Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 808.324
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

www.great-stats.com

Pozdrav, web stranica o nogometnoj statistici ako nešto fali napišite

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Community review vaših web stranica
niksa88 kaže...

www.great-stats.com

zašto nema HR lige?

17 godina

Bila bi prva prema svim statistikama {#}

Btw, stranica mi se sviđa, izgled nije ništa posebno ali barem ima dosta podataka. Možda malo proraditi na drugačijem izgledu tih tablica, ovako mi kao da gledam excel. Inače fora ideja.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
neaktivan
niksa88 kaže...

www.great-stats.com

isprike na OT - ali da li je to u pozadini PHP DOM Parser? i onda si sve prikazao za jquery tablicama? 

pitam jer ja sam imao sličan projekt, samo sam prikazivao tečajeve mjenjačnica i banaka tako.. još sam imao i grafove i neke druge sitnice zgodne ;) dobar projekt!

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
12 godina
neaktivan

Nije u pozadini PHP DOM Parser.

Nadam se da će i biti i HR lige jednog dana, neke druge lige ću stavit prvo

0 0 hvala 0
15 godina
niksa88 kaže...

Nije u pozadini PHP DOM Parser.

Nadam se da će i biti i HR lige jednog dana, neke druge lige ću stavit prvo

Ako je moguce ubaci i hokej kad nadjes vremena, inace, web ide u bookmarks

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
14 godina
neaktivan

Bilo bi mi drago da pogledate ovu stranicu i onda vam je opet pokažem oko Nove godine, jer će onda biti znatno drugačija :D

http://www.brandz.hr

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
web2u kaže...

Bilo bi mi drago da pogledate ovu stranicu i onda vam je opet pokažem oko Nove godine, jer će onda biti znatno drugačija :D

Super i domišljat dizajn, ali valjalo bi baner malo bolje napravit. Neki bolji žuti font postavit i ove brojeve te adresu u neke kutijice stavit. Sve 5

Opali HVALA ↓↓↓
14 godina

Jedna od boljih u zadnje vrijeme, svaka čast {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 18:46 (david7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
web2u kaže...

Jako dobro urađena stranica. Jedna od boljih koje sam vidio u zadnje vrijeme. Sviđa mi se dizajn i funkcionalnost. 

'Život je nekada čudan. Nekada je divan. Nekada je grozan. A nekad poželiš da nisi ni živ. Svakakva sranja se dešavaju. Ali opet, postoje i dobre stvari u životu za koje vrijedi živjeti.'
13 godina
neaktivan
http://www.kanapejic.com

feedback appreciated.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pingvin585 kaže...

http://pespc.do.am/

Stranica o nogometnoj igri PES!

Dakle modovi,patchevi,nvosti,itd...

Kako je promovirati(reklamirati)

jesi to radio s nekim web builderom ???

i zašt je tak čudna domena ??? 

EDIT: gdje nestade ovaj post koji sam citirao {#}

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 18:11 (Noxer).
12 godina
neaktivan

Fritex Designs je freelance Web studio s ciljem primjene i razvoja novih tehnologija u Web svijetu.
Pružamo Internet usluge poput izrade web stranica, SEO optimizacije, programskih poslovnih rješenja, te grafički dizajn.
I dalje smo mali tim, još uvijek učimo i razvijamo svoja znanja i iskustva.

Posjetite nas na:
www.fritexdesigns.com

P.S. Komentar ili kritika su dobro došli! {#}

www.fritexdesigns.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 1:57 (Fritexvz).

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

sportskipopusti.com

Ovo je web s pospustima na artikle za outdoor aktivnsoti.

Konstruktivne kritike dobrodošle.

Hvala... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 23:29 (anchich).

2 0 hvala 0
14 godina
Fritexvz kaže...

Fritex Designs je freelance Web studio iz Varaždina s ciljem primjene i razvoja novih tehnologija u Web svijetu.
Pružamo Internet usluge poput izrade web stranica, SEO optimizacije, programskih poslovnih rješenja, te grafički dizajn.

Posjetite nas na:
www.fritexdesigns.com

Kakav to web dizajn studio za prezentaciju vlastitog portfolia koristi gotov template?

WordPress ❤
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Fritexvz kaže...

Fritex Designs je freelance Web studio iz Varaždina s ciljem primjene i razvoja novih tehnologija u Web svijetu.

Posjetite nas na:
www.fritexdesigns.com

Kakav to web dizajn studio za prezentaciju vlastitog portfolia koristi gotov template?

To sam i ja htio pitati.

13 godina
neaktivan
Pa zašto ne, ako nemaš vremena brzo i jednostavno možeš prezentirat svoje radove. Ono što mene smeta je web dizajn tvrtke koje koriste template-ove za klijentove stranice.
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Fritexvz kaže...

Posjetite nas na:
www.fritexdesigns.com

i jos je nominiran za vidi 2012

14 godina
neaktivan

www.fritexdesigns.com

Stranica ti se raspada pri dnu u cromu.

12 godina
neaktivan

Pogledaj "Klijenti" pa zakunuo bi se da još znam onaj link gdje su likovi pravili besplatne teme za webspell tj, skinu gotovi i editiraju par stvari i govore da je njihov dizajn. Neznam jeste to vi, ali barem stavite sliku pored klijenta da vidimo što ste radili.

13 godina
neaktivan

http://kokosimd.eu5.org//KoKoS-IMD(2)/index.html nisam ju jos stavio na neki dobar hosting.
Jos je u izradi 

two things are infinite the universe and human stupidity and i'm not sure about the the universe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galion96 kaže...

http://kokosimd.eu5.org//KoKoS-IMD(2)/index.html nisam ju jos stavio na neki dobar hosting.
Jos je u izradi 

neda otvorit bar stavi na besplatni hosting, ako ti je to namjera dok nenađeš neš bolje.

15 godina
neaktivan
Galion96 kaže...

Jos je u izradi 

omg.. ne.. previše grešaka, i da, tu treba još puuuuuuuuuuno raditi

~22 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
14 godina
neaktivan
NoorMomento kaže...
Galion96 kaže...

Jos je u izradi 

neda otvorit bar stavi na besplatni hosting, ako ti je to namjera dok nenađeš neš bolje.

Jel mi se čini il je ovo gotov template?

I'm changing and changing and with more time passing I'll be changing more. I'm not dissapointed anymore, just silent. Not unthinking, but reckless. Not unemotional, but emotional.'
13 godina
neaktivan

nije skinut s neta ako na to misliš

two things are infinite the universe and human stupidity and i'm not sure about the the universe.
14 godina
neaktivan
Izgledalo mi je zbog onog texta što je bio.

Vidim da ti stranica više ne radi, pa ako planiraš postavljati web na internet a ne možeš dobiti dobar host, koristi 000webhost.com , jedan od boljih besplatnih web hostinga.
I'm changing and changing and with more time passing I'll be changing more. I'm not dissapointed anymore, just silent. Not unthinking, but reckless. Not unemotional, but emotional.'
13 godina
neaktivan

ma to sam ja stavio tekst s (http://www.lipsum.com/)
ma nastavit cu je uredjivat na kompu , pa kad zavrsim onda cu je staviti na hosting 

15 godina
neaktivan

Učim HTML cca 2 dana jer mi treba neki site za projekt. Sklepao sam neš u njemu pa me zanima vaše mišljenje. Trenutno imam samo screenshot jer nemam hosting. Pomozite mi da ga unaprijedim, i da, preporučite mi neki fin font za ovo :)

EDIT: Samo još da pitam je li moguće staviti neku privremenu besplatnu domenu na kupljeni web hosting, pa kasnije uzeti neku komercijalnu? Hvala :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 14:25 (Hambrle).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo za sada dobro izgleda, ipak učiš HTML i CSS tek 2 dana. Poznajem ljude koji se daleko duže bave tim i još ne znaju napraviti stranicu u HTML-u kako treba.

Što se fontova tiče u tome sam slab, tako da se nadam da će ti neki drugi forumaš pomoći u vezi toga.

Takođe i za hosting nisam siguran, sve to zavisi do hosta. A bolje ti je besplatan hosting da uzmeš prvo osim ako već nemaš kupljen web hosting.

15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Učim HTML cca 2 dana jer mi treba neki site za projekt. Sklepao sam neš u njemu pa me zanima vaše mišljenje. Trenutno imam samo screenshot jer nemam hosting. Pomozite mi da ga unaprijedim, i da, preporučite mi neki fin font za ovo :)

EDIT: Samo još da pitam je li moguće staviti neku privremenu besplatnu domenu na kupljeni web hosting, pa kasnije uzeti neku komercijalnu? Hvala :D

recimo dobar i lijep font (a i standardni je Georgia), malo smanji intenzitet crne boje, malo intenzitet žute, ovo sigurno bode u oči kada se gleda dulje... besplatne domene (u smislu .co.cc, .tk, co.nr) it je neozbiljno koristiti... ne bih baš preporučio - bolje uzmni neki besplatni host, dobiješ neku bezveze poddomenu, nauči sve što treba i uloži malo u neki host+domenu - imaš ih već na tržištu i za 150kn, malo guglaj da sad ne reklamiram

~22 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice