Drupal web shop

poruka: 7
|
čitano: 2.482
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Drupal web shop

Pozz!

Imam zadatak napraviti web shop u Drupalu. Imate li kakvih tutoriala za ponuditi kako započeti i kako razraditi taj problem? Ili imate li vi kakvih ideja i savjeta? Hvala! :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Drupal web shop
Lavy kaže...

Pozz!

Imam zadatak napraviti web shop u Drupalu. Imate li kakvih tutoriala za ponuditi kako započeti i kako razraditi taj problem? Ili imate li vi kakvih ideja i savjeta? Hvala! :)

Drupal je OK kao CMS, ali za web shop je punobolje integrirati shop koji složiš u Magento-u.

znači instalacija i Drupal-a i Magento-a. U Drupalu se složi web, a u Magentu web shop koji se poveže sa Drupalom.

13 godina
neaktivan
Drupal web shop

Zvuči zanimljivo, ali ovo mi je za diplomski i rečeno mi je Drupal. Svejedno ću bacit pogled i na tu opciju, ali nisam sigurna koliko je smijem iskoristit. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Lavy kaže...

Zvuči zanimljivo, ali ovo mi je za diplomski i rečeno mi je Drupal. Svejedno ću bacit pogled i na tu opciju, ali nisam sigurna koliko je smijem iskoristit. {#}

ok, ako je za faks onda oni vjerojatno očekuju da sam isprogramiraš modul/plugin za web shop.

znači, košarica, pregled proizvoda, odabir količine, izbacivanje proizvoda, odabir načina plaćanaj i sl.

vjerojatno žele da malo vide koliko si dobar u slaganju arhitekture neke aplikacije, korištenje UML-a, nešto OO progrmairanja, korištenje baza (uz objašnjenje zašto baš te baze: mysql, postgresql, oracle, ms sql,...).

13 godina
neaktivan

Zapravo, meni su jedine upute bile da uzmem Drupal, preko njega stvorim artikle (bez da diram module) i to posložim da izgleda kao neki e-commerce. Drugi dio posla je napraviti theme za to. Problem je što dosad uopće nisam radila u Drupalu ili bilo kojem drugom CMS sustavu, samo obične stranice više sebi iz gušta. U neku ruku smo izbjegli programiranje prema mojoj želji. {#} Gledala sam neke tutoriale, ali više osnove Drupala, za početak. Trebam nešto konkretnije. {#}

13 godina
neaktivan

Generalno imaš http://www.drupalcommerce.org/ i samo ga instaliraš ... ;) pa dodaš artikle. Ako ćeš imati problema možemo ti pomoći, s tim da drupal uopće nije jednostavn za naučiti i ima ekponecijalnu krivulju učenja .. na početku ide jako jako sporo ... (možda si već i gotovo do sada ... ;)

Kristijan Lukačin - NOSCO web solutions
13 godina
neaktivan
Drupal web shop

Pod Drupalom, Ubercart modul je idealno rješenje.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice