Domena nije aktivna

poruka: 8
|
čitano: 1.335
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Domena nije aktivna

Zakupio sam prostor kod avalona. I dobio sam upute za aktivaciju domene... Pa me zanima tko zna vise o tome kako aktivirati da mail adrese postanu aktivne i stranica da bude vidljiva kada se ukuca njena adresa.

U mailu mi stoji i dns adresa..pa ne znam gdje ih ukucam odnosno aktiviram...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Domena nije aktivna

obično kada se negdje registriraš dobiješ u emailu link na koji moras kliknuti kako bi potvrdio registraciju,neznam je li tako i kod hostinga, ali probaj malo u emailu koji si primio pronaći nešto tipa "Please, confirm this account: http://potvrdi.me/sdf" i klikni na nj...

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Domena nije aktivna

Dobro kaze treba ti pisati dns i link do potvrde toga...Sve ostalo bi se trebalo samo napravit..

17 godina
Domena nije aktivna
pise mi dns link...

dns1.avalon.hr i onda ip adresa...al s time ne dobivam nista kada kliknem na to...

i kaze mi kao na pocetku kako bi proces uspjesno obavio,trebam korigirati dns zapise tamo gdje je domena regana....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

da trebas name server podesit..ima obicno 2..to je ovo dns1....kod tebe tamo gdje si reg domenu uneses te dvije adrese unijet u cpanel domene,ili poslat njima podatke ako neas cpanel!

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
17 godina
to je vec uneseno u cpanelu, pod dns konfiguraciju..pa mi jos uvijek nije jasno zasto ne radi...
16 godina
protjeran

nekad treba pricekat 24h da profunkcionira!

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
17 godina
cekam vec tjedan dana...sutra cu ih zvati...da vidim u cemu je problem
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice