Dobar javascript tutorial

poruka: 3
|
čitano: 800
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dobar javascript tutorial

Može mi netko predložiti neki dobar javascript tutorial. Pogledo sam malo na w3school i tamo mi baš i nije nešto pa vas molim ako možete predložiti neki. hvala

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Dobar javascript tutorial
super_mario2006 kaže...

Može mi netko predložiti neki dobar javascript tutorial. Pogledo sam malo na w3school i tamo mi baš i nije nešto pa vas molim ako možete predložiti neki. hvala

Svaki Javascript tutorial je dobar {#}Što te točno zanima? Neki specifični tutoriali poput slidera, čega već, ili te baš zanima JavaScript kao programski jezik? Za bilo kakvo naprednije korištenje JS-a, dodatnih librarya i pluginova, potrebno ti je dosta dobro poznavanje JS-a, funkcije, objekti, osnove tipa petlje, uvjeti...

Moja preporuka ti je da baciš oko na Codeacademy, koji ima izvrstan interaktivni tutorial Javascripta i gdje ćeš proći sve osnove.

15 godina
neaktivan
Re: Dobar javascript tutorial
super_mario2006 kaže...

http://www.renaissanceincroatia.com/javascript.php

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice