Web Dizajn

poruka: 6
|
čitano: 1.831
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Web Dizajn

Pozdrav svima!

-Želim da vam predstavim neke neke od svojih radova iz oblasti Web dizajna.

1. Steam.rs (Dizajn Sajta & Logo-a)

Dakle radi se o dizajnu gamerskog sajta/portala i logoa. Potrudio sam se da što više bude u tom gamerskom fazonu, pa me interesuje kako vam se svidja? 

Rad možete videti na ovom linku http://fav.me/d538kca (link vodi na deviantART)

2.Game Hosting Design

Ovaj rad je radjen za jednu domaću hosting soluciju.Dakle oni se bave hostovanjem servera za razne igre, i zbog toga je template uradnjen na ovaj način.Takodje ovaj rad je i iskodiran (Nisam zadovoljan kako je to učinjeno) i sve informacije možete pronaći ispod rada.

http://fav.me/d4zzi02 (deviantART)

3.)Portfolio Design

Dizaj sopstvenog portfolia.Radio sam ga po svojim ukusima i željama.Na žalost taj rad još uvek nije iskodiran iz dosta razloga, bio sam prevaren no dobro to nije tema za ovde. Rad možete videti na http://fav.me/d4y1v7z ovom linku

Pomoc, Photoshop Tutoriali GFX/VFX zona Forum podrske samo za vas www.photoshop-channel.info
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 16:50 (PhotoShopChannel).

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Web Dizajn

Dobro je to Wick samo naprijed{#}

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Web Dizajn

Jako mi se sviđaju prva dva dizajna koja djeluju vrlo maštovito i čvrsto, ali ne lajkam dizajn za osobni portfolio. Sada je trendu jednostavnost i preglednost dizajna bez uporabe "teških" boja, posebice osobnih stranica i portfolia pa mislim da bi ti bilo bolje kad bi napravio neki jednostavniji ali catchy dizajn. Baci pogled na ove stranice ako već nisi i shvati me što ti želim reći. Uživaj! ;)

Follow me @k1c0
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Web Dizajn
k1c0 kaže...

Jako mi se sviđaju prva dva dizajna koja djeluju vrlo maštovito i čvrsto, ali ne lajkam dizajn za osobni portfolio. Sada je trendu jednostavnost i preglednost dizajna bez uporabe "teških" boja, posebice osobnih stranica i portfolia pa mislim da bi ti bilo bolje kad bi napravio neki jednostavniji ali catchy dizajn. Baci pogled na ove stranice ako već nisi i shvati me što ti želim reći. Uživaj! ;)

Hvala, razumem te u potpunosti.Ali ti trendovi se menjaju radovno, tako da nikad ne bih bio u toku sa novostima xD
@Ivan, hvala ! :) 

Pomoc, Photoshop Tutoriali GFX/VFX zona Forum podrske samo za vas www.photoshop-channel.info
16 godina
neaktivan
Web Dizajn

Hmmma... Jednostavnost baš i nije trend to je smjernica. Pogledaj malo oko sebe, svaki novi proizvod, stranica i gotovo sve vezano za dizajn teži savršenoj jednostavnosti. Npr. sam dizajn računala je sve jednostavniji još od prve generacije, isto tako i dizajn drugih stvari kao što je i sam web (sajt). Naravno da se trendovi mijenjaju, kad je Google objavio dm Circles gl. trend većine dizajna bio je krug, a sad nam dolazi Windows 8 (već objavljena preview verzija) i sigurno će novi trend postati pravokutnik.  Btw, opet kažem da mi se jako sviđa tvoj futuristički stil! :D

Follow me @k1c0
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Web Dizajn

Ma naravno slažem se sa tobom u potpunosti,  još jednom hvala na komentaru. :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice