Tko je radio za windows phone? Poznato?
Av-gurus.blog P&O
- poruka: 438
- |
- čitano: 99.068
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Tko je radio za windows phone? Poznato?
Ne kuzim? Sta je netko napravio za Win?
Uh, zeznio sam se...na prvi pogled sam mislio da je aplikacija ali to je samo prikaz za mob...vec sam se ponadao...
Uh, zeznio sam se...na prvi pogled sam mislio da je aplikacija ali to je samo prikaz za mob...vec sam se ponadao...
Danas sam se dopisivao sa Intelovcem i on se ponudio da bi nesto napravio ali mi nije jos rekao da li je napravio ili nije.
Imas ti neku sliku ili nesto slicno da stavis da vidim gdje si to vidio (ima neki link ili nesto)?
Ja sam na androidu pa nemogu nigdje vidjet.
Hm, nemam nista...ali probat cu kasnije nesto iskemijati...u biti nije klasicni web prikaz nego krupniji prikaz naslovnih vijesti s opcijom detaljnije (strelica desno)...onako, nije lose...
Probat cu napraviti nekako ss!
Ma ja jednostavno otisao na blog preko moba i vidim da je nesto drugacije, nije klasicni web prikaz...cek, mozda sam pomijesao...jesi ti sta mjenjao u predlosku, postavio neke opcije za prikaz na mobu ili to nisi nista dirao?
Joj sorry, pa to je onda to! Ma ja sam pomijesao...naporan dan...
Sto se tice aplikacije za windows phone, poceo sam se malo s time igrati...pa mozda u skorijoj buducnosti napravim nesto
AJde super, bas bi mi bilo drago
...jos kad bi se nasao netko da napravi za Android OS...
-----------------------------------------------------------------------
BTW: evo adrese prikaza za mobitele http://av-gurus.blogspot.com/?m=1
BitdefenderInternet Security 2013
Svake nedjelje fan tjedna će dobiti kljuc za ovaj odlican antivirusni program.
Ako nisi fan odi na Fejs stranicu i klikni na .
Da bi postao fan tjedna moras pratiti nasu stranicu i biti sto aktivniji.
PUNO SREĆE i !!!
Vrijedna ekipa s BUG foruma (Ultimativna antivirus tema - P&O) odlučila je uzeti stvar u svoje ruke i sama napravila antivirusni test na malware vreću (tzv. On-Demand Scan).
Na testu se našlo 18 antivirusnih programa koji su se testirali na folder s 441kom malware-a.
Rezultate pogledajte u nastavku kao i linkove foruma s tim testovima.
Prva (beta) aplikacija za Android OS.
Besplatno je skinite s ove stranice - KLIK (3.4Mb)
Na aplikaciji, izmedju ostalog, postoji i zeleni gumb na kojem su shortcut-i za: e-mail, youtube kanal, facebook i twitter .
Kako izgleda pogledajte na slikama:
Ćestitke za trud i vaš dugogodišnji rad , a apk je za svaku pohvalu samo nastavite tako.
.
Evo malo da probudim temu .
Najnovija recenzija/test!!!
=================================================================
360 Total Security (Recenzija i Test)
Evo nam još jednog sigurnosnog programa iz Kine tj. iz tvrtke Qihoo koja pored ovog programa ima i 360 Internet Security (kojeg sam testirao i recenzirao prije godinu dana).
360 TS i 360 IS postaju sve popularniji i prihvaćeniji i kod nas.
To najviše mogu zahvaliti jako dobroj detekciji, jednostavnom i preglednom sučelju i činjenici da su potpuno besplatni.
Iako mu u nazivu stoji Total Security ovaj program (kao i njegov "brat" 360 IS) nema firewall ali nema i još neke stvari koje imaju drugi (plaćeni) programi sličnog naziva (npr. enkripcija osobnih podataka, roditeljska zaštita...) ali zato imaju neke mogućnosti koje drugi nemaju i o tome ćete moći pročitati i pogledati video u nastavku.
Imaš kaj napada na blog i pokušaja proboja ?
na wordpressu,bar par desetaka dnevno...
A neznam za blogspot, a na wordpressu imam fw i kojekakve zaštite i statistike pa vidim u detalje svaki pokušaj proboja admin računa....
Jesi ti to vratio onu staru sliku na naslovnicu bloga ili mi se to nekaj krivo prikazuje ?
Pa ova druga fotka djeluje daleko modernije...
No, ja sam samo htio provjeriti da li imam ispravan prikaz ili mi vuče tvoju stranicu iz historija ili keša.....
Godišnji sigurnosni pregled Trend Micro-a opisuje što se sve događalo po pitanju sigurnosti u 2014. godini. Neke od najvećih su hakiranje Sony-a, uspon kibernetičkog podzemlja, kao i sve češće pojavljivanje ucjenjivačkih aplikacija(Ransomware).
Uspjeli napad na tvrtku Sony označio je jednu od rekordnih godina kad je u pitanju kibernetička sigurnost.
Ostali rezultati istraživanja potvrda su Trend Micro-va predviđanja s kraja 2013. godine – predviđanja koje kaže da će se jedna veća krađa podataka događati najmanje jednom mjesečno – i tako dodatno učvrstiti potrebu organizacija za zaštitom svojih mreža i za implementacijom rješenja za otkrivanje hakerskih upada.
Radi se o članku u kojem se nalazi svježi slučaj zaraze kućnog korisnika novom verzijom Cryptowall-a (verzija 3) koja kriptira korisničke podatke (najčešće slike, dokumente, muziku...) ali ne utječe na rad samog OS i za povrat tih podataka traži se određena svota novaca.
Nakon kriptiranja korisnik dobiva obavijest kako može povratiti svoje podatke, a to je najčešće da mora platiti određenu svotu novaca u Bitcoin valuti (u ovom slučaju 500$).
Pošto na web adresi Novog Lista ima samo skraćena verzija ovog članka (puna verzija je dostupna samo za pretplatnike) ja ću prepisati sve iz novinskog članka.