- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
desni klik -> restore ili maximize?
To ni ne piše kad kliknem desni klik dok je u taskbaru.Sad već polako gubim živce,pa kak ću bez muzike 
restartaj komp?
Pa uđi u task manager,ubij proces i pokreni winamp ponovno. Mislim da su ovakvi problemi stvarno trivijalni da bi se iznosili na forum.
Strašno..
I ako u kojem slucaju tvoj winamp nikada vise ne proradi, ni za zivu glavu nemoj koristit wmp, vlc, bs, aimp, cool player, XMplayer, winyl, trout,, spider, jaangle, jetaudio...zivi vjecno bez muzike 
restartaj komp?
Probao,ne pomaže.
Pa uđi u task manager,ubij proces i pokreni winamp ponovno. Mislim da su ovakvi problemi stvarno trivijalni da bi se iznosili na forum.
Također ništa,čak sam reinstalirao winamp i opet ništa.Ne bih ja pokrenuo temu da nisam ništa probao napraviti sam.
Strašno..
I ako u kojem slucaju twoj winamp nikada vise ne proradi ni za zivu glavu nemoj koristit wmp, vlc, bs, aimp, cool player, XMplayer, winyl, trout,, spider, jaangle, jetaudio...zivi vjecno bez muzike 
Hehe,winamp mi je nekako najjednostavniji a i imao sam spremljene settingse,teme i tak,ali koliko vidim od njega ništa,koji bi mi preporučio?
WMP je bolji od Winmapa na Windows 7
Aimp je po meni najblizi winampu, a ima i zagovornika koji se kunu da je cak i bolji..pa eto, probaj i vidi.
Izgleda da ćeš morati na clean install s tim winampom. Dakle,pozdravi se s settings-ima,počisti ga s Revom,ukloni tragove u registry-ju i nanovo instaliraj.Onda ga opet uštimaj kako želiš. Nema razloga da ne radi.
Izgleda da ćeš morati na clean install s tim winampom. Dakle,pozdravi se s settings-ima,počisti ga s Revom,ukloni tragove u registry-ju i nanovo instaliraj.Onda ga opet uštimaj kako želiš. Nema razloga da ne radi.
Ali da, izmedu ostalog winamp mora radit kak god okrenes lol
Ma pobrisao sam s revom,sve to uklonio i opet stoji dole.I onda sam otišao u task manager i na maximize i pokaže se winamp ali s onim starim skinom i to skroz gore u lijevom kutu mali prozorčić i uopće ne reagira na ništa.Mogu samo zatvorit.Stvaro cudno.
Ali da, izmedu ostalog winamp mora radit kak god okrenes lol
Neznam zašto neće,probat cu sa aimpom
Probaj ga maksimizirat preko traya. Kad sam imao winamp u trayu mi je uvijek bio njegov agent.
Ja sam imao isto slične probleme sa winampom koji mi je dotad bio nezamjenjiv, al sam eto silom prilika morao preći na nešto drugo... Nakon par dana isprobavanja vidio sam da je foobar najbolja alternativa i evo da kucnem o drvo (kuc-kuc) služi me od tada besprijekorno. Po meni puno bolji od winampa. U međuvremenu sam promjenio Windowse, al mi ne pada na pamet da se vraćam na winamp.
Evo sad sam opet reinstalirao i sad radi.Svašta.
Znaci slusam muziku preko winampa vec godinu dana.Danas stavim slusalice i pojacam do kraja ali se nista necuje.Mislio sam da je problem sa slusalicama ali ako odem na YT sve radi.Onda probam Winamp preko zvucnika i on radi.Znaci moj je problem sto winamp se slabo cuje (na max se jedva nesto cuje) na slusalicama ali radi preko zvucnika.