@sezam - ajd mi objasni definiciju web-a 2.0 kad ga vec toliko koristis? Sto je tocno web 2.0?
Community review vaših web stranica
- poruka: 3.898
- |
- čitano: 810.860
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sefe user sam kreira sadzaj multimedia i nove ajax,jqurey,flash etc
sezam nece vise ovde pisat samo cu bit tu ako moze nesto da se cuje pametno i nauci
salute
Mislim da si bio na tragu cijelih sekundu i pol, a onda si skroz falija. Ajax, jQuery i ostalo nemaju veze za web 2.0.
Web 2.0 nema veze sa tehnologijom koja se koristi, vec sa konceptom dvosmjerne komunikacije WEB <-> Visitori.
Mislim da si bio na tragu cijelih sekundu i pol, a onda si skroz falija. Ajax, jQuery i ostalo nemaju veze za web 2.0.
Web 2.0 nema veze sa tehnologijom koja se koristi, vec sa konceptom dvosmjerne komunikacije WEB <-> Visitori.
ma lik je neki desetogodisnjak koji misli da sve zna, a ne zna nista.
da se zahvalim balkanskim provincijalcima na uvredama
ovo je web razvoj dajte to
salute
da se zahvalim balkanskim provincijalcima na uvredama
ovo je web razvoj dajte to
salute
Nismo provincijalci, vec jednostavno pokusavamo ukazati ovima sto zele uciti o web razvoju da web razvoj nije ovo sto ti nudis.
Mislim da bi sezam mogao biti u rodu s midzanom21.
Otprilike imaju isti psihološki profil.
Ne želim biti pomalo ironičan, ali s ovim trenutno što si napisao i nisi se najbolje proslavio. No u svakom slučaju se radujem vidjeti tvoje buduće radove jer sam i sam web developer. Eh, da za izradu grafike weba, a da ne želiš izdvojiti novaca zato najbolje rješenje je GIMP. Znam da nije kao Photoshop ali je dosta blizu da postane to jednog dana. A ovo s logom, za izradu logoa bi ti trebo neki vektorski alat. Ja osobno sam koristio i koristim Adobe Illustrator, ali imaš isto tako i opensource alternativu InkSpace. Isto tako logo možeš probati i napraviti u nekom grafičkom programu (primjer GIMP)!
I ja si nešto tako mislim... Čak pod tim usernameom mogo bi čak biti i midzan21 ... Samo možda nije tjeo brukat svoj pravi username pa je sad napravio neki fejk
Skidam kapu do poda
Evo i moje stranice, bolje reci bloga, dosta koristan....
Znaci ovdje imate i stalno cemo stalvjati najnovije filmove za skidati...
http://downloadmoviewarez.blogspot.com/
svaki komentar je dobrodosao
Bit web dizajna je utopiti web za soma kuna, uz što manji trošak na predložak...po mogućnosti da predložak bude ripani, ili čak čitav skinut sa nekog warez sajta...tako ćeš umjesto 750 kn, zaradit' punu tisuću
Iskreno, site/blog nije najbolje napravljen. Samo sučelje je dosta čundno, dizajn mi je neki prazan, a i ovo bjelilo s pokojom drugčijom bojom koja se ističe jednostavno nije oku ugodno. Želiš li napravit dobar blog ili web site tada moraš poraditi i na vizualnom identitetu jer time privlači najveći broj posjetitelja, a potom sadržajem koji finalno presuđuje u cjeloj kvaliteti stranice. Nadam se da razumješ.
Bit web dizajna je utopiti web za soma kuna, uz što manji trošak na predložak...po mogućnosti da predložak bude ripani, ili čak čitav skinut sa nekog warez sajta...tako ćeš umjesto 750 kn, zaradit' punu tisuću
Iskreno, ne bih se složio s tobom. Ovo dokazuje da ako si web developer da onda ne pristupaš svom poslu ozbiljno. Jer gledaj, ako radiš za neku veliku i uglednu tvrku stranice tada je ta tvrtka spremna platit punu i kvalitetnu uslugu, a ne neka polurješenja koja bi mogao obavit svatko...
Iskreno, ne bih se složio s tobom. Ovo dokazuje da ako si web developer da onda ne pristupaš svom poslu ozbiljno. Jer gledaj, ako radiš za neku veliku i uglednu tvrku stranice tada je ta tvrtka spremna platit punu i kvalitetnu uslugu, a ne neka polurješenja koja bi mogao obavit svatko...
http://hr.wikipedia.org/wiki/Sarkazam
I da imamo kaj onda... Odsada ide template koji sam stavio (skinut s neta, te malo prilagođen) i Amen diko (dok ne dođe vrijeme za pokazivanje (meni najzahtjevnijeg) projekta)
Uzivajte
I ja si nešto tako mislim... Čak pod tim usernameom mogo bi čak biti i midzan21 ... Samo možda nije tjeo brukat svoj pravi username pa je sad napravio neki fejk
nope... drugi acc je pajser29 :D
Skidam kapu do poda
Objasnio sam to maloprije xD
Anyway carevi ste :D i ne pokušavajte me otjerat odavde, ne odustajem ja tako lako (uporan sam do bola ako nesto ocu radit (i zarađivat pare xD))
Sorry za DP, al morao sam :D
posta izbrisana od autora
@midzan21
iskreno... s obzirom na viđeno, da bi ti počeo zarađivati pare, će proći još puno vremena, ja bih rekao još jedno dvije godine.
Gle, nitko ti ne želi zlo, niti te nešto posebno omalovažava, ljudi jednostavno na različite načine govore da je ono što si napravio sranje i da, realno gledajući to mora puno bolje. Evo ti par ideja - za pozadinu si uzmi neki pattern, a za color shemu idi neku gotovu, tipa ovdje - http://www.colorschemer.com/schemes/tags/ i kada napraviš neki layout, onda ćeš vidjeti gdje griješiš. Ili, skini si ovaj template i na njemu primjeni što sam ti rekao - samo mijenjaj pozadinu, i color shemu za linkove. Vjeruj mi, promijeniti ćeš mišljenje o svome radu. Poslije se nauči igrati sa marginama, paddingom, float, display:block/inline, etc. pa ćeš sa vremenom sve bolje raditi
Da, ekipi je to jedino bitno. Ja takvo nesto nebi stavio na svoju referentu listu.
Evo dosao je i novi dizajn: http://downloadmoviewarez.blogspot.com/
Pa ako mogu komentari, pohvale, kritike, sve je dobrodoslo!
kako si to rasteguno slike? pusti onakve kakve jesu
Pozdrav ljudi,
radim na svom portfoliu, pa me zanima vase misljenje: http://miroslav-braun.tk/
Stranica jos nije gotova skroz.
Hvala
Svaka čast. Stranica ti prelijepo izgleda.
Odličan uradak.