Windows 7 pitanje(mape)

poruka: 6
|
čitano: 2.849
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 pitanje(mape)

Pozdrav,

Zanima me kako mogu napraviti da u mapama od C-diska i ostalih, mogu proizvoljno pomicati mape tj. da jedna može stajati posve na desnoj strani, a druga mapa na lijevoj, princip koji se ostvari na desktopu.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 20:39 (Wuk19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 7 pitanje(mape)

To ti nije moguće. Ti možeš postaiti da ti on prikazuje ikone veličine kao ikone na desktopu no ti te ikone nkada nećeš moći raspoređivati kao na desktopu. On će ti ih uvijek po nečemu sortirati pa će one uvijek stajati u redu.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

3 0 hvala 0
15 godina
Re: Windows 7 pitanje(mape)
Wuk19 kaže...

Pozdrav,

Zanima me kako mogu napraviti da u mapama od C-diska i ostalih, mogu proizvoljno pomicati mape tj. da jedna može stajati posve na desnoj strani, a druga mapa na lijevoj, princip koji se ostvari na desktopu.

Hvala

Možeš! Idi na desni klik i: rasporedi ikone: i makni kvačicu sa poravnaj s rešetkom!

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
15 godina
neaktivan

Ne.

To nije moguće u Windowsima 7 - nema opcije poravnaj s rešetkom u mapama, ko na xpu, to se može samo na desktopu.

Btw i mene muči taj problem. Jel zna itko možda kakvo rješenje? Kako se mape mogu sortirati po mojoj želji?

higi
16 godina
odjavljen

Nema rješenja. Nemoguće. Powered by Microsoft {#}

EDIT: a ovo meni ne radi. Nakon reboota opet sve po starom.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 22:55 (Sum_of_all_fears).
14 godina
Windows 7 pitanje(mape)

Imam pitanje

radi se ovako

imam 2 monitora i želim da mi 1 wall bude na oba monitora ali tako da je na 1 monitoru 1 polovica na drugom druga polovica,nadam se da ste me shvatili,znači neželim da mi wall bude na oba monitora svoj nego da bude zajedno 1 wall na 2 monitora,rastegnut.

Tata, tata zašto baka trći cik cak? -Šuti sine i dodavaj metke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice