Imam pitanje za sve koji imaju nešto više iskustva u joomli. Ovako, sam sam napravio svoj template u Artisteeru i stavio svoj content u njega, morao sam ga nešto prilagođavat,al o tom poslije. Kad sam uspio smanjit template dovoljno da ga učita i uveze sav sadržaj sa njega, samo mi naslovna stranica radi, sve druge stranice zahtjevaju index.php prije sadržaja, dakle npr: mojastranica.org/sadrzaj1 ne radi(izbaci error 404), ali ukoliko sam nadopišem index.php:mojastranica.org/index.php/sadrzaj1 onda sve radi u redu, dakle nije mi jasno gdje veza puca. Vidio sam da safe url mora bit uključen da bi radilo pa je uključen, pa da mora bit isključen pa sam i to probao, al ništa što u joomla control panelu napravim ne djeluje. Onda su neki negdje mjenjali htaccess file, al svako je drugi kod ubacivao da bi mu proradilo, je li netko imao sličnih problema i zna kako ovo rješiti?
A moje drugo pitanje je, zašto na joomli 2.5 ne mogu uploadat veći template, dakle da ima čitav svoj sadržaj, sve slike i sve tekstove, onda nosi nekih 60-ak MB. Kad pokušam upload, on završi upload, al me baci natrag na prijavu administratora i kad se prijavim opet template nema nigdje. Stvarno bi mi trebala pomoć, moram predstavit stranicu jako brzo, zasad koristim demo server na cloudacces.net koji joomla daje kad se ide radit demo. Ima li netko ikakvu ideju ili nešto slično?