Koristiti Twitter Bootstrap da ili ne?

poruka: 2
|
čitano: 2.822
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Koristiti Twitter Bootstrap, da ili ne?

Poštovani,

Zanima me vaše mišljenje ili još bolje iskustvo sa korištenjem twitter bootstrap-a u izradi web stranica, što su po vama prednosti, a što mane.

Trenutno isti koristim za izradu admin predloška, taj dio posla ja znatno ubrzan jer imate na raspolaganju preko 6000 linija css koda, ali i 166KB tešku i sažetu css datoteku. Doduše može se iz tog css-a  izbaciti nepotreban kod, što opet oduzima vrijeme i vraćamo se na isto???.

Da li je po vama puno tih 166KB css-a za koristiti na javnom dijelu web stranice, s obzirom da sam ranije koristeći 960.gs i moje css datoteke za kompletne stranice imao upola manje KB? 

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koristiti Twitter Bootstrap da ili ne?

Ja imam iskustva sa Foundationom od Zurb-a, mislim da nudi više manje sve isto kao i Bootstrap, ali je definitivno manji od 160kb.

Iskreno ti frameworksi su odlična stvar, stvarno ubrzaju proces i ne trebaš se brinuti za puno stvari. Ali isto tako, ima tu svega, na kraju puno CSS-a koji su napisali ostane neiskorišteno.

Iz tog razloga sam ja sebi složio svoju kombinaciju, to je Normalize.css za reset, stilovi za tipografiju(jako bitno),linkove,forme, tablice i osnovne stvari preuzeti od Foundationa, a za grid koristim Responsive Grid System.

2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice