Usb 3.0

poruka: 6
|
čitano: 2.254
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Usb 3.0

imam wd my book essential sa usb 3.0 i na kucistu mi je isto usb 3.0 i znam da su brzine prebacivanja oko 100 mb/s no ja sam probao prebacivat i meni je oko 30ak mb/s! 

mene sad zanima zasto je  tako mala brzina, dali se treba kakav driver skinut ako netko zna, moze i link??

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Usb 3.0

Mozda nije ukljuceno u BIOS-u

Procackaj po BIOS-u i vidi ima li nesto Enable/Disable u vezi USB-a

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:57 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: Usb 3.0
skočko kaže...

imam wd my book essential sa usb 3.0 i na kucistu mi je isto usb 3.0 i znam da su brzine prebacivanja oko 100 mb/s no ja sam probao prebacivat i meni je oko 30ak mb/s! 

mene sad zanima zasto je  tako mala brzina, dali se treba kakav driver skinut ako netko zna, moze i link??

Si siguran da ti je taj usb 3 na kucistu spojen na usb 3 ulaz na maticnoj?

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
17 godina
neaktivan
Usb 3.0

da sigurno je spojen! kućište je sharkoon tauron a matična asrock z77 extreme 4 pa mi nije jasno sta da napravim!!!

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skočko kaže...

da sigurno je spojen! kućište je sharkoon tauron a matična asrock z77 extreme 4 pa mi nije jasno sta da napravim!!!

Susjed ima istu matičnu i kućiše, naime, nemoguće je spojit adapter od tog kućišta za usb 3.0 na tu matičnu jer smeta slot za rame(na adapteru je podosta velika tiskana pločica).
Jedino, ako si spojio iza... 

EDIT: Slike priložene, na 3. slici se vidi kako je utor okrenut

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 22:10 (dombak1608).
17 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
skočko kaže...

Susjed ima istu matičnu i kućiše, naime, nemoguće je spojit adapter od tog kućišta za usb 3.0 na tu matičnu jer smeta slot za rame(na adapteru je podosta velika tiskana pločica).
Jedino, ako si spojio iza... 

EDIT: Slike priložene, na 3. slici se vidi kako je utor okrenut

ja imam extreme 4-M

Taj M je micro ATX i manja je od te standardne. neznam kako on ne može ubosta taj usb 3.0 adapter, evo na mojoj slici se vidi da je bez problema spojed zajedno sa 2 usb kabla!

adapter adapter

što se tiče brzine mislim da ću se morat malo poigrat sa driverima od te matične jer tamo se spominje neki xfast USB ali mi nije jasno kako i ovako ne radi jer sam instalirao neke obične drivere??

Skole
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice