može mi neko pojasnit što su točno back linkovi i kako ih napraviti na sajtu??
meni to baš nije najčistije jasno.....
može mi neko pojasnit što su točno back linkovi i kako ih napraviti na sajtu??
meni to baš nije najčistije jasno.....
hm... ma je to stoji... ali mislim da nije to to... zato i tražim stručno mišljenje i objašnjenje...
ali zašto mi onda recimo google page rank ne pokazuje back linkove.
kaže da nemam niti jedan.. kod istovremeno recimo yahoo back linkova imam 50ak
sad mene kopka kako da to napravim.. a ne mogu napravit back link ako ne razumijem što on predstavlja....
koliko sam ja skontao to bi trebali biti obični linkovi koji upućuju na druge web sajtove tj. linkove koji govore o temi koju spominjem baš
na toj svojoj stranici..... ali nisam sad siguran jeli to baš to??
Pa šta nisu back linkovi, broj stranica koje sadrže vezu na našu stranicu. Bitna je tema same stranice i tekst linka(Anchor). Engine to valjda uspoređuje i određuje kolika je relevantnost sadržaja stranice i te druge stranice, preko Anchora.
Za ovo drugo neznam. Jer meni po nekim stranicama za provjeru izbaci 0 backlinkova, a po nekima 1317. Tako da neznam kako engine gleda i određuje linkove.
mislim da si u pravu diizii... da. biće da je to.
i ni meni nije jasno kako oni to optimiziraju a nigdje zapravo ne mogu naći nešto stvarno konkretno gdje je to objašnjeno..... pogotovo na koju šemu radi page rank googleov.
iako meni odgovara... ja recimo imam page rank 5 zajedno s webovima koji po alexi imaju dvostruko više posjeta od mene.
Ma da. To nezna nitko, osim onih koji su napravili valjda taj Page Rank, pa znaju kako radi.
Meni isto. Ja imam PageRank 4, a broj posjeta mi je daleko niži od nekih stranica. Pomislio sam da se Google nije možda zeznuo, ali već mi je mjesec dana tako, pa je vjerojatno zbok linkova koje imam na moju stranicu.
Mislim da je vrijeme da prestanete nabadat šta su backlinkovi. Evo jedna od podvrsta backlinka. http://en.wikipedia.org/wiki/Trackback
ak se smijem nadovezat sa jednim kvalitetnim člankom o backlinkovima