WLAN Problem

poruka: 16
|
čitano: 4.785
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WLAN Problem

Molim pomoć! Naime imam lap Fujitsu siemens AMILO Pi2540 i nemogu nikako pokrenut wireles na njemu. Skinuo sam sve drivere i opet ništa nemogu napravit. Koje god windowse stavim,0 bodova. Sad trenutno imam vistu 64.

0 0 hvala 0
17 godina
WLAN Problem

jel ocitava mreznu pod device manageru ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WLAN Problem

Ne! To me i muči.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WLAN Problem

Da li imaš dostupan bilo kakav"wireless connection" pod Start>Control Panel>Network and internet connections>Network connections ?

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
17 godina
WLAN Problem

da se kojim slucajem ne disablira, idi na add new hardware

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WLAN Problem

Ne! Pod Network Connections imam samo LAN. Vidim da ću se ovaj put morati sam borit s tim kako znam i umijem..

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 12:11 (miljac007).
16 godina
WLAN Problem

Znam da zvuci glupo, ali probaj uključiti wlan na samome laptopu, možda ima nekakva tipka.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima li taj lap uopste wlan?

Glupo pitanje al et ;)

17 godina
neaktivan
vrucajanjetina kaže...

Znam da zvuci glupo, ali probaj uključiti wlan na samome laptopu, možda ima nekakva tipka.

Uključen je,ali nikakvih znakova.

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Ima li taj lap uopste wlan?

Glupo pitanje al et ;)

Ima!

http://www.njuskalo.hr/fujitsu-siemens/fujitsu-siemens-amilo-pi2540-oglas-618478

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 16:36 (miljac007).
16 godina
WLAN Problem

Pogledaj da li je WLAN uključen u BIOSu, odn. da li je možda problem u samom kontaktu sklopke za isključenje WLAN-a. Ako je tamo sve OK onda probaj očitati sa Driver Agentom koji ti sve driveri nedostaju pa ih instaliraj.

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WLAN Problem

U Bios-u nema opcije za WLAN a sklopka za paljenje WLANA je ispravna pošto se pali lampica. Probao sam i otvorit donju ploču da provjerim da nije kojim slučajem iskopčana kartica sa ploče ali nije,sve je ok. Više stvarno nemam ideje kaj napravit.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WLAN Problem

Zanima me još nešto kad sam već otvorio ovu temu,pa da iskoristim i upitam koliko bi mogao tražiti para za ovaj lap Fujitsu Siemens AMILO Pi2540 kad bi ga prodavao a star je oko 2.god. i bez ikakvih mehaničkih oštećenja.?

0 0 hvala 0
16 godina
WLAN Problem

Ok da li probao sa Driver Agentom vidjeti da li će prepoznati WLAN karticu? Čak i da ne radi iz bilo kojeg razloga možeš kupiti jeftini PCMCIA ili USB WLAN modem.

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WLAN Problem

Neki laptopi da bi prepoznali uređaje moraju prvo biti instalirani driveri za chipset. Pa bih ti preporučio da to napraviš. I onda će ti ga mozda prepoznat pa tek onda drivere za wlan. Ali neka ti sklopka za wlan prilikom instalacije bude ukljucena.

A.D.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cgsi kaže...

Ok da li probao sa Driver Agentom vidjeti da li će prepoznati WLAN karticu? Čak i da ne radi iz bilo kojeg razloga možeš kupiti jeftini PCMCIA ili USB WLAN modem.

To sam i napravio,uzeo sam usb Wireles i bok. Nemam više živaca patit se s tim šitom. BTW-hvala svima na uloženom trudu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice