Google blokira mail

poruka: 8
|
čitano: 2.287
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Google blokira mail

Pozdrav, pravim gaming community stranicu, koristeći web spell. Glavni mail je kod gmaila, kad se netko registrira dobiva aktivacijski mail sa tog gmaila, međutim google ga označava kao spam.

Zanima me kako to riješiti, tj. doći na whitelistu? Google mi nije pomogao sa odgovorima.

Ne mogu krenuti sa reklamiranjem comm a aktivacijski mailovi idu u smeće {#} bdw. radi se o ovoj stranici.

Hvala unaprijed.

[shplj]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Google blokira mail

Nitko se nije susreo sa sličnim problemom?

CroHQ.org - mutligaming community
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Google blokira mail

To je zato što si stavio da ti je glavni mail od gmaila ako staviš recimo info@crohq.org ne će biti problema

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 12:04 (Gajotres).

0 0 hvala 1
14 godina
Re: Google blokira mail
Gajotres kaže...

To je zato što si stavio da ti je glavni mail od gmaila ako staviš recimo info@crohq.org ne će biti problema

A znam ali sad ne mogu promijenit jer će se sve pohebat, jer sam već išao jednom mijenjat dok sam već instalirao pa se mailovi uopće ne dobivaju..

16 godina
vrba5 kaže...
Gajotres kaže...

A znam ali sad ne mogu promijenit jer će se sve pohebat, jer sam već išao jednom mijenjat dok sam već instalirao pa se mailovi uopće ne dobivaju..

Jel imaš aktivn taj mail na domeni. Vidim da je to u php a ja sam .net a tamo ima ako se ne varam kada se koristi stariji System.Web.Mail a ne System.Net.Mail dogodi se error ako ne postoji email adresa. 

Mislim meni se ista stvar dogodila prije mjesec dana kada sam neke nove stvari dodavao na newsletter. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 14:56 (Gajotres).
14 godina
neaktivan
Pa i sad je je pohebano, odnosno ne radi. Neće svijet propasti ako mail nije u funkciji dok to ne narihtaš.
Kao što kolega gore reče:

1. Kreiraj novu mail adresu na serveru
2. Provjeri PHP skriptu koja šalje mailove. Najbolje da PHP mailove procesuira preko mail servera (info@nešto.com)
3. Sinkroniziraj Thunderbird, Outlook, Gmail itd. sa mail serverom
http://www.33dizajn.com
14 godina
protjeran
Google blokira mail

U spam obično idu mailovi:

• Nekog spamerskog naslova
  • Koji sadrže html
  • Koji sadrže attachmente tipa pdf, doc i slično

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';fu

2 0 hvala 0
14 godina
Bypass kaže...

U spam obično idu mailovi:

Ovo je aktivacijski mail nakon registracije sa linkom za potvrdu. E sad, taj mail@gmail.com putem domene *******.server4you.net. Kako da bude ta domena na whitelisti? Mislim da bi to bilo rješenje problema, ili?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice