Winamp problem

poruka: 16
|
čitano: 3.026
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Winamp problem

Slušao sam pjesme i minimizirao winamp,i sad idem promjenit pjesmu i uopće neće prikazati winamp u normalnom prozoru nego samo tako stoji u taskbaru.WTF?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Winamp problem

desni klik -> restore ili maximize?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
Winamp problem

To ni ne piše kad kliknem desni klik dok je u taskbaru.Sad već polako gubim živce,pa kak ću bez muzike {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

restartaj komp?

16 godina
Winamp problem

Pa uđi u task manager,ubij proces i pokreni winamp ponovno. Mislim da su ovakvi problemi stvarno trivijalni da bi se iznosili na forum.

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Winamp problem

Strašno..

I ako u kojem slucaju tvoj winamp nikada vise ne proradi, ni za zivu glavu nemoj koristit wmp, vlc, bs, aimp, cool player, XMplayer, winyl, trout,, spider, jaangle, jetaudio...zivi vjecno bez muzike {#}

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 22:01 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
overlord666 kaže...

restartaj komp?

Probao,ne pomaže.

BlackMoon kaže...

Pa uđi u task manager,ubij proces i pokreni winamp ponovno. Mislim da su ovakvi problemi stvarno trivijalni da bi se iznosili na forum.

Također ništa,čak sam reinstalirao winamp i opet ništa.Ne bih ja pokrenuo temu da nisam ništa probao napraviti sam.

Sale_ds kaže...

Strašno..

I ako u kojem slucaju twoj winamp nikada vise ne proradi ni za zivu glavu nemoj koristit wmp, vlc, bs, aimp, cool player, XMplayer, winyl, trout,, spider, jaangle, jetaudio...zivi vjecno bez muzike {#}

Hehe,winamp mi je nekako najjednostavniji a i imao sam spremljene settingse,teme i tak,ali koliko vidim od njega ništa,koji bi mi preporučio?

15 godina
neaktivan
Winamp problem

WMP je bolji od Winmapa na Windows 7

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Winamp problem

Aimp je po meni najblizi winampu, a ima i zagovornika koji se kunu da je cak i bolji..pa eto, probaj i vidi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Winamp problem

Izgleda da ćeš morati na clean install s tim winampom. Dakle,pozdravi se s settings-ima,počisti ga s Revom,ukloni tragove u registry-ju i nanovo instaliraj.Onda ga opet uštimaj kako želiš. Nema razloga da ne radi.

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Izgleda da ćeš morati na clean install s tim winampom. Dakle,pozdravi se s settings-ima,počisti ga s Revom,ukloni tragove u registry-ju i nanovo instaliraj.Onda ga opet uštimaj kako želiš. Nema razloga da ne radi.

Ali da, izmedu ostalog winamp mora radit kak god okrenes lol

17 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Ma pobrisao sam s revom,sve to uklonio i opet stoji dole.I onda sam otišao u task manager i na maximize i pokaže se winamp ali s onim starim skinom i to skroz gore u lijevom kutu mali prozorčić i uopće ne reagira na ništa.Mogu samo zatvorit.Stvaro cudno.

Sale_ds kaže...
BlackMoon kaže...

Ali da, izmedu ostalog winamp mora radit kak god okrenes lol

Neznam zašto neće,probat cu sa aimpom

16 godina
Winamp problem

Probaj ga maksimizirat preko traya. Kad sam imao winamp u trayu mi je uvijek bio njegov agent.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Winamp problem

Ja sam imao isto slične probleme sa winampom koji mi je dotad bio nezamjenjiv, al sam eto silom prilika morao preći na nešto drugo... Nakon par dana isprobavanja vidio sam da je foobar najbolja alternativa i evo da kucnem o drvo (kuc-kuc) služi me od tada besprijekorno. Po meni puno bolji od winampa. U međuvremenu sam promjenio Windowse, al mi ne pada na pamet da se vraćam na winamp.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Winamp problem

Evo sad sam opet reinstalirao i sad radi.Svašta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Winamp problem

Znaci slusam muziku preko winampa vec godinu dana.Danas stavim slusalice i pojacam do kraja ali se nista necuje.Mislio sam da je problem sa slusalicama ali ako odem na YT sve radi.Onda probam Winamp preko zvucnika i on radi.Znaci moj je problem sto winamp se slabo cuje (na max se jedva nesto cuje) na slusalicama ali radi preko zvucnika.

Postavljam glupa pitanja

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice