Zvukovi slikanja na računalu

poruka: 5
|
čitano: 984
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Bok.

Imam jedan problem, mislim.

Kada sam na računalu, zna mi se dogoditi, da mi računalo izbaci zvukove slikanja, kao da netko fotičem stoji kraj mene i slika. Takav mi se zvuk čuje na računalu, već neko vrijeme.

A nemam uključen nikakvi program za screenshoot, koji ispuštaju sličan zvuk kada ih koristim.

OD AV-a imam instaliran Avast Internet Securyti, sa najnovijim updateom i kod skeniranja ne prikazuje nikakve probleme, iako sam postavio da skenira na najvišoj mogućoj razini skeniranja u svakom pogledu. Čak i kada napravim boot scan cijelog računala, da se ne dogodi da u memoriji ima nešto, opet mi ne neađe ništa.

Također koristim Spaybot Search i Destroy, ali iako sa njim znam naći s vremena na vrijeme neki spayware, to je obično vezano uz neke "free" igrice, koje se ne mogu instalirati, osim ako ne instaliram neki glupav program.

Da li tko ima kakvo iskustvo sa sličnom situacijom?

zanima me da li je to neki novi spayware koji skuplja podatke sa uslikavanjem zaslona, neki virus ili nešto drugo.

I ponajviše me zanima kako da to riješim.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

si probao mijenjati teme zvukova(sry ali moram pitati posto nis naveo nista:)

mozda nije nista...

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Zvukovi slikanja na računalu

Nisam mijenjao temu zvukova, po defaultu mi je.

Ali to mi se zna nekada dogoditi, a da ne radim ništa.Samo se to čuje. :S Za to me to i mući.:S

17 godina
neaktivan

Heh, znao sam i ja to imati, i to kad sam surfao netom... Baš točno to što opisuješ - čuju se klik, pa kratko vrijeme tišina, pa opet klik, baš ko škljocanje fotića.

Doduše, već dosta vremena mi se to nije pojavilo... Također imam Avast i još poneki antivirus, a skenirao sam komp i s CCCleanerom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Zvukovi slikanja na računalu

E to se i meni događa, kod surfanja, a nemam ništa uključeno za slikanje zaslona. :S

Inaće kada idem uslikati zaslon, čuje se taj zvuk na programu koji koristim, ali njega sam imao više puta instaliranog i nema šanse da je to od njega.

Imam i ja avast is i skeniram i ne nađe ništa, a uz to ccleaner koristim za smeće da očistim, te spyabot također. Ništa se ne nađe, osim uobičajenog smeća što se pokupi.

Bojim se da nije ovo nešto gore, pa da mi netko ss-a zaslon. :S

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice