Za sljedeće upite:
molim vas okvirnu cijenu za izradu stranice za pretraE>ivanje plaE>a u Hrvatskoj. Na poD etnoj strani bih stavio flash animaciju top rated plaE>a. PretraE>ivanje po nekoliko polja (varijabli) mora biti brzo (filteri kao na www.crobeaches.com samo D e biti druga polja za filter), zatim treba napraviti blog gdje turisti razmjenjuju informacije o plaE>ama s moguD noE!D u rangiranja plaE>a od strane gostiju po definiranim kriterijima. Sve podatke od turista bih volio koristiti putem nekakvih izvjeE!D a, kao neku statistiku u vidu tablica i grafova. Volio bih CSM sustav da mogu sam aE>urirati stranicu. Kod rezultata, tj. kad se prikaE>e plaE>a mora se moD i pozvati lokacija plaE>e na google karti klikom na link. Ispisuju se one karakteristike o plaE>i za koje imam informaciju, tj. nema praznih polja. Stranica je predviD ena da se na njoj oglaE!avaju hoteli, restorani, marine, turistiD ke agencije... pa bi se oni, tj. njihovi linkovi postavljali na stranicu. E=elio bih omoguD iti da neki vanjske osobe kojima osiguram pristup mogu aE>urirati podatke na stranici. I standardna statistika o posjeD enosti stranice (uz ostalo i po zemljama).
Zanima me izrada stranica za grupnu kupnju,tj.groupn clone.
Budući da na internetu ima veliki izbor groupon clone tema za razne opensource platforme,
interesira me koja bi cijena bila za kreiranje takvih stranica na osnovi joomla,wordpress ili nekih drugih,već navedenih opensource cms rješenja?
na mail: kiki3000@rocketmail.com