Tražu se ponude

poruka: 43
|
čitano: 7.574
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Tražu se ponude

Za sljedeće upite:

molim vas okvirnu cijenu za izradu stranice za pretraE>ivanje plaE>a u Hrvatskoj. Na poD etnoj strani bih stavio flash animaciju top rated plaE>a. PretraE>ivanje po nekoliko polja (varijabli) mora biti brzo (filteri kao na www.crobeaches.com samo D e biti druga polja za filter), zatim treba napraviti blog gdje turisti razmjenjuju informacije o plaE>ama s moguD noE!D u rangiranja plaE>a od strane gostiju po definiranim kriterijima. Sve podatke od turista bih volio koristiti putem nekakvih izvjeE!D a, kao neku statistiku u vidu tablica i grafova. Volio bih CSM sustav da mogu sam aE>urirati stranicu. Kod rezultata, tj. kad se prikaE>e plaE>a mora se moD i pozvati lokacija plaE>e na google karti klikom na link. Ispisuju se one karakteristike o plaE>i za koje imam informaciju, tj. nema praznih polja. Stranica je predviD ena da se na njoj oglaE!avaju hoteli, restorani, marine, turistiD ke agencije... pa bi se oni, tj. njihovi linkovi postavljali na stranicu. E=elio bih omoguD iti da neki vanjske osobe kojima osiguram pristup mogu aE>urirati podatke na stranici. I standardna statistika o posjeD enosti stranice (uz ostalo i po zemljama).

Zanima me izrada stranica za grupnu kupnju,tj.groupn clone.
Budući da na internetu ima veliki izbor groupon clone tema za razne opensource platforme,
interesira me koja bi cijena bila za kreiranje takvih stranica na osnovi joomla,wordpress ili nekih drugih,već navedenih opensource cms rješenja?

na mail: kiki3000@rocketmail.com

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=TEDkZ02pmWo

0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Tražu se ponude
20.000 Kn
15 godina
Tražu se ponude

Ponuda za sustav za nekretnine u php-u?

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=TEDkZ02pmWo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tražu se ponude

ja bi rekao 30k preko firme, 20k privatno (citaj: eskiviranje poreza i ostalih gluposti)

www.prijevodi-online.org
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tražu se ponude

100 000K KN

DUMP Udruga mladih programera
Moj PC  
3 5 hvala 2
15 godina
Tražu se ponude

Evo novi upit. Komunikacija na PM. Cheers

Poštovani g. ...,
Komunicirali smo početkom 7.mjeseca vezano za stranice za grupnu kupovinu. Bilo je vrijeme godišnjih odmora i rekao sam da ću Vam se javiti.Međutim, u međuvremenu ponudio mi je poznanik svoju uslugu,da će mi izraditi stranice i ja sam pristao u tom pogledu na najpovoljniju opciju.
Stranice su: www.smijesna-cijena.com.
 Aktivne su na internetu,no nisu dovršene kao što uostalom možete i vidjeti na navedenoj adresi,iz različitih razloga.
Mislim da je veći dio posla odrađen,no fali još ajmo reći završna dorada da bi bile u potpunosti funkcionalne.
U kratkim crtama, potrebne su još stanovite dorade u dizajnerskom smislu, tekstualnom, funkcionalnom od registracije,prijave,newslettera i sl. također i integracija sustava payway ili nekog drugog.
Pa me zanima g.... jel bi mi Vi to htjeli riješiti i naravno koja bi bila naknada za taj posao?

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=gmyq9tIiu8g

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
KIKI3ooo kaže...

Ne razumijem koja je svrha otvaranje ovakvih tema, ti si developer ili posrednik? Nemožeš si odrediti cijenu ili tražiš nekoga tko će ti to izraditi ispod cijene?

Fearless, THUMB UP.Zašto? Zato jer cijena razvoja takve web aplikacije sa navedenim servisima i opcijama i vrhunskim dizajnom u na .NET platformi ili nekoj drugoj može debelo premašiti čak i cijenu od 100k, newsletter, payway, sustav prijave...cijena može u nebo {#}

17 godina
alankish kaže...
KIKI3ooo kaže...

Ne razumijem koja je svrha otvaranje ovakvih tema, ti si developer ili posrednik? Nemožeš si odrediti cijenu ili tražiš nekoga tko će ti to izraditi ispod cijene?

Fearless, THUMB UP.Zašto? Zato jer cijena razvoja takve web aplikacije sa navedenim servisima i opcijama i vrhunskim dizajnom u na .NET platformi ili nekoj drugoj može debelo premašiti čak i cijenu od 100k, newsletter, payway, sustav prijave...cijena može u nebo {#}

Daj nebudi smijesan, to se da napravit u 10 dana. Nes ti velikog posla napraviti modul za newsletter, payway ili prijavu. To odradis u sat dva. Pogotovo u .Netu.

Fearless je sklon pretjerivanju. 100 000 kn za tako banalan site je samo to - pretjerivanje.

I am creationist. I believe man created god.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 9:18 (tnakir).
15 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Daj nebudi smijesan, to se da napravit u 10 dana. Nes ti velikog posla napraviti modul za newsletter, payway ili prijavu. To odradis u sat dva. Pogotovo u .Netu.

Fearless je sklon pretjerivanju. 100 000 kn za tako banalan site je samo to - pretjerivanje.

Može.I onda ćeš sljdećih 6 mjeseci unaprijeđivati i nadati se da imaš redovan backup baze.Ispravak, moliti se da imaš backup baze.Pa ne ekriptiraš passworde u bazi, da ne nabrajam dalje.Naravno ako si prije razvijao takav sustav, sklopiš ka za klijenta za deset dana, možda i dva.Trgovačko društvo, firma, PDV, eventualno zaposleni i eto ti ga hop, na 100k smo.

17 godina
alankish kaže...
tnakir kaže...

Može.I onda ćeš sljdećih 6 mjeseci unaprijeđivati i nadati se da imaš redovan backup baze.Ispravak, moliti se da imaš backup baze.Pa ne ekriptiraš passworde u bazi, da ne nabrajam dalje.Naravno ako si prije razvijao takav sustav, sklopiš ka za klijenta za deset dana, možda i dva.Trgovačko društvo, firma, PDV, eventualno zaposleni i eto ti ga hop, na 100k smo.

Kakvih 6 mjeseci unapredjenja? Ako imas nekakvu praksu u programiranju onda tocno znas kako ces posloziti model. Kad poslozis model sve je dalje lako. Kakve veze ima backup baze sa icim? Enkripcija passworda se rijesi sa jednom linjom koda.

Ovakav jedan sustav je nista drugo nego citanje/pisanje u bazu. To se jako brzo da odradit.

15 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Uvjeto rečeno si u pravu,sad znam zašto je .NET = RAD.Dobro projetkiran RDBMS i vozi.Za prjekt u razvoju ili beti itekako je backup bitan.Barem meni.Takava sustav se jako da zakomplicirati sa željama klijenata.A sam sebi smanjivati deadline je smrt.

17 godina
alankish kaže...
tnakir kaže...

Takava sustav se jako da zakomplicirati sa željama klijenata.

Da ali sve dodatne zelje se dodatno i naplacuju i automatski produljuju deadline. Ono sto je on gore nabrojao je smijurija. Btw .NET = RAD? Po cemu? Ako ces bit seljo i vuc kontrole po formi onda da. Ali ASP.Net MVC nije nista jednostavniji od sirovog kucanja u PHP-u.

Da se obratim ovom gore sto je objavio temu: Dao si podatke o kojoj se firmi radi, dao si kontakt podatke, mislis da se netko nece ubaciti i dati svoju ponudu koja moze biti bolja od tvoje ili slicno? Vi ljudi zbilja nemate mozga. A jos, kad uzmem u obzir koliko si pismen, sumnjam da ces proci i da ponudis taj posao odraditi za kunu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 10:32 (tnakir).
15 godina
odjavljen
tnakir kaže...
alankish kaže...

Da ne citiram cijeli post, i otišli smo malo u offtopic. Poanta mojeg posta je bila, da za isti posao možeš dobiti  ponude od 17k do 100k kuna, i još uvijek ne shvaćam svrhu ove teme, procjena ponude, da ti netko sastavi ponudu, da ti netko doradi isti posao za manju cijenu a ti uzmeš vrhnje? Što se tiće tvojeg navoda, da smijurija je. Podrazumijeva se da si nešto tako već radio, da imaš svoje gotovo riješenje i da za implementaciju trebaš par minuta, u suprotnom odbijaš ponudu. Stoji i točka. Nisam pobornik drag'n'dropa i proučio sam si malo MS-ov MVC.

14 godina
odjavljen
Tražu se ponude

Tražu, jel? TražE! Nauči jezik...

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Tražu se ponude

Kakav .Net. To se lijepo skuca za par dana u RoR-u i mirna bosna.

( ˘͡ -˘͡)

0 0 hvala 0
15 godina
Tražu se ponude

Zdravo.

Imam web development studio :) Mislim obrt je zatvoren, radi se na crnjaka.

Traže se ponude za sljedeće web sustave po principu "ključ u ruke" (turnkey):

- agencije za nekretnine

- agencije za turizam

- web oglasnik

- prodaja auto/moto

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 8:29 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
17 godina
Bypass kaže...

Kakav .Net. To se lijepo skuca za par dana u RoR-u i mirna bosna.

Sta fali .netu?

16 godina

Ovo je u stilu - Imam auto koji ima žmigavce ko Škoda i štop svijetla ko Golf. Kolko ga mogu cijeniti?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
protjeran
tnakir kaže...

Sta fali .netu?

Ništa, linux serveri su jeftiniji i više dostupni, pa se ne treba tražiti windows hosting {#}

( ˘͡ -˘͡)
13 godina
neaktivan

dobar cms ja vec imam za nekretninei to vise tipova

cijena je oko 1000 eura

bugojnoportal@yahoo.com

webmaster i mogu ti dati savjet ako vec nesto imas slobodno me kontaktiraj

15 godina
Tražu se ponude

Ovo nebi trebalo biti komplicirano za napravit i samim time nebi trebalo biti skupo (Joomla đir)

U attachu Vam šaljem preview od stranice kako bi okvirno to trebalo izgledati. Nebi trebalo biti ništa komplicirano ...
bilo bi dosta članaka, nekretnina za iznajmljivanje, slike (da se mogu komentirat), oglasnik, možda forum,....te bi to sve išlo na 5 jezika.

ponude na mail
kiki3000@rocketmail.com

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 14:13 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
17 godina
KIKI3ooo kaže...

Ovo nebi trebalo biti komplicirano za napravit i samim time nebi trebalo biti skupo (Joomla đir)

U attachu Vam šaljem preview od stranice kako bi okvirno to trebalo izgledati. Nebi trebalo biti ništa komplicirano ...
bilo bi dosta članaka, nekretnina za iznajmljivanje, slike (da se mogu komentirat), oglasnik, možda forum,....te bi to sve išlo na 5 jezika.

ponude na mail
kiki3000@rocketmail.com

je li ovo radio dizajner?

15 godina
sasa kaže...
KIKI3ooo kaže...

Znači neznam tko je to radio. Dobio sam ovaj upit (podcrtani tekst) sa ovom slikom.

17 godina
Tražu se ponude

Reci tom tko ti je radio da mi se javi na PP. Ceka ga posao kreativnog direktora u mojoj firmi.

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
KIKI3ooo kaže...
sasa kaže...
KIKI3ooo kaže...

Znači neznam tko je to radio. Dobio sam ovaj upit (podcrtani tekst) sa ovom slikom.

Znači nisi ti, ne radiš kodiranje, tražiš ovdje ponude, što si ti neki posrednik,  ne razumijem tvoju ulogu ovdje.

tnakir kaže...

Reci tom tko ti je radio da mi se javi na PP. Ceka ga posao kreativnog direktora u mojoj firmi.

Kod mene može dobiti posao rekreativnog direktora, a može obnašati funkciju predstavnika za javnost.

15 godina
odjavljen
KIKI3ooo kaže...

Što onda ne napraviš?

15 godina
Tražu se ponude

Tnakir i Alankish na ignore

4 5 hvala 0
17 godina
KIKI3ooo kaže...

a što su ti krivo rekli?!

gle, ako si jako dobro umrežen i imaš posla za pop**** onda se okruži sa dvije, tri opake IT firme i neka one sve odrađuju, a ti im daj poslove uz proviziju...

tako to ide svugdje! mi recimo ne radimo Facebook aplikacije ili mobilne aplikacije ali imamo dvije opake firme koje to odrađuju za nas i mi svojim klijentima (uz ostale usluge koje radimo) nudimo i to, ali ništa ne obečajemo dok nam te 2 firme ne potvrde što, kako, koliko može biti napravljeno. niti po forumu tražim ljude koji će to odrađivati niti tražim ponude, jednostavno imam po jednu firmu za svako područje (vjerojatno najbolju što se može uzeti). firme su malene, kvalitetne, proaktivne i nema problema baš nikakvog (cijena uopće ne igra ulogu).

ti, koliko vidim, želiš neki jakuševac ovdje napraviti... skupljaš ponude i tražiš najjeftinije, ali niti sam ne znaš što treba, pa ne znam po čemu određuješ koja je ponuda OK, a koja nije OK. uz to, tražiš da se radi i dizajn i razvoj i sve ti je nekako jednostavno... ne znam, ne djeluje mi to nimalo ozbiljno.

15 godina
sasa kaže...
KIKI3ooo kaže...

a što su ti krivo rekli?!

gle, ako si jako dobro umrežen i imaš posla za pop**** onda se okruži sa dvije, tri opake IT firme i neka one sve odrađuju, a ti im daj poslove uz proviziju...

tako to ide svugdje! mi recimo ne radimo Facebook aplikacije ili mobilne aplikacije ali imamo dvije opake firme koje to odrađuju za nas i mi svojim klijentima (uz ostale usluge koje radimo) nudimo i to, ali ništa ne obečajemo dok nam te 2 firme ne potvrde što, kako, koliko može biti napravljeno. niti po forumu tražim ljude koji će to odrađivati niti tražim ponude, jednostavno imam po jednu firmu za svako područje (vjerojatno najbolju što se može uzeti). firme su malene, kvalitetne, proaktivne i nema problema baš nikakvog (cijena uopće ne igra ulogu).

ti, koliko vidim, želiš neki jakuševac ovdje napraviti... skupljaš ponude i tražiš najjeftinije, ali niti sam ne znaš što treba, pa ne znam po čemu određuješ koja je ponuda OK, a koja nije OK. uz to, tražiš da se radi i dizajn i razvoj i sve ti je nekako jednostavno... ne znam, ne djeluje mi to nimalo ozbiljno.

Hvala na savjetima (koje sam tražia) tipa: "Zašto kupit hyundai i20 - zašto ne lijepo kupit BMW. Pa svak zna da je to najbolje auto" i hvala na pod poruci tvog posta: "Ja sam veliki biznismen, puno veći nego što ćeš ti to sinko bt. I možda sam čak i najveća faca na forumu"

Saša na ignore.

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=v-nNksBWxNI
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 15:45 (KIKI3ooo).
17 godina
Tražu se ponude

Koje djete. Sa ovakvim nastupom nebih ti dao da mi odes smece bacit, a kamoli da mi ides raditi web.

4 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice