Interaktivna stranica za zadatke izrade HTML str.?

poruka: 4
|
čitano: 1.313
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Interaktivna stranica za zadatke izrade HTML str.?

Nisam siguran jesam li dao do znanja što želim,no zanima me postoji li neka stranica koja ti recimo zada izgled stranice,a ti je moraš izraditi po slici.Naravno može uključivati HTML i CSS,a možda i nekakav PHP :)

Na Codecademy sam naučio php,pa malo to sve mislim uvježbat,ako imate nekakvu preporuku? :) Inače imam iskustva dosta s html-om,ali nikad nisam radio "od ničega"

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Interaktivna stranica za zadatke izrade HTML s

Zasto bi ti netko trebao zadati nesto da radis?

Zadaj sam sebi neki zadatak, tako ces skupit vise iskustva (po mom misljenju) nego pratit neke template zadatke.

Covjek na http://www.developphp.com/ ima dobre pocetnicke tutorijale nekih vecih aplikacija (tipa Online Shopping, Social Community i slicno)

Zadaj si zadatak da napravis svoj Facebook, nemora izgledat necemu no neka ima dosta funkcionalnosti istog (vise profila, postanje na zid, chat i sl.)

14 godina
neaktivan

Uh,to je već malo komplicirano {#}

Ono ako bi htio malo pomoći? {#}

11 godina
neaktivan

A zasto mislis da je komplicirano?

Ok, je kompliciranije od jednostavnih get/post formi al ces tu pokriti vecinu sto ti treba da actually mozes napravit neku web aplikaciju.

Probaj, neces nista izgubit, samo mozes naucit nesto, a ako uspijes napravit sve (sto realno i mozes kroz odredeno vrijeme naravno) imat ces znanje pa reklo bi se u zivotopisima solidno poznavanje PHPa, naravno ima tu dosta finesa i stvari koje s vremenom dodu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice