Evo ovako, zanima me kako mogu stavit na određenom dijelu google maps točke koje želim da kad korisnik klikne na njih otvori se mali prozorčić, kratko prikaže sliku prostora, npr. restorana na koji je kliknuo te mu ponudi mogućnost opširnije koja ga šalje na taj članak na mojoj stranici. Al da napomenem google maps embediram u svoj sajt. Točno ovako kako su ovdje na ovoj stranici napravili. Na desnoj strani se nalazi lokacija na karti.
Google maps pitanje
- poruka: 4
- |
- čitano: 854
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na toj stranici se ne koristi Google Maps nego Flash mapa koju su vrjeovatno sami razvili u pomenutoj tehnologiji. Kada klikne na određenu lokaciju, izvrši se redirect na aspx stranicu sa query string-om koji sadrži id te lokacije.
U API-u V3 od Google Maps imaš click event, evo primjera na Googleovoj stranici. Tu iz JavaScript-a izvrši redirect na tvoju stranicu.
Na toj stranici se ne koristi Google Maps nego Flash mapa koju su vrjeovatno sami razvili u pomenutoj tehnologiji. Kada klikne na određenu lokaciju, izvrši se redirect na aspx stranicu sa query string-om koji sadrži id te lokacije.
U API-u V3 od Google Maps imaš click event, evo primjera na Googleovoj stranici. Tu iz JavaScript-a izvrši redirect na tvoju stranicu.
Kako flash mapa kad je čitava google mapa i satelit i može se pregledavat s one mape bilo koja pozicija na svijetu. A hvala na link, čak sam naletio na to nedavno, al nisam bio siguran jel to to.