Instalacija Webspell Template-a

poruka: 9
|
čitano: 1.972
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Help :)

Bok! Danas sam instalirao webspell,međutim imam jedan problem,skinuo sam temu,editao header preko photoshopa,ali neznam kako da je uploadam na website..

Trazim pola sata na webu vec ali nista..

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Help :)
Itko? nekakav link ili nesto? Jer dosad sam skidao par njemačkih template-a,a tut je na njemačkom i nije mi bas jasan..
16 godina
spremis kao jpeg nadjes gdje je slika headera na webu, isto je nazoves i zamijenis.
Neaktivan.
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
spremis kao jpeg nadjes gdje je slika headera na webu, isto je nazoves i zamijenis.

Sve sam skuzio sad ... lol  :S

16 godina
neaktivan
SokRe345 kaže...

Bok! Danas sam instalirao webspell,međutim imam jedan problem,skinuo sam temu,editao header preko photoshopa,ali neznam kako da je uploadam na website..

Trazim pola sata na webu vec ali nista..

Unaprijed hvala!

Stavi link da vidimo o cemu se radi... Da se malo podsjetim :)

Kolega ti je dobro rekao ovo vezano za sliku.... A inace koliko se sjecam sve izmjene vezane za template i tako to.. idu u design folder, barem je tako bilo kod nas. E sad ovisi kako ti je template napravljen, jer mi smo recimo imali taj header razdvojen u nekoliko slika tj. izrezan je bio u 5-6 slika(primjer) koje bi onda na kraju dale jednu cjelinu. Neznam dali si shvatio? :D 

Al kazem daj link da vidimo o cemu se radi, pa ce biti i nekih konkretnijih odgovora... 

15 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

To je template koji bi koristili ? Ako je to taj onda znaci moras dva fajla modificirat. Znaci napravi header kakav zelis tj. header.jpg i header-right.jpg izrezi ih tocno na tu velicinu koju imaju trenutno i uploadiraj ih u style folder, naravno zamjeni postojece koje imas ili stare fajlove preimenuj u nesto tipa header.jpg_BAK i to je to.

15 godina
neaktivan

Znaci editam header-psd file,save-am (sprema se samo u style kad se edita ja mislim..) i uploadam u public? to sam probao,treba mi 'nacrtat' posto sam low u ovakvim stvarima..

16 godina
neaktivan

Nemoras uopce editirati psd file ako ne zelis.. mozes uzeti recimo bilo koje druge slike da su tih dimenzija i zamjenis ih sa ovima koje imas trenutno. Naravno uz uvjet da se isto zovu i imaju extenziju .jpg, jer u protivnom nece se dogoditi nista ukoliko ne mjenjas php kod i kazes da zelis da recimo bude .png :D

p.s polsao sam ti xf na pp

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice