaju ostre rubove po cijelim autima pogeldao sam par gameplaya i nije im takvo

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zelenbic kaže...

ima li netko problema sa ovom aplikacijom?

Meni su sci leveli mracni a auti imaju ostre rubove po cijelim autima pogeldao sam par gameplaya i nije im takvo

Ni meni ne radi, očito nije kompatibilna s One X-om..

13 godina
neaktivan
HTC One X - zvučnik

Pozdrav svima! Uzeo sam One x prije tjedan dana i sve je bilo ok dok nisam jučer updatao android na 4.0.4 (software number 2.17.401.2). Od onda mi se za vrijeme puštanja videa (i snimljenom na mobitel i za vrijeme streama) ili audia, čuje nekakvo pucketanje iz zvučnika koje nestane samo ako smanjim glasnoću na 0. Na bilo kojoj drugoj razini glasnoće jednako se čuje. Recimo da se na nekih 20 sek videa čuje u prosjeku 4-5 puta ali to dosta varira. Probao sam resetirat mob i nestalo je na par sati i onda se vratilo.

Mislite da se to slučajno potrefilo sa updatom i stvar je u hardwaru ili je moguće da je svar u androidu 4.0.4 šta bi se znači vjerovatno samo riješilo sa 4.1? Mislio sam pričekat sljedeći update prije nego ga odnesem nazad..

Postoji li možda način kako vratit za sad na 4.0.3? Isprike ako je odgovor negdje na prvih 38 str...

0 0 hvala 0
13 godina
Re: HTC One X - zvučnik
Mannix kaže...

Pozdrav svima! Uzeo sam One x prije tjedan dana i sve je bilo ok dok nisam jučer updatao android na 4.0.4 (software number 2.17.401.2). Od onda mi se za vrijeme puštanja videa (i snimljenom na mobitel i za vrijeme streama) ili audia, čuje nekakvo pucketanje iz zvučnika koje nestane samo ako smanjim glasnoću na 0. Na bilo kojoj drugoj razini glasnoće jednako se čuje. Recimo da se na nekih 20 sek videa čuje u prosjeku 4-5 puta ali to dosta varira. Probao sam resetirat mob i nestalo je na par sati i onda se vratilo.

Mislite da se to slučajno potrefilo sa updatom i stvar je u hardwaru ili je moguće da je svar u androidu 4.0.4 šta bi se znači vjerovatno samo riješilo sa 4.1? Mislio sam pričekat sljedeći update prije nego ga odnesem nazad..

Postoji li možda način kako vratit za sad na 4.0.3? Isprike ako je odgovor negdje na prvih 38 str...

Imam i ja isti, ili barem sličan, problem. Mislim da je postojao i na 4.0.3. verziji, ali nisam siguran, možda i nije. Rekao bih da se nekad zna pojavljivati taj zvuk svakih 10-20 sekundi i tako stalno. Problem rješi resetiranje, ali vrati se nakon nekog vremena.

Očito je da nije problem u hardware-u, jer reboot rješi problem, makar na nekoliko sati. Vjerojatno nekakav program radi probleme.

13 godina
neaktivan

Da imaš pravo, onda nebi trebao u hardware-u bit problem..  Ne znam, probat ću pobrisat neke zadnje aplikacije koje sam stavio ali još uvijek nekako najviše sumnjam na 4.0.4. 

16 godina
Mannix kaže...

Da imaš pravo, onda nebi trebao u hardware-u bit problem..  Ne znam, probat ću pobrisat neke zadnje aplikacije koje sam stavio ali još uvijek nekako najviše sumnjam na 4.0.4. 

Nije stvar u aplikacijama, i meni se to zna dogoditi na 4.0.4

13 godina
neaktivan

Znači nema druge nego čekati Jelly Bean...  ili ići zamijenit hox.. {#}

16 godina
Mannix kaže...

Znači nema druge nego čekati Jelly Bean...  ili ići zamijenit hox.. {#}

Ne znam, možda je u sensu problem

17 godina
HTC One X

Jeste li probali koristiti drugu aplikaciju za gledanje videa? Čuje li se pucketanje i prilikom gledanja videa sa youtube-a? Da li je pucketanje prisutno kada su slušalice uključene?

Ako je mob kupljen u Vipu i bio je zaključan na Vip mrežu, ali sam ja kupio kod za otključavanje, spada li moj mob još uvijek u onu grupu koja mora čekati da ima operater odobri slijedeći update?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 8:26 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

Meni to zvuči na jedan poznati problem koji je i S III imao (javljao se samo prilikom zaključanog uređaja i sa prvim updateovima je riješen). Procesor bi spustio takt dok je uređaj zaključan i eto problema, sa ranijim firmwareom je bilo dovoljno u SetCPU ili nekom drugom programu dignit minimalni takt za 50-100MHz i to je to. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One X

Čudno.. šta se tiče youtuba, pucketanje se čuje samo kada koristim youtube aplikaciju (koja je došla s mobom i koju ne mogu ili ne znam maknut). Kada baš odem pretraživačem na njihove stranice, sve je u redu. Također se čuje kada idem gledat video koji sam snimio mobitelom, skoro jednako često kao i na youtube aplikaciji. Kod slušanja mp3a, recimo muzike koja je original u njemu, isto se čuje ali puno puno rijeđe. Ali opet se čuje pa mi nije jasno.. Sve jednako vrijedi i za slušanje sa slušalicama, kada se čuje bez njih, čuje se i sa njima. 

Da i kada koristim recimo neki drugi video player kao MX Player, taj isti video snimljen mobitelom na kojem se čulo pucketanje, sada je u redu i ne čuje se ništa..    Mobitel je kupljen u t-mobileu i na njihovoj mreži je.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Pozdrav!

Kupio sam HOX-a zaključanog od strane VIP-a. E sad, pregledao sam cijeli forum i velik broj stranica na na netu ali nisam imao sreću naletjeti na 

način kako da otključam mrežu i koristim T-mobile.

Čak sam i na e-bayu kupio network unlock code ali kažu da za HR nemaju trenutno kodove (novac su vratili u roku 10 min)

Molio bih bilo kakvu pomoć jer imam mob nekoliko dana a ne mogu ga koristiti - poludjet ću (vjerujem da me razumijete) :)

Hvala unaprijed!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sunblock2000 kaže...

Čak sam i na e-bayu kupio network unlock code ali kažu da za HR nemaju trenutno kodove (novac su vratili u roku 10 min)

Ako ne ide drugim načinom možešovdje za 120 kn. :)

De gustibus non est disputandum.
14 godina
neaktivan
Postoji li nekakav drugi nacin a da ne izgubim jamstvo?!
17 godina
sunblock2000 kaže...
Postoji li nekakav drugi nacin a da ne izgubim jamstvo?!

Ja sam kupio unlock code u Gzoni u Osijeku (kada sam ja kupovao bio je 200 kn) u 6om mjesecu. Nakon toga sam slao mob na servis i priznata mi je garancija, tako da mislim ako ide otključavanje putem koda ne gubiš jamstvo. I sve to bude brzo gotovo, recimo danas uplatiš im novce (ja nisam htio ostavljat njima mob pa sam morao odmah dati puni iznos) i sutradan ti pošalju kod, ti ga uneseš i to je to.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice